Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Η ώρα της αλήθειας για την Γερμανία – Η τέταρτη πιο διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο! (φώτο)

Ναι η Γερμανία προσπαθεί να επιβληθεί σε όλους. Όμως οι έρευνες την έβαλαν στη θέση της. Η 4η πιο διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο ελέγχει την οικονομία μιας ολόκληρης ΕΕ.

ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας – Πολιτικός Επιστήμων
Στις 2.11.2018 το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής δημοσιοποίησε την αναλυτική ύλη του Νέου Προγράμματος Σπουδών για το μάθημα της Ιστορίας από την Γ΄ Δημοτικού μέχρι την Α΄ Λυκείου. Είναι εμφανής η προσπάθεια επιβολής μιάς αριστερόστροφης και ταξικής ερμηνείας ή μάλλον παρερμηνείας της Ιστορίας. Είναι επίσης προφανής η υποβάθμιση των εθνικών αγώνων και ιδιαιτέρως της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 και των πρωταγωνιστών της.

Ο Ζάεφ τα είπε ακόμα χειρότερα για «μακεδονική» μειονότητα και γλώσσα! - Δείτε το βίντεο    Παρά την προσπάθεια της ελληνικής και της σκοπιανής κυβέρνησης να υποβαθμίσουν το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ περί εκμάθησης της μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα, το βίντεο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της FYROM όχι μόνο δεν καθησυχάζει αλλά δημιουργεί πολύ μεγαλύτερες ανησυχίες επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι η συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει την όρεξη στους Σκοπιανούς για νέες διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας!

Απογραφή Γιουγκοσλαβίας: ΔΕΝ υπήρχαν “Μακεδόνες” στα Σκόπια το 1921


Καταθέτουμε στους αναγνώστες μας τις 475 σελίδες της απογραφής του 1921 στο «Βασίλειο των Σέρβων, Κροατών και Σλοβένων», όπως ήταν τότε η επίσημη ονομασία του κράτους και τους σχετικούς πίνακες.
Του Ανδρέα Σταλίδη

Το έγκλημα Τσίπρα στο Σκοπιανό

Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Το κείμενο αυτό είχε ξεκινήσει αλλιώς κατηγορώντας τον Τσίπρα για το Σκοπιανό, μέχρι να ακούσω το βίντεο που δείχνει τον Ζόραν Ζάεφ στην βουλή των Σκοπίων να μιλά για Μακεδόνες στην Ελλάδα που θα διδαχθούν την μακεδονική γλώσσα.
Να λήξουμε το θέμα με τον Τσίπρα. Ο άνθρωπος είναι άσχετος, ανιστόρητος και αστοιχείωτος γι αυτό και δεν μπορεί να καταλάβει την ρητορική που θέλει την συμφωνία των Πρεσπών να είναι εγκληματική για τα εθνικά συμφέροντα. Από την άλλη δεν θέλει κιόλας, γιατί ανήκει στην συνομοταξία των νέων που στα 90ς φώναζαν πως «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και η Μακεδονία στα βουνά της», την ώρα μάλιστα που ο χρόνος για μελέτη ήταν λιγοστός λόγω των καταλήψεων.