Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣΗ Τουρκική προκλητικότητα ενισχύεται από αυτούς που απεργάζονται τον διαμελισμό της Ελλάδας. Παρακάτω έκανα έναν  πιθανό διαμελισμό σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε να γίνονται καθημερινά.

1ον. Η πολιτική της Αλβανίας προς τους αδελφούς Βορειο-Ηπειρωτες και η προκλητικότητα των Τσάμιδων. Η φαντασίωσή τους φθάνει μέχρι την Πρέβεζα, ΚΑΙ Αλβανοί δήθεν ιστορικοί διαδίδουν ότι δεν υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα, κι αυτοί που υπάρχουν είναι μειοψηφία όλοι είναι Αλβανοί.

 2ον Η αφαίρεση 105 πυραμίδων σε μήκος 13 χιλιομέτρων στα σύνορα με την FYROM στους Νομούς Φλώρινας και Καστοριάς χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. Σβήνουν έτσι τα σύνορα με το γειτονικό κράτος. Πιέζουν λένε ΗΠΑ και Γερμανία για το όνομα ώστε να μπει αυτό το κρατίδιο στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Μα τι πιο απλό από το να ενσωματωθεί με την Ελλάδα και να είναι αυτόματα και στους δύο οργανισμούς όπως έγινε με την πρώην Ανατολική Γερμανία. Γιατί λοιπόν δεν πιέζουν τους Σκοπιανούς και πιέζουν εμάς.

3ον Αυτά που γίνονται στην Θράκη με τους Μουφτίδες. Η κυβέρνηση ενώ  μειώνει την προσωπικότητα των Ορθοδόξων Ιερέων βγάζοντάς τους από την μισθοδοσία του Δημοσίου συνεχίζει να πληρώνει τους Μουφτίδες. ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟ Αιγαίο πρόσφατα άλλαξε την πολιτική της ως προς τις παραβιάσεις του FIRΑθηνών από τα Τουρκιά μαχητικά. Πρόσφατα μάλιστα η Τουρκική προκλητικότητα εντάθηκε ακόμη πιο πολύ που με κάθε τρόπο προσπαθεί να αποδείξει ότι υπάρχει μεγάλη Τουρκική μειονότητα στα νησιά του Αιγαίου.

 Θυμηθείτε εκείνο το ανεπανάληπτο του Ερντογάν: «Η καρδιά μας χτυπά σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, όπου υπάρχουν τα τζαμιά μας». Κανείς όμως Έλληνας πολιτικός δεν του απάντησε ότι όλη η Τουρκία είναι πλημμυρισμένη από Ελληνικές εκκλησίες και Αρχαίους Ελληνικούς Ναούς και ερείπια, και ότι σε καμιά ανασκαφή που διενεργούν δικοί τους αρχαιολόγοι δεν έχουν βρει στοιχεία Τούρκικου πολιτισμού παρά μόνον Ελληνικού πολιτισμού.
Δυστυχώς τα γεγονότα όλο και περισσότερο δείχνουν τι μας επιφυλάσσει η ΝΤΠ που καθοδηγείται από τις ΗΠΑ και την Γερμανία.
Πεν Î´Î¹Î±Ï Î¯Î¸ÎµÏ Î±Î¹ Î±Ï Ï Ï Î¼Î±Ï Î¿ ÎµÎ½Î±Î»Î»Î±ÎºÏ Î¹ÎºÏ  κείμενο.

Ν. Παπαδόπουλος MDPhDFEBO
Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Α.Π.Θ.
Θεσσαλονίκη
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΛΛΑΣ

σχετ. http://greeknation.blogspot.com/2018/11/blog-post_640.html