Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

«Ο κακούργος όστις εδολοφόνησε τον Καποδίστριαν, εδολοφόνησε την πατρίδα του»


«Ο μόνος αντίπαλος που δύσκολα ηττάται, είναι ο απόλυτα έντιμος άνθρωπος και τέτοιος είναι ο Καποδίστριας»
Μέτερνιχ

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Η λεηλασία ενός έθνους: Παρέδωσαν την Ιστορία μας στους δανειστές – Θα διαχειρίζονται 10.000 μνημεία μέχρι το 2115 μ.Χ.!


Ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Βούλγαροι το τόλμησαν στην τριεθνή Κατοχή της χώρας το 1941-1944. Μόνο με την λεηλασία του Ιράκ το 2003 συγκρίνεται αυτό που δέχθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ: Η διαχείριση πάνω από 10.000 ελληνικών μνημείων και κρατικών ακινήτων μεταβιβάζονται για διαχείρισή τους στο Υπερταμείο, δηλαδή τους δανειστές!
Σχεδόν όλα τα μουσεία και τα αρχαιολογικά μνημεία της χώρας, περιλαμβανομένης της Ακρόπολης, του μουσείου της Ακροπολης, του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, του μουσείου της αρχαίας Ολυμπίας κλπ.
Η διαχείριση των μνημείων περιλαμβάνεται στην συνθήκη παραχώρησης της δημοσιας περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το 2115, την οποία πέρασε μέσα σε μια μέρα η κυβέρνηση!

H ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ( ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ) 

Γράφει ο  ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΚΥΡΜΕΛΗΣ 

Τό μισοτελειωμένο ἔγκλημα τῶν Πρεσπῶν φαίνεται πώς βρέθηκαν κι ἄλλοι ριψάσπιδες ἐθνικοί μειοδότες νά τό ἀποτελειώσουν, κάτι ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ Πολιτικά(δῆθεν, μά πραγματικά πουλημένα σε καρέκλες και κάθε λογῆς και χρώματος Σόρους) πού μόνο μιά ἐθνική ἀπέλαση θά ἀπάλλασσε τόν δύστυχο αὐτό τόπο ἀπό τή δυσώδη παρουσία τους. 

 Ἦταν, φαίνεται, μοιραῖο ο τόπος αὐτός πού γέννησε τόν ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τόν οἰκουμενικό δορυκτήτορα πού μόνον αἰῶνες μποροῦν νά κυοφορήσουν καί νά γεννήσουν, ὁ τόπος αὐτός πού ἀποτέλεσε γιά εἴκοσι αἰῶνες τό ΠΡΟΦΡΑΓΜΑ, τό τεῖχος καί ὀχυρό ὁλόκληρου τοῦ Ἑλληνισμοῦ, τή μάνα καί ζείδωρη πηγή τοῦ Βόρειου Ἑλληνισμοῦ, ἡ πατρίδα τών παλιότερων τοῦ Ἀλεξάνδρου καί μετά ἀπό αυτόν, ἔνδοξων βασιλιάδων,

Θρίαμβος για τα Σκόπια, ήττα για την Ελλάδα


Οι δηλώσεις και η πρακτική της πολιτικής ηγεσίας στα Σκόπια μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί το ασφαλέστερο ερμηνευτικό στοιχείο για το πως αντιλαμβάνονται το περιεχόμενό της, τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα γι’ αυτούς, αλλά και πως προτίθενται να ενεργήσουν στο μέλλον εφαρμόζοντας αυτή την Συμφωνία. Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός κ. Ζάεφ δήλωσε μιλώντας στο Βέλες ότι «Μολονότι ο συμβιβασμός με την Ελλάδα είναι σαν πόνος στο στήθος, ήταν ο μόνος τρόπος να προχωρήσει η χώρα του μπροστά».