Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018

Σχετικά με τον Κόφι Ανάν...!


Αγαπητοί μου,
κανένα συστημικό κανάλι, καμία εφημερίδα δεν είπε/έγραψε τίποτε αρνητικό ή τίποτε κακό για τον Κόφι Ανάν, που έφυγε από αυτή την ζωή, σε ηλικία 80 ετών....!!! Ανέφεραν όλοι τους μόνον τις ελάχιστες και μικρές διπλωματικές του επιτυχίες (αφού έριξαν δυό-τρία κιλά "μαγιάς για να φουσκώσουν" και μετά.... "μούνγκα στη στρούγκα"!!! Οι πολίτες, αφού "έφαγαν" όλο το "σανό" τους, επέστρεψαν στις εργασίες και στα σπίτια τους, ήρεμοι και φανερά λυπημένοι!!!
Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!


Στις 18 Αυγ. 2018 έφυγε από την ζωή ο Κόφι Άναν, αυτός ο τόσο διεφθαρμένος και βρωμερός στα έργα έγχρωμος διπλωμάτης του ΟΗΕ, που δυστυχώς τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το 2001 (άλλωστε οι Σουηδοί εμωράνθησαν από καιρό και τιμούν πολλούς άτιμους και ανέντιμους... μέχρι τώρα με τέτοια βραβεία "ειρήνης"). "Ίσως ο καλύτερος(;) Γεν. Γραμματεύς του ΟΗΕ" είπαν!!!, άκουσον άκουσον!!

Έφυγε από την ζωή το "τσιράκι" των νεοταξικών, που εργάστηκε σθεναρώς και εξόχως ιδιοτελώς, για την "νομιμοποίηση" όλων των βρομοδουλειών των αρχόντων της Νέας Τάξης Πραγμάτων... των αφεντικών του!!

Είχε γεννηθεί από πατέρα μαύρο αποικιοκράτη (;), στο χωριό Κουμάσι της Γκάνας το 1938. Οι λέξεις ποτέ δεν είναι τυχαίες!! Εξελίχθηκε σε μεγάλο "κουμάσι". Πέθανε πάμπλουτος στην Ελβετία, σαν βασιλιάς στο ίδρυμά του. Σιγά να μην πέθαινε σε κανένα νοσοκομείο του ΕΣΥ...!!!

Ο Ανάν, κανονικά θα έπρεπε να δικαστεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, μαζί με τον Χαβιέρ Σολάνα, ως εγκληματίας κατά της ανθρωπότητος, στην θέση του ήρωα Μιλόσεβιτς, μαζί με τα άλλα αιμοσταγή καθάρματα Μπους-Χόλμπρουκ- Μπλέρ-Ωλμπράϊτ  και άλλους, οι οποίοι αιματοκύλισαν με μεγάλη σφαγή την αδελφή μας χώρα Σερβία με τους βομβαρδισμούς και την χερσαία δράση των αιμοσταγών νεοταξικών. Ο ίδιος ενέκρινε τους βομβαρδισμούς που εκτέλεσαν οι δήθεν "προστάτες των λαών" Δυτικοί Σύμμαχοι (το ξεφτιλισμένο ΝΑΤΟ). Με τις "ευλογίες του" ο Ανάν διέλυσε ένα ευνομούμενο κράτος, το Ιράκ, (μεγίστη σφαγή και πλήρης καταστροφή όλων των υποδομών της χώρας), χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας!!!!!!!!!!!!!!

Που και πότε ξαναακούστηκε ποτέ αυτό;;;;
Κανένας δεν μίλησε για Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για διαπραχθέντα εγκλήματα, που τα έργα του Χίτλερ, έμοιαζαν παιδικά παιχνίδια μπροστά τους!!!

Το 1993, ο τότε γ.γ. του ΟΗΕ Μπούτρος Μπούρος Γκάλι, διόρισε τον Κόφι Ανάν δεύτερο γενικό γραμματέα για θέματα ειρηνευτικών αποστολών, καθιστώντας τον υπεύθυνο για πάνω από 75.000 στρατιώτες ανά τον κόσμο. Τότε η καριέρα του υπέστη τα πρώτα πλήγματα. Κατά τη γενοκτονία στη Ρουάντα το 1994, εξτρεμιστικά στρατεύματα της φυλής των Χούτου εκτέλεσαν πάνω από 800.000 Τούτσι και μετριοπαθείς Χούτου. 
Μήνες πριν από την τραγική κλιμάκωση ο επικεφαλής της αποστολή του ΟΗΕ στη Ρουάντα Ρομέο Νταλέρ, είχε προειδοποιήσει για συγκρούσεις ζητώντας ενισχύσεις. Όμως ο Κόφι Ανάν δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα, πιθανόν επειδή η Ευρώπη και οι ΗΠΑ δεν είχαν πρόθεση να εμπλακούν πιο ενεργά στη Ρουάντα (εγώ λέω ότι δεν είχε πολλά δολάρια να κερδίσει από τους φτωχούς μαύρους Τούτσι), και τους άφησε ο αδίστακτος και αιμοσταγής Ανάν, να σφαγούν εκατόμβες από τους Χούτου. 
Αυτός περνούσε μούρλια στην Νέα Υόρκη με την Σουηδέζα γυναίκα του. Του ασκήθηκε σκληρότατη κριτική, αλλά Ανάν δεν καταλάβαινε από αυτά. Είχε την κάλυψη αλλά και την προώθηση από τους νεοταξίτες αφέντες του, που έβλεπαν στο πρόσωπό του το κατάλληλο πρόσωπο για την προώθηση των άνομων σχεδίων τους. 
Στην επέτειο δέκα ετών από τη γενοκτονία, το 2004, ο Κόφι Ανάν παραδέχθηκε δημοσίως (τον πίεσαν οι μετριοπαθείς... ίσως και η Εκκλησία...), ότι απέτυχε. «Η διεθνής κοινότητα απέτυχε στη Ρουάντα. Αυτό το γεγονός θα πρέπει να μας γεμίζει θλίψη και ντροπή», δήλωσε. Κανένας πάλι δεν τον "ακούμπησε",  τον διεφθαρμένο αυτόν διπλωμάτη.
Διέλυσε την Παλαιστίνη (μεγίστη σφαγή και καταστροφή των υποδομών), εισήγαγε το ξεφτιλισμένο πρόγραμμα στο Ιράκ "Πετρέλαιο αντί τροφίμων", όπου η διαφθορά χτύπησε στο "κόκκινο". Τότε για πρώτη φορά ανθρωπιστικές οργανώσεις αηδιασμένες τον "κράξανε" γερά. Σιγά να μην κοκκίνισε ο μαύρος διπλωμάτης... Οι μαύροι, από ότι γνωρίζω, δεν κοκκινίζουν όταν ντρέπονται. Ανερυθρίαστα λοιπόν ο Ανάν, μάζεψε όσα εκατομμύρια "ντόλαρς" μπορούσε από τις εταιρείες, και τελικά... τον σταμάτησε η "ταραγμένη" "διεθνής κοινότητα", η οποία είχε αηδιάσει πλέον. Έκανε τόσο πολλά λάθη, που όλα μαζί δεν τα έκαναν όλοι μαζί οι προηγούμενοι Γεν. Γραμματείς του ΟΗΕ. Εγώ πιστεύω ότι όλα έγιναν με το αζημίωτο, διότι ο τύπος αυτός, πως αλλιώς έγινε εκατομμυριούχος;;; ...

Ο διεφθαρμένος αυτός  Γεν. Γραμματεύς του ΗΟΕ παραιτήθη (;), όταν πήγε να διαλύσει και την Συρία (τότε). Δεν του "βγήκε"... το διπλωματικό του "ταλέντο" (μάλλον δεν μπορούσε να αρπάξει πολλά....).  Συνεχώς έκανε ότι του έλεγαν οι γνωστοί - άγνωστοι πάτρωνές του ... με το αζημίωτο άλλωστε... Έτσι σταμάτησε την "φιλάνθρωπη δράση" του ο απάνθρωπος αυτός διπλωμάτης.
Φυσικά, δεν πρέπει να λησμονούμε και τα ημέτερα...

