Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

Εγερτήριο Σάλπισμα για τη Σωτηρία της Μακεδονίας


"Φίλοι κάτοικοι της FYROM και φίλοι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ και της ΕΕ,
Εγώ ως πρωθυπουργός της Ελλάδος,θεματοφύλακας της Ιστορίας και του Πολιτισμού της,μιας Ιστορίας 5000 χιλιάδων ετών τουλάχιστον και ενός Πολιτισμού που είναι το λίκνον του Δυτικού Πολιτισμού,κάτοικος της Μακεδονίας του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ΔΕΝ δέχομαι να διαπραγματευτώ την παραχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας ούτε να αναγνωρίσω "μακεδονικό έθνος","μακεδονική γλώσσα" και "μακεδονική ταυτότητα".

Εσείς φίλοι των Σκοπίων,που θέλετε να γίνετε μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ,επιλέξτε όχι να σφετεριστείτε την Ιστορία μου και τον Πολιτισμό μου επιμένοντας στο όνομα Μακεδονία, που ΔΕΝ σας ανήκει,αλλά όποιο άλλο όνομα θέλετε συναφές με την ιστορία σας και εγώ θα σας στηρίξω γιατί δεν έχω λόγους να μη σας βοηθήσω.

Αυτά τα απλά λόγια θα έπρεπε ευθύς έξαρχής να πει στους Σκοπιανούς ένας ΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός άξιος της πατρίδος και ένας ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΕΞ γνώστης της Ιστορίας μας και αληθινός πατριώτης, χωρίς να υποκύπτει σε πιέσεις,αντιτάσσοντας ένα υπερήφανο ΟΧΙ,ένα νέο ΟΧΙ στα τόσα που έχει πει στο διάβα των αιώνων το Γένος μας.

 Αλλοίμονο όμως, αυτό όχι μόνο δεν έγινε αλλά βρέθηκε πρωθυπουργός της Ελλάδος να χαρίσει κυριολεκτικά το όνομα της Μακεδονίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

   Τώρα αρχίζει ο αγώνας να μην κυρωθεί η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

   Έλληνες, ώρα ημάς έξ ύπνου εγερθήναι!

    
       Αθανάσιος Καραντζικος, 
πρόεδρος ΔΣ Ο/21 Μακεδονίας-Θράκης