Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΗ Ελλάδα, αφού άγγιξε το όριο της οικονομικής καταστροφής, αφού υπέστη έναν ανηλεή διεθνή διασυρμό εξαιτίας των εσφαλμένων πολιτικών επιλογών των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης που απεμπόλησαν κάθε ευκαιρία εξέλιξης και προόδου, σήμερα αδυνατεί να διενεργήσει και εθνική εξωτερική πολιτική.

Η διαπραγματευτική ικανότητα της Ελλάδας έχει υποβαθμισθεί ενώ η παρουσία της στο διεθνές περιβάλλον έχει ανεπανόρθωτα τραυματιστεί. Αυτή η πολιτική κατάσταση έχει υποβαθμίσει την Ελλάδα σε ουραγό στον παγκόσμιο γεωπολιτικό χώρο, παρόλο που είναι προικισμένη με ισχυρά γεωστρατηγικά και ενεργειακά όπλα.  
Τα τελευταία χρόνια η κρατική μηχανή έχει αναπαράγει κυρίως φαυλοκρατία και διαφθορά. Έτσι η Αθήνα αδυνατεί να βρει λύση για την Κύπρο, το Αιγαίο, την Βόρειο Ήπειρο, και το Σκοπιανό ζήτημα.
Τόσες επαναληπτικά λανθασμένες επιλογές ξεφεύγουν από τα όρια του υπολογιστικού σφάλματος και εμπίπτουν με μαθηματική πλέον ακρίβεια στην στρατηγική μεθόδευση των γεγονότων.
Ας πάρουμε το θέμα του Σκοπιανού. Αν η υπάρχουσα τακτική ήταν θέμα γνώσεων και εμπειρίας τότε οι ελληνικές κυβερνήσεις όφειλαν να χαράσσουν διαρκώς βελτιούμενη την εξωτερική πολιτική της χώρας μας και έτσι η Ελλάδα σύντομα θα εξελισσόταν σε πραγματική γεωπολιτική δύναμη της Μεσογείου και των Βαλκανίων. Αλλά, αυτό δεν έγινε. Τότε “τις πταίει;” Απλώς οι κατέχοντες την εξουσία έχουν αποστολή να ολοκληρώσουν το έργο που είχε ξεκινήσει ο Τίτο και οι ομοϊδεάτες του. Η Ελληνική εξωτερική πολιτική δεν είναι ότι πάσχει από έλλειψη οραματισμού και ρεαλισμού, αλλά είναι πλήρως ελεγχόμενη από εξωγενείς ανθελληνικούς μηχανισμούς που χρησιμοποιούν για την εφαρμογή των σχεδίων τους την ιδεολογική ταύτισή τους με ανθέλληνες του εσωτερικού και την χρηματική εξαγορά τους, όπως προκύπτει από την εσωτερική διαμάχη μεταξύ των κυβερνόντων. Έτσι, η Ελλάδα και η Ελληνική σκέψη κινδυνεύουν να εκλείψουν από την παγκόσμια σκηνή.
H δημιουργία του υβριδικού κρατιδίου της Βαρντάσκα και μετονομασία του σε «Βόρεια Μακεδονία» έχει πολλαπλούς σκοπούς. α) την αναγκαστική, τεχνητή ύπουλη υποδούλωση τεσσάρων ανομοιογενών λαών, β) την τεχνητή διατήρηση των εθνικιστικών τάσεων και διατήρηση του βαλκανικού προβλήματος στην βαλκανική χερσόνησο, γ) άνοιγμα και κλείσιμο εθνικιστικών αντιπαλοτήτων αναλόγως των σκοπιμοτήτων που θέλουν να εξυπηρετήσουν οι ενδιαφερόμενες δυνάμεις στην περιοχή, δ) και το κυρίαρχο θέμα, την ιστορική υποβάθμιση της Ελλάδος και του ρόλου της στην παγκόσμια πολιτιστική συνεισφορά της στη πολιτισμική ανάταση του πλανήτη, κτυπώντας τον ιστορικό και γεωπολιτικό κορμό της.
Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που, όχι μόνο δεν είναι δυνατόν να μείνουμε αδρανείς στην ιστορική αυτή κλεπταποδοχή του υβριδικού αυτού κρατιδίου, αλλά καν στην ύπαρξη του. Η συμμορία που ελέγχει αυτό το κρατίδιο με το να μην έχει εθνικό και ιστορικό υπόβαθρο θα πωλείται και θα αγοράζεται από τον οποιονδήποτε καλύτερα προσφερόμενο. Για την Ελληνική πολιτική και στρατιωτική ασφάλεια αυτό το κρατίδιο θα μετατραπεί αργά ή γρήγορα σε Δαμόκλειο σπάθη.  Διαχρονικά ο Ελληνικός λαός δεν θα το ανεχθεί.
Οι ινστρούχτορες  αυτής της κωμικοτραγωδίας με τους ανθέλληνες υπαλλήλους τους στο εσωτερικό της χώρας, αφού αρχικά υποδούλωσαν πολιτικά την πατρίδα μας  και κατόπιν την εξάντλησαν οικονομικά, προσπαθούν τώρα, κλείνοντας τον προδοτικό κύκλο τους, να της αφαιρέσουν τα ιερά και τα όσια της. Ξεχνούν όμως όλα αυτά τα ασπόνδυλα ότι η Ελληνικότητά μας δεν επηρεάστηκε ούτε από τους Πέρσες, ούτε από τους Ρωμαίους, ούτε από τους Βησιγότθους του Αλάριχου, ούτε από τους Σλάβους, ούτε από τους Οθωμανούς ούτε από τους φασιστοναζιστές ή κομουνιστές και φυσικά, σήμερα, ούτε και από τα ερπετοειδή. Διερωτάται κανείς, είναι τόσο ηλίθιοι να πιστεύουν αυτοί οι γελοίοι ότι θα επιτύχουν τώρα; Η συμπεριφορά τους δεικνύει ότι δεν διέπονται από Ελληνική σκέψη και παιδεία . Απόδειξη ότι είναι ξένα σώματα.
Ο Σωκράτης συμβούλευε ότι “καλύτερα να αδικηθείς παρά να αδικήσεις”. Γιατί; Γιατί απλά όταν αδικηθείς έχεις πλέον τον Συμπαντικό Νόμο με το μέρος σου. Αυτός είναι ο λόγος που διαχρονικά επιβιώνουμε. Γιατί πάντοτε αδικούμαστε και πάντοτε έχουμε με το μέρος μας τον Συμπαντικό Νόμο.
Εμείς οι Έλληνες δεν απειλούμε, απλώς προειδοποιούμε. Ο Ελληνικός λαός άντεξε την πολιτική υποδούλωση και την οικονομική του εξάντληση αλλά για τις ρίζες του θα πολεμήσει μέχρι την νίκη. Σύντομα ο Ελληνικός λαός θα ανατείνει το ανάστημα του και τότε θα σηκωθεί τόση σκόνη που όλοι τους θα πνιγούν απ’ αυτή. Πιστέψτε μας.
Ο Ελληνικός Λαός δεν αναγνωρίζει καμία «Συμφωνία των Πρεσπών» η οποία μας  κλέβει τις ρίζες μας και παραποιεί την ιστορία μας. Μας καταντά πλέον υπόδουλους η εγκληματική αυτή «Συμφωνία» γιατί περιλαμβάνει δεκάδες δουλείες σαν να είχαν νικηθεί οι Έλληνες σε πόλεμο με τους Σκοπιανούς.

Η Συνθήκη των Βερσαλλιών(1) θεωρήθηκε υπέρμετρα αυστηρή επειδή έριχνε όλο το βάρος της ευθύνης στην Γερμανία. Στην περίπτωση της υπογραφείσας «Συμφωνίας των Πρεσπών» στην θέση της Γερμανίας, ο απολογούμενος είναι αυτή την φορά η Ελλάδα.
Η Συνθήκη των Βερσαλλιών απέδιδε στην Πολωνία διέξοδο στην θάλασσα.
Η «Συμφωνία των Πρεσπών» υποχρεώνει την Ελλάδα να δώσει διέξοδο στο κράτος των Σκοπίων στη θάλασσα, (άρθρο 13) (2).
Η Συνθήκη των Βερσαλλιών έδωσε την άνω Σιλεσία στην Πολωνία παρόλο που σε δημοψήφισμα του πληθυσμού με συντριπτική πλειοψηφία ζητούσαν να παραμείνουν στην Γερμανία.
Αντίστοιχα η «Συμφωνία των Πρεσπών» δεν έλαβε καν υπ’ όψη της δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια και αντιστάθηκε σθεναρά για ένα σχετικό δημοψήφισμα.
Στη Συνθήκη των Βερσαλλιών περιλαμβανόταν ο όρος ότι η Γερμανία θα αναγνώριζε και θα σέβεται την ανεξαρτησία της Αυστρίας.
Στη «Συμφωνία των Πρεσπών» επιβάλλεται στη Ελλάδα να αναγνωρίσει τις ανύπαρκτες και διεθνώς πλαστές έννοιες: «Μακεδονικό κράτος, Μακεδονική γλώσσα, Μακεδονική Εθνότητα».
Η συνθήκη των Βερσαλλιών υποχρέωνε την Γερμανία στο να εφοδιάζει την Γαλλία με 140 εκατομμύρια τόνους άνθρακα ετησίως, το Βέλγιο με 80 εκατ. τόνους, την Ιταλία 77 εκατ. τόνους και την ναυπήγηση για λογαριασμό των συμμάχων εμπορικά πλοία συνολικού εκτοπίσματος 200.000 τόνων ετησίως.
Η «Συμφωνία των Πρεσπών» επιβάλλει και υποχρεώνει την Ελλάδα να συμφωνήσει ότι: «η στρατηγική της συνεργασία (με τα Σκόπια) θα επεκταθεί σε όλους τους τομείς όπως η γεωργία, η πολιτική προστασία, η άμυνα, η οικονομία, η ενέργεια (φωτοβολταϊκά, αιολική και υδροηλεκτρική), το περιβάλλον, η βιομηχανία, οι υποδομές, οι επενδύσεις, οι πολιτικές σχέσεις, ο τουρισμός, το εμπόριο, η διασυνοριακή συνεργασία, κατασκευή συντήρηση και χρήση διασυνδεόμενων αγωγών φυσικού αερίου και πετρελαίου (υφιστάμενων, υπό κατασκευή και σχεδιαζόμενων!). Επιπλέον η Ελλάδα υποχρεούται να μεταφέρει στα Σκόπια, τεχνογνωσία και εμπειρία σε τομείς υποδομών, μεταφορών, οδικών, σιδηροδρομικών, θαλασσίων(;), αεροπορικών και επικοινωνιακών διασυνδέσεων περιλαμβανομένων των λιμένων(;) και των αερολιμένων! (άρθρο 9, 14).(2) Η ταύτιση των δύο εγκληματικών συμφωνιών συνεχίζεται στα περισσότερα άρθρα των.