Ήρθε αυτός ο ελεεινός τύπος να επιλύσει και το Κυπριακό ζήτημα!!!! Δεν ξέρω τι εκατομμύρια του τάξαν οι Τούρκοι!!!! Το σχέδιό του προέβλεπε να χάσουμε την Κύπρο μας, μια για πάντα. Τότε, ευτυχώς, "έπεσε" πάνω στον σύγχρονο Κολοκοτρώνη, τον αείμνηστο και γενναίο Έλληνα Πατριώτη Πρόεδρο της Κύπρου Τάσο Παπαδόπουλο, ο οποίος το 2004 του είπε (ελληνιστί): "Ούστ...!! φύγε από δώ βρωμερέ, άθλιε και διεφθαρμένε... διπλωμάτη,  που θέλεις να διαμελίσεις το ένδοξο νησί της Αφροδίτης" και έδιωξε τον μαύρο διάβολο...
Έτσι νίκησε το ΦΩΣ το σκότος!

Σαν αποτέλεσμα της εθνικής δράσης του αείμνηστου Τ.Παπαδόπουλου, έχουμε σήμερα ένα ανεξάρτητο κράτος της Κύπρου, με Πρόεδρο (δυστυχώς), αυτόν που ήθελε τον διαμελισμό και την υποτέλεια, (είναι Ελληνική πατέντα να προδίδεις την Πατρίδα και να θέλεις μετά να γίνεσαι Πρόεδρος-Πρωθυπουργός-Γεν. Γραμματέας, κτλ...!!)
Να πάει στα τάρταρα... ας όψεται...!!!

Όσο για το βραβείο Νόμπελ, δεν μου βγαίνει από το μυαλό..., ότι το πήρε με ενέργειες της Σουηδής δικηγόρου 2ας συζύγου του, η οποία, δεν έφτανε που την έκανε σφόδρα πλούσια... ήθελε και την σχετική "απαστράπτουσα δόξα"...!!!
Όμως... επειδή Εμείς οι Νεο- Έλληνες που τυχαίνει να ζούμε το 2018, πρέπει να ενθυμούμεθα τους Έλληνες Νενέκους... που ούρλιαζαν σαν τους λύκους για να υποστηρίξουν και επιβάλλουν τότε, το προδοτικό και άθλιο "περιβόητο Σχέδιο Ανάν", με το οποίο θα χάναμε 100% ανεπιστρεπτί την Κύπρο, σας επισυνάπτω ένα κείμενο με τρανταχτά ονόματα της πολιτικής ζωής της Χώρας (είναι γραμμένο από τότε... και δεν είναι δικό μου), με τους λαλίστατους (οι περισσότεροι ζούνε ακόμη... και σήμερα...) Νενέκους, που έχουν ακόμη -δυστυχώς- το θράσος να μιλούν "μετά παρρησίας" για τα "σύγχρονα Ελληνικά δίκαια" και την "ανάκαμψη από την πτώση" της σημερινής Ελληνικής Πατρίδος... και άλλα τέτοια πολλά παχυλά λόγια!

Μερικοί από αυτούς μάλιστα, θα διεκδικήσουν και την ψήφο μας... στις επόμενες εκλογές!!!    Τρομάρα τους, ... έχουν ακόμη το θράσος...!!!! Στα τάρταρα... λοιπόν και αυτοί.
Δυστυχώς, πολλοί Νεοέλληνες, (όπως και οι Ελληνο-Κύπριοι) έχουν μνήμη, όσο μια τσιπούρα ιχθυοτροφείου (και πολύ λέω...)!!!
Δεν μπορούν να δούν ΤΙΠΟΤΕ πίσω από τα δίχτυα που τις χωρίζει από το Ανοικτό Πέλαγος, από την Ελευθερία !!!!
Δεν μπορούν να κρίνουν... να αισθανθούν υπεύθυνοι να αισθανθούν Έλληνες Πατριώτες!!!
Ήταν, παρέμειναν και θα χρειαστεί ίσως χρόνια πολλά και ειδική εκπαίδευση, για να σκεφτούν και να θυμηθούν  κάτι περισσότερο...  από μία τσιπούρα ιχθυοτροφείου...
Σημεία των καιρών... ή ... χρόνια και συστημική νόσος;;;

Κ.Ι.