Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Πατρίδα είναι ο Παύλος Μελάς


.Νυχτώνοντας ακούστηκε ένας πυροβολισμός και η φωνή του Παύλου: «στη μέση με πήρε παιδιά». Μπήκε στο σπίτι και φώναξε τον καπετάν Πύρζα. Ο Νίκος Πύρζας έτρεξε κοντά του. Ο Παύλος έβγαλε από το λαιμό του τον σταυρό που φορούσε πάντοτε και του λέει: «το σταυρό να τον δώσεις στη γυναίκα μου. Και το ντουφέκι του Μίκη. Και να τους πείς ότι έκαμα το καθήκον μου…». Και ζήτησε να τον σκοτώσουν τα παλικάρια του για να μην τον βρούνε οι Τούρκοι ζωντανό. Σε λίγο όμως ξεψύχησε. Ήταν Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 1904.

Που βρίσκεται το πρόβλημα με τις γερμανικές επανορθώσεις στην ουσία του ανέκαθεν!


Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! 

Γράφει ο Δαμιανός Βασιλειάδης Ιδρυτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των οφειλων της Γερμανίας προς την Ελλάδα

Πρόκειται περί πολιτικών απατεώνων ολκής, οι οποίοι συστηματικά εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό.\ Συναγελάζονται με ψεύτικα χαμόγελα και εξαπατούν τους πάντες και τα πάντα. Κόκκινα χαλιά, τιμητικά αγήματα, αγκαλιάσματα και διάπλατα χαμόγελα, δήθεν χάριν της ...ελληνογερμανικής φιλίας.
 Και καλά ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι συνειδητός ανθέλλην και, όπως άλλωστε ο ίδιος δημοσίως έχει παραδεχθεί, πολιτικός απατεώνας.