Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Η Γερμανία πίσω΄από την κρίση!!!
Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει ότι η όλη κρίση στην Ελλάδα είχε έναν και μοναδικό τελικό στόχο; την δημιουργία Μακεδονικού κράτους καθοδηγούμενη από την Γερμανία της οποίας ήταν στόχος από το παρελθόν;
Και βέβαια όλα αυτά ΄εγιναν βάση σχεδίου.
Αρχικά κατηγόρησαν τον Ελληνικό λαό, μας είπαν σπάταλους, τεμπέληδες που ζούμε με δανεικά. Προχώρησαν οργανωμένα και μέσω των οίκων αξιολόγησης (;) (τι βρώμικο παιχνίδι παίζουν άραγε και ποιός τους ανήγαγε σε κριτές των οικονομιών;), σε καταστροφή της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, έχοντας με το μέρος τους ανεγκέφαλους πολιτικούς (ΓΑΠ) εφάρμοσαν το δεύτερο μέρος του σχεδίου τους με τα μνημόνια εξαθλιώνοντας τον λαό και άρχισαν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

ΨΗΦΙΣΜΑ Ε.Α.Α.Σ. ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»


To Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ. και τα σαράντα τρία (43) Τ.Σ. των Παραρτημάτων της, ανά την Ελληνική επικράτεια, μετά από διαβούλευση με θέμα τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων, κατέληξαν στα εξής:

    Η «συμφωνία των Πρεσπών» (17.6.2018) αποτελεί διπλωματικό και Εθνικό ολίσθημα καθόσον βλάπτει σοβαρότατα το συμφέρον και το μέλλον της χώρας και κατ΄επέκταση των Ελλήνων πολιτών.


    Ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αναγνωρισθεί, από καμιά Ελληνική κυβέρνηση, «Μακεδονική» εθνότητα ή «Μακεδονική» γλώσσα, που είναι η κορωνίδα των αλυτρωτικών βλέψεων της γείτονας χώρας, με ότι τούτο συνεπάγεται για το εγγύς η μακρότερο μέλλον σε βάρος της Εθνικής κυριαρχίας μας.

    Η συμφωνία των Πρεσπών σφετερίζεται την ιστορική πραγματικότητα, εκχωρεί την εθνότητα, τη γλώσσα και το όνομα της Μακεδονίας μας στους γείτονες, διχάζοντας τους Έλληνες στη κρισιμότερη ίσως περίοδο, λόγω των δυσμενών καταστάσεων τόσο στα Εθνικά θέματα και της κλιμακούμενης προκλητικότητας της Τουρκίας, όσο και της ισχύουσας και επιδεινούμενης οικονομικής κατάστασης της χώρας.