Σ’ αυτό το σημείο ας θυμηθούμε τα λόγια του Τζων Κέυνς, αναπληρωτή υπουργό οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας και μέλος της επιτροπής για την συγγραφή των όρων της Συνθήκης των Βερσαλλιών: “Είμαι εντελώς εξαντλημένος από την κατάθλιψη και την μοχθηρία που με περιβάλει. Ποτέ δεν έχω νοιώσει τόσο δυστυχισμένος. Η Συνθήκη ειρήνης (εννοεί των Βερσαλλιών) είναι παράλογη  και ανεφάρμοστη και δεν θα φέρει παρά δυστυχία”. Πράγματι μερικά χρόνια αργότερα τα λόγια του επαληθεύθηκαν με την κήρυξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Επειδή οι αλγόριθμοι των δύο συνθηκών είναι ταυτόσημοι, η υπογραφείσα «Συμφωνίας των Πρεσπών» ως “παράλογη και ανεφάρμοστη” δεν θα φέρει παρά μόνο δυστυχία στο άμεσο μέλλον. Η υπογραφείσα «Συμφωνία» θα φέρει αναπόφευκτα την τετραχοτόμηση του υβριδικού κρατιδίου της Βαρντάσκα κι αυτό βαμμένο με πολύ αδικοχυμένο αίμα. Σύντομα οι υπεύθυνοι Βουλευτές που θα ενεργοποιήσουν αυτή την συμφωνία και την καταστροφή που θα επέλθει στην Χώρα, θα τους δοθεί ο βαρύς τίτλος του Εφιάλτη του Ευρυδήμου που θα τους οδηγήσει στην λύτρωση με την αυτοκτονία ή θα πέσουν θύματα ενός “Τραχίνου Αθηνάδη” όσος χρόνος και ας περάσει, ενώ οι απόγονοι τους θα αρνούνται την καταγωγή τους. Δεν στέκει πλέον η δικαιολογία ότι “το ψήφισα αλλά δεν το είχα διαβάσει”, (βλέπε μνημόνια).
Σε κανένα κομματικό πρόγραμμα προ των ελληνικών εκλογών δεν υπήρχε μνεία του εγκλήματος που διαπράττεται σήμερα από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και ως εκ τούτου η Βουλή είναι αναρμόδια να κατακυρώσει αυτή τη «Συμφωνία». Έτσι, μόνο μέσω  δημοψηφίσματος δύναται αυτή να επικυρωθεί.
Όλοι εξαπάτησαν τον λαό.  Κανένα κόμμα δεν παραιτήθηκε σύσσωμο από την Βουλή των Ελλήνων, στην οποία θα έπρεπε οι «ένοικοι» της, ως εντολοδόχοι του λαού, να ήταν φρουροί των ιερών και οσίων της ιστορίας μας. Περισσότερο απ’ όλους η λεγόμενη «αξιωματική αντιπολίτευση», της οποίας η παραίτηση θ’ αρκούσε για να σταματήσει το έγκλημα. Και όμως δεν το πράττει. Τουναντίον δηλώνει ότι εάν έλθει στην εξουσία θα αναγνωρίσει την προδοσία, εφόσον αυτή θα έχει κυρωθεί! Ήτοι όλα τα κόμματα είναι ένοχα για την εσχάτη προδοσία που επιτελείται και με αυτή την κατηγορία θα λογοδοτήσουν στον λαό και στην ιστορία.
Το κωμικοτραγικό του εγκλήματος είναι ότι ο σκοπιανός κλέπτης που συνάμα είναι και δικαστής του εαυτού του, επικυρώνει την αθωότητά του για την  κλεπταποδοχή του, ενώ το θύμα, ο Έλληνας, είναι υποχρεωμένος ν’ αποδεχθεί την ετυμηγορία! Ο Λιούις Κάρολ συγγραφέας του “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων” θα αισθανόταν ερασιτέχνης μπροστά στην αχρειότητα και στον παραλογισμό που έχει οδηγηθεί η δεύτερη πράξη της Μακεδονικής τραγωδίας.
Αλλά καλά είναι να περιμένουμε την τρίτη και τελευταία πράξη της τραγωδίας. Όταν ο ήρωας δικαιώνεται και έρχεται η λύτρωση. Και αυτή έρχεται…

Ιωάννης Μυλωνάκης
Γένοβα Ιταλίας