Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΖΑΕΦΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ..

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 

1) ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
EWALD VON KLEIST ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ /55ΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ./ΣΤΟ ΠAΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ WEHRKUNDE.


2)ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΒΟΛΦΑΝΓΚ ΙΣΙΓΚΕΡ.

3)ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ-ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΛΑΒΑ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

4)5)ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΘA ΕΞΕΤΑΣTΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΠΡΑ ΚΑΙ ΖΑΕΦ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΖΑΕΦ ΕΠΑΙΞΕ Η ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ, ΕΝΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΓ/ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΧΑΒΙΕΡ ΣΟΛΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΚΑΟΥΚ.

5)ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΚΡΟΥΠ ΑΝΑΛΥΤΩΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

6)ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