Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


 
Επισυνάπτεται σύνδεσμος και φωτογραφία εκ του πρωτοτύπου, 
ώστε να επιβεβαιωθεί και να διακινηθεί στα πολιτικά κόμματα, στον τύπο και ει δυνατόν στη συγκέντρωση των Αθηνών..

Ο κ. Θανάσης Καρτερός είναι διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού,
Το Σάββατο το βράδυ, λίγες ώρες πριν τη συγκέντρωση της Αθήνας για το Μακεδονικό, εξύμνησε (και εξυμνεί) δημόσια στη σελίδα του στο facebook, πρόσωπο το οποίο θεωρείται εθνική ηρωϊδα των Σκοπίων και πολέμησε ένοπλα κατά της Ελλάδας, υπέρ της σλαβομακεδονικής υπόθεσης. Ο κ. Καρτερός, στην ίδια ανάρτηση, αναφέρεται σε "δίκαιο" αγώνα των Σλαβομακεδόνων εντός του ελληνικού εδάφους, εξυμνεί το πρόσωπο ως υπόδειγμα αριστεροσύνης και αναφέρεται ξεκάθα σε σλαβομακεδονικό λαό.  


Αυτά, ενώ, δήθεν, οι προβλέψεις της συμφωνίας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΓΔΜ. απαλείφουν τον σλαβομακεδονικό αλυτρωτισμό, τον οποίο αναλαμβάνει πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην Ελλάδα. Αναφορά σε επαναπατρισμό των αυτονομιστών, έχει ήδη κάνει ο Γ.Λιάνης,  στο "Κόκκινο" 93.4, το Ρ/Σ του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και στην Αυγή, ο οποίος δήλωσε ότι , "θα επιστρέψουν μετά τη συμφωνία αυτή οι πολιτικοί πρόσφυγες" (οι αυτονομιστές σλαβομακεδόνες, στους οποίους είχε αρνηθεί την επιστροφή και το ΠΑΣΟΚ το 1983).

Ο κ. Καρτερός, δεν γράφει εν αγνοία του πρωθυπουργού, και είναι πολύ ευφυής για να μην κατανοεί τους κινδύνους από αυτό που γράφει: τόσο τους κινδύνους για τη χώρα καθώς το κόμμα της κυβέρνησης αναλαμβάνει την εκπροσώπηση ξένων συμφερόντων, τα οποία, ψευδώς λέει στον ελληνικό λαό ότι έχει αποτρέψει, όσο και τους κινδύνους αποσταθεροποίησης, εξωτερικής πίεσης και εσωτερικής οικονομικής βλάβης, αν κάποια στιγμή υπάρξουν εσωτερικές τριβές μεταξύ "τυχαίων" ομάδων Ελλήνων και επαναπατρισθέντων ή "μειονοτικών" Σλαβομακεδόνων, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.