Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ "ΜΕΓΑΛΩΝ" ΗΓΕΤΩΝ

File Photo: Turkish President Recep Tayyip Erdogan (L) and French President Emmanuel Macron (R) walk at the garden of the Presidential Vahdettin Mansion before the Syria summit in Istanbul, Turkey, 27 October 2018. EPA, KAYHAN OZER


Οι Γάλλοι διανοούμενοι κηρύσσουν ανεπιθύμητο στη χώρα τους τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Διακήρυξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στη Γαλλία στις 11 Νοεμβρίου υπέγραψαν Γάλλοι διανοούμενοι κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για τη στάση του εναντίον των Κούρδων, την αντισημιτική πολιτική του και τη στάση του στην Κύπρο, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τον γαλλικό Τύπο.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

Γράφει ο 
Γεώργιος Επιτήδειος Αντιστράτηγος ε.α Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή
   Όλβιος όστις της Ιστορίης έσχε μάθησιν διεκήρυττε ο σοφός πρόγονός μας Ευριπίδης
Διετύπωνε αυτή την άποψη διότι γνώριζε καλά πως η Ιστορία μας γνωρίζει το παρελθόν, μας διδάσκει για το παρόν και αποτελεί τον σύμβουλό μας για το μέλλον. Η σοφή αυτή ρήση έχει διαχρονική και απόλυτη εφαρμογή στις σχέσεις της πατρίδος μας με όλους τους γείτονές της, οι οποίοι επιθετικοί, προπετείς, απαιτητικοί, φθονεροί και αδίστακτοι επιδιώκουν πάντοτε να κατακτήσουν και να μας αφαιρέσουν, εκείνα τα οποία μας ανήκουν από τα βάθη των χιλιετηρίδων. Η κατάσταση αυτή είναι διαρκής και διέρχεται διάφορες φάσεις, με διαφορετικούς εκάστοτε “πρωταγωνιστές”, τον ίδιο όμως πάντοτε αντικειμενικό σκοπό.