Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Άθικτος ναός βρίσκεται σε υπόγειο χώρο της Αθήνας- Το γνωρίζουν αλλά γιατί δεν το αποκαλύπτουν; (βίντεο)


Η μεγαλύτερη παγκόσμια ανακάλυψη στην υφήλιο. Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και… 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση;

Οι επιγραφές πάνω στα Μακεδονικά νομίσματα, στα Ελληνικά είναι ή στα Σλάβικα;

Να γιατί...!


Ελληνορθόδοξη παράδοση, οικογένεια, πατριωτισμός και φιλοπατρία εκτός διδακτέας ύλης !Ο Θεοφάνης Μαλκίδης αποκαλύπτει!
Πριν λίγες ημέρες είχαμε αποκαλύψει ότι βγήκε εκτός διδακτέας ύλης από το βιβλίο της Ιστορίας της Γ΄Λυκείου ο Μακεδονικός αγώνας.
Τώρα με αυτό το έγγραφο αποκαλύπτουμε ότι από το βιβλίο της Πολιτικής Παιδείας της Α΄Λυκείου βγήκε το κεφάλαιο που αναφέρεται σε θεμελιώδεις αξίες της Ελληνικής Ιστορίας, Κοινωνίας και Αντιστασιακής παράδοσης, της Θρησκείας και της προσφοράς του Ελληνικού Πολιτισμού στην Ανθρωπότητα:

Νέα πρόκληση Ράμα: Kατάσχει περιουσίες Ελλήνων στη Χειμάρα12 Δεκεμβρίου 2018

 Σε νέα πρόκληση κατά της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου προχώρησε η Αλβανία δημιουργώντας νέα ένταση στις ελληνοαλβανικές σχέσεις. Η κυβέρνηση του Έντι Ράμα κατάσχει ακίνητα που ανήκουν σε Έλληνες ομογενείς στην περιοχή της Χειμάρρας για να τα ... αξιοποιήσει.

 Ο Αλβανός πρωθυπουργός υπέγραψε πρωτοφανή απόφαση χαρακτηρίζοντας όλες τις περιουσίες «δημόσιες» προκαλώντας νέα προκαλέσει όξυνση της έντασης μεταξύ Ελλάδας – Αλβανίας, καθώς η ενέργεια αυτή έρχεται σε συνέχεια των άλλων προκλητικών δηλώσεων και ενεργειών από την αλβανική πλευρά.

Ο Τσίπρας πρώτη φορά αφήνει παράθυρο να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών    Πρώτη φορά μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση των Σκοπίων  και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών από την Ελλάδα.
    Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού τις τελευταίες ημέρες ο κ.Τσίπρας στην σφοδρή αντιπαράθεση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε. «Τα Σκόπια οφείλουν να τηρούν το πνεύμα και το γράμμα της συνθήκης των Πρεσπών.

Ενωμένοι Μακεδόνες: H πόλη μας ανήκει και κουμάντο στη Θεσσαλονίκη πλέον κάνουν οι Έλληνες πατριώτες    Την δική τους απάντηση δίνουν μέσα από ανακοίνωση οι ''Ενώμένοι Μακεδόνες'' στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Οι ''Ενωμένοι Μακεδόνες'' εχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο την Παρασκευή, με αφορμή την ομιλία που θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη ο Αλ.Τσίπρας. Μάλιστα, αποκαλούν τον πρωθυπουργό ''ανεπιθύμητο'', λόγω της συμφωνία των Πρεσπών.
     «Η προσπάθεια για αναβίωση της σκοτεινής εποχής του Γκοτζαμάνη από ακροδεξιές οργανώσεις θα πέσει στο κενό», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκληση από τους Αλβανούς των ΗΠΑ: Διέκοψαν το μνημόσυνο του Κ.Κατσίφα φωνάζοντας «η Ήπειρος είναι αλβανική» (βίντεο)
Σε μια πρωτοφανή πρόκληση που προφανώς είχε αλβανική κυβερνητική κατεύθυνση, προχώρησαν οι Αλβανοί που διαβιούν στις ΗΠΑ, καθώς διέκοψαν στην Νέα Υόρκη το μνημόσυνο των 40 ημερών από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες του Αργυρόκαστρου και αμαύρωσαν την μνήμη του πεσόντα ήρωα φωνάζοντας «Η Ήπειρος είναι αλβανική»!

Ελληνόβλαχοι της Αλβανίας: "Προστατέψτε μας από τη Ρουμανική προπαγάνδα"
Αίσθηση δημιούργησε παρέμβαση Ελληνόβλαχου από την περιοχή της Μουζακιάς, στο περιθώριο της συνάντησης των εκπροσώπων όλων των εθνικών και πολιτιστικών- γλωσσικών μειονοτήτων της Αλβανίας, που οργάνωσε στα Τίρανα την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου το κόμμα για την Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κατήγγειλε άκομψες παρεμβάσεις της ρουμανικών μηχανισμών, προκειμένου να σφετεριστούν τους Ελληνόβλαχους, αλλά τόνισε ότι αυτοί έχουν επίγνωση της καταγωγής τους κι επιθυμούν φροντίδα απ’ την Ελλάδα σε ότι αφορά την εκμάθηση της γλώσσας και την καλλιέργεια του πολιτισμού.

«Βράζει» η Αλβανία, απειλείται το καθεστώς: «Κάτω ο Έντι Ράμα» – «Κυβέρνηση κλεφτών και ναρκο-εμπόρων» – Αποσταθεροποίηση στα ΤίραναΚλίμα αποσταθεροποίησης έχει πυροδοτηθεί στην Αλβανία, με τις συνεχείς διαμαρτυρίες των φοιτητών, αλλά και των υπόλοιπων πολιτών πλέον. Το καθεστώς Ράμα απειλείται με κατάρρευση καθώς ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί κατά των σκληρών οικονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί.

Τα Τίρανα δέχονται συνεχείς επιθέσεις από τους πολίτες, οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση για κακουργήματα, όπως αυτά της κλοπής και του εμπορίου ναρκωτικών ουσιών.

Η θνησιγενής «Συμφωνία των Πρεσπών» – «πρόσθετα πρωτόκολλα»

Γιώργος Ρωμανός
Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής
10/11/2018
Η θνησιγενής «Συμφωνία των Πρεσπών» δεν ανασταίνεται με «πρόσθετα πρωτόκολλα», μόνο ακυρώνεται
Τις τελευταίες μέρες επικρατεί αναταραχή γύρω από την «Συμφωνία των Πρεσπών», καθώς αυτή πεθαίνει αργά, βασανιστικά, με αφωνία της ελληνικής κυβέρνησης, ορυμαγδό δηλώσεων του κ. Ζάεφ και φανερές ενστάσεις του προέδρου Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου.
Ο κ. Ζάεφ λίγα λεπτά μετά την υπογραφή, 12/6/2018, στις Πρέσπες δήλωσε σκέτο «Μακεδόνας», είπε πως μιλάει «μακεδονικά» και λίγο αργότερα προσφώνησε τον σκοπιανό στρατό σαν «μακεδονικό». Ακύρωσε έτσι τη «Συμφωνία», αλλά κάποιοι επέμεναν ότι «θα συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις».