Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Αυτό το μαγνητάκι το δίνουν στα Σκόπια ενθύμιο στους τουρίστες


Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚύριε

Φτιάξε μου ένα γιό, που να είναι τόσο δυνατός, ώστε να γνωρίζει πότε είναι αδύνατος και πότε είναι γενναίος, να αντιμετωπίζει τον ίδιο του τον εαυτό, όταν τον πλημμυρίζει ο τρόμος του φόβου, να είναι περήφανος και αλύγιστος, στολισμένος με την αρετή της επιμονής.

«Εμείς οι Ελληνες δεν υπογράψαμε…»


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΩΛ

    Στη γεμάτη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία, κατά τη διάρκεια της οποίας οι ομιλητές καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Μιχαήλ Τρίτος και Βενιαμίν Καρακωστάνογλου καθήλωσαν τους εκατοντάδες θεατές.

Η κορυφαία ομιλία που εκφωνήθηκε ποτέ στον ΟΗΕ! (ΔΕΙΤΕ ΤΟ)


ΕΛΜΕ Λέσβου: «Θολοκουλτουριάρηδες όσοι αντιδρούν για τον όρο “λάθρο”»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΛΜΕ Λέσβου για τον όρο «λαθρομετανάστης»
Ο Αποστόλης Βαρελτζής, που ήταν και ο εισηγητής της συγκεκριμένης πρότασης, μιλώντας στο Έθνος χαρακτήρισε θολοκουλτουριάρηδες όσους αντέδρασαν στην απόφαση των δασκάλων.
Ο ίδιος επέμεινε ότι το μόνο που έκανε ήταν να δώσει τους ορισμούς. «Θέλαμε να αντικρούσουμε την προσπάθεια κάποιων να ταυτίσουν τους λαθρομετανάστες με τους προσφυγες της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Η «Μακεδονία» ζητά 3.000 δισεκατομμύρια από την Ελλάδα για την ‘Κατεχόμενη Μακεδονία του Αιγαίου’- Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Σκοπίων


Η καθηγήτρια Τάνια Καρακαμίσεβα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και άρχισαν να ουρλιάζουν και να κατακρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Δηλαδή, αναρωτήθηκε εάν (οι Έλληνες που κατακρίνουν τη Συμφωνία) είναι εξ αιτίας αυτών που έγραψε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.