Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα 3 Δεκ 2018 και ώρα 18:00 στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών Θεσσαλονίκη όπου θα ανακοινωθεί επίσημα το νομικό πλαίσιο για την ακύρωση της «Συμφωνίας» των Πρεσπών.
Η ομάδα των νομικών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου
θα αναπτύξουν όλα τα δεδομένα που καθιστούν
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ τη «Συμφωνία».

Η γενιά της Μακεδονίας θα σώσει τη χώρα από τη γενιά του πολυτεχνείου...


Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ


Ο μεγάλος ξεσηκωμός των μαθητών της Βορείου Ελλάδας κατά της προδοσίας των πολιτικών και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, είναι μία πραγματική Ελληνική «ιντιφάντα» (στα Αραβικά σημαίνει «σεισμός»).

Οι συντονισμένες επιθέσεις που εξαπολύουν οι πολιτικοί προδότες εναντίον των μαθητών, θυμίζουν τις ίδιες αήθεις επιθέσεις των ίδιων προδοτών κατά των σύγχρονων Ελλήνων ηρώων που συμμετείχαν στα ένδοξα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

Τι έχεις γείτονα; Ότι είχα πάντα…


ΟΙ ΘΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΜΑΣ ,
 ΟΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΧΕΣ ΜΑΣ 
ΚΑΙ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!
Σκίτσο Musa Kart –Βραβευμένου με 
Διεθνές Βραβείο Σκίτσου και κρατούμενου
 στις φυλακές της Τουρκίας   
Η «Φαμίλια Ερντογάν» συνεχίζει μια αδιέξοδη πορεία προς τις φαντασιώσεις ενός διευρυμένου νέο – οθωμανικού μεγαλείου, βουτηγμένη στην χλιδή του νεοπλουτισμού και από την ασφάλεια της δικτατορίας που επέβαλε μέσα στην Τουρκία.
.

Επικαιρότητα

του Λεωνίδα Κουμάκη
Ξεφυλλίζοντας παλαιά αρχεία, το μάτι μου έπεσε στην ειδησεογραφία της Τετάρτης 10 Αυγούστου 1994, δηλαδή πριν από 25 περίπου χρόνια:

«Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Φεχράτ Αταμάν κάλεσε τις χώρες που εξάγουν όπλα στην Ελλάδα να μην γίνονται όργανά της», τονίζοντας πως «ο εξοπλισμός των νησιών του Αιγαίου δεν συμβαδίζει με το διεθνές δίκαιο».