Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Παράνοια: Μετά τους Σκοπιανούς και οι Αλβανοί θέλουν την ελληνική Ιστορία - «Η αρχαία Μακεδονία είναι αλβανική»!


Στο Πανεπιστήμιο «Μητέρα Τερέζα» των Σκοπίων έγινε παρουσίαση του πολύτομου ιστορικού βιβλίου του Γιουσούφ Μπουτζόβι, «Kosova»/«Κοσσυφοπέδιο» όπου σύμφωνα με τον Αλβανοσκοπιανό συγγραφέα, η αρχαία Μακεδονία ως τμήμα του «Ιλλυρικού-Δαρδανικού» κόσμου και τα σημερινά Σκόπια ως κράτος, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της αλβανικής Ιστορίας!
Οπότε κατά τον συγγραφέα, τον οποίο υποδέχθηκαν ο πρύτανης Αζίζ Πολοζάνι καθώς και οι καθηγητές του Πανεπιστημίου, που τον συγχάρηκαν για το έργο του υποσχόμενοι ότι αυτό θα βρει τη θέση του και στα Σκόπια, το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής Ιστορίας είναι στην ουσία αλβανική...

Για πρώτη φορά μαζικές καταλήψεις σχολείων για εθνικό θέμα: «Η σπίθα άναψε» λένε οι μαθητές (φωτό)

«Είμαστε Μακεδόνες» είναι το σύνθημα των μαθητών που κρατούν την ελληνική σημαία στα χέρια και προχωρούν σε καταλήψεις σχολείων σε όλη την Ελλάδα εκφράζοντας τις αντιδράσεις τους στη Συμφωνία των Πρεσπών και την εκχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας.

Τα ημερολόγια της Αστυνομίας...!


Oι χάρτες στο ημερολόγιο της Αστυνομίας, όπου καταγράφεται η κατεχόμενη Κύπρος ως Βόρεια Κύπρος, όπως και το όνομα Μακεδονία, δεν αποτελεί γκάφα, όπως θέλει η αστυνομία να το παρουσιάσει.

Δεν πρέπει να είμαστε τόσο αφελείς να πιστεύουμε ότι αποτελεί γκάφα, την οποία δήθεν ανακάλυψαν και την διέδωσαν ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.