Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Οι ομορφιές του Ολύμπου μέσα από ένα υπέροχο βίντεο 10 λεπτών!


Κατά καιρούς έχουν εκφραστεί διάφορες εκδοχές της ορεωνυμίας «Όλυμπος». Ωστόσο, η ομορφιά που πηγάζει από την απλότητά του είναι απαράμιλλη.
Κάθε χρόνο χιλιάδες φυσιολάτρες επισκέπτονται τον Όλυμπο, για να θαυμάσουν από κοντά τη γοητεία της φύσης του και να χαρούν την περιήγηση στις πλαγιές του και την κατάκτηση των κορυφών του.
Μια γρήγορη περιήγηση στο μυθικό βουνό μέσα από την κάμερα του Ιωάννη Μπεϊνά. Προβλήθηκε στο Grito Rock Festival 2013 (3-3-2013) και στο Ελληνογερμανικό φόρουμ για την Ορεινή Πεζοπορία (7-12-2013).
Δείτε το βίντεο:

"Αυτός είναι ο Έλληνας Αξιωματικός" - Ένα συγκλονιστικό κείμενο του Κωνσταντίνου Τσάτσου


Ένα κείμενο του αειμνήστου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας,Ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Τσάτσου, αποδεικνύεται εξαιρετικά επίκαιρο σήμερα που η “σύγκρουση” για την λειτουργία των Στρατιωτικών Σχολών έχει για τα καλά φουντώσει.

Απόσπασμα απ΄ αυτό το συγκλονιστικό κείμενο χρησιμοποίησε στην ομιλία του στους πρωτοετείς Ευέλπιδες ο ΥΦΕΘΑ Θανάσης Δαβάκης.

Είναι ένα κείμενο που ο Κωνσταντίνος Τσάτσος έγραψε για το πρώτο τεύχος του περιοδικού του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Άμυνας.

Τι Εορτάζουμε;Εορτάζουμε:

    1- Την ανατροπήν του πρωθυπουργού Σπ. Μαρκεζίνη (εγνωσμένης εντιμότητος και κύρους πολιτικού) όστις  ανέλαβεν την πρωθυπουργίαν υπό την προϋπόθεσιν ότι θα κινηθεί ελευθέρως   και άνευ  παρεμβάσεων υπό του δικτατορικού καθεστώτος, διά την διοργάνωσιν ελευθέρων εκλογών  και την ομαλήν μετάβασιν της χώρας εις την δημοκρατίαν.
    2-Εορτάζουμε την επιτυχίαν του σχεδίου της CIA δι΄ ανατροπήν του Γ. Παπαδοπούλουκαι της κυβερνήσεως Σπ. Μαρκεζίνη, διότι δεν παρείχον τας αιτουμένας, υπό των ΗΠΑ, στρατιωτικάς διευκολύνσεις  και δεν απεδέχθησαν την διενέργειαν πραξικοπήματος  προς   ανατροπήν του Μακαρίου, εις την  Κύπρον.
    3-Εορτάζουμε  την  ανατροπήν του  υπό του Γ. Παπαδοπούλου καθεστώτος και την ανάληψιν της διακυβερνήσεως της χώρας υπό του Ταξιάρχου Δημ. Ιωαννίδη, γνησίου χουντικού ακραίων θέσεων και οργάνου της CIA.

«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα»!«Μη φοβάστε την αλήθεια. Τα ψέμματα καταθάλπτουν τους λαούς»
Περικλής Γιαννόπουλος
    Χιλιάδες παιδάκια έχουν καταθέσει λουλούδια στην κεφαλή στο Πολυτεχνείο, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον νεκρό της εξέγερσης. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την κεφαλή του καθηγητή Νίκου Σβορώνουο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα του 1973

Στο «Έλεος του Θεού» και των Αλβανών τα Ελληνικά Φυλάκια στη Μεθόριο!


Το έστειλε ο Φραγκούλης Φράγκος

    Μόνο Θλίψη και  αγανάκτηση προκαλεί η εικόνα των Εγκαταλελειμμένων Ελληνικών Φυλακίων του Στρατού μας  στην Ελληνική Μεθόριο ,μετά και απο  την  απόσυρση των Ελληνικών Μονάδων απο τα Βόρεια Σύνορα μας ! (Η φώτο είναι πριν απο λίγες ημέρες)
    Μπορεί η ΥΦΕΘΑ  Μαρία Κόλλια Τσαρουχά να πέρασε  ,να είδε και να χαιρέτησε τα Στρατευμένα παιδιά του Λαού μας που έλεγε κάποτε ένας Έλληνας Ηγέτης. Αλλά  σε κάποια άλλα Φυλάκια στην Ελληνοαλβανική Μεθόριο, Ελληνικά Φυλάκια

Βίντεο του ΕΟΤ η καλύτερη τουριστική ταινία για το 2018http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
https://perierga.gr/
Το βίντεο του ΕΟΤ, «Greece: 365 – Day Destination», αναδείχθηκε ανάμεσα σε 29 υποψηφιότητες, ως η καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018 και κατέλαβε την 1η θέση στις προτιμήσεις του κοινού σε 136 χώρες, με σχεδόν διπλάσιες ψήφους από την αμέσως επόμενη υποψηφιότητα.

Έκκληση για διεξαγωγή ερευνών για τη δολοφονία Κατσίφα


NTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA)

Claymont, Delaware 19703
U.S.A

www.professors-PhDs.com.
Mail: IHAHellas@gmail.com
Www.professors-phds.com

16 Νοεμβρίου  2018


Προς
Tα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου