Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

Υπ. ευρωβουλευτής της ΝΔ για Μακεδονία : ... δεν είναι προδοσία... οφείλουμε να σεβόμαστε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ...!

Άρα τίποτε το μεμπτό, απλά έγιναν κάποιες λάθος επιλογές, τις οποίες σεβόμαστε. Δεν υπάρχουν ένοχοι, απλά κάποια λάθη.
Όποιος οφείλει (λόγω της συνολικής χρεοκωπίας της Ελλάδας - όταν το 85% των Ελλήνων χρωστά-) 100.000€ πάει φυλακή, αλλά αυτός που εξαγοράζει βουλευτές και συνειδήσεις, όποιος μεθοδευμένα παγιδεύει και ξεπουλά την ίδια του την πατρίδα, όχι μόνο είναι στο απυρόβλητο αλλά παίρνει βραβεία και υποψηφιότητες για Νόμπελ. 
Όλα καλά, όλοι καλά παιδιά και πάμε ολοταχώς  για ανάπτυξη 4% !!! που θα μας λύσει όλα τα προβλήματα με τους γειτόνους μας, όταν ήδη η Τουρκία βρίσκεται για γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, κάναμε τους Σκοπιανούς Μακεδόνες και οι Αλβανοί πάνε να εξαφανίσουν τους Έλληνες της Β. Ηπείρου. Όταν μέσα στην κρίση, με τόσες θυσίες του Ελληνικού λαού, δεν αναδιαρθρώθηκε η οικονομία μας και δεν έγινε πιο παραγωγική, αλλά αντίθετα ξεπουλήσαμε όλα τα φιλέτα στο Υπερ-ταμείο.
Πάμε λοιπόν ήρεμοι και χαλαροί για τις ευρωεκλογές και για την ανάπτυξη του 4%. 

===============================================================================================================
22/04/2019 23:13

Θα σκίσει την συμφωνία όπως έσκισε ο Τσίπρας τα μνημόνια. 
Μας προετοιμάζει ξεκάθαρα για επόμενη μέρα και μία ακόμη μεγάλη απογοήτευση. 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Συμφωνία των Πρεσπών

«Απορρίπτω οποιασδήποτε μορφής φυσική ή φραστική βία. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι οργισμένος», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και όπως υπογραμμίζει το ΑΜΠΕ, συμπλήρωσε: «Θα ήθελα ο ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει γιατί αυτή η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή».
«Στο βασικό επιχείρημα γιατί δώσαμε γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονες, ο κ. Τσίπρας δεν έχει απαντήσει ποτέ» είπε, αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος της ΝΔ. «Περιμένω ακόμα τον κ. Τσίπρα και τους βουλευτές του να τα εξηγήσουν αυτά στη Β. Ελλάδα» συνέχισε και συμπλήρωσε «εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μετριάσω τις αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας».
«Αυθεντική Μακεδονία είναι η δική μας Μακεδονία» είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως «Θα κάνουμε μια μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια για να υποστηρίξουμε τη Μακεδονία. Θα αγωνιστούμε να κατοχυρώσουμε τα ελληνικά προϊόντα, να κατοχυρώσουν τα σήματά τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα εγκαινιαστεί σε λίγους μήνες το νέο μουσείο της Βεργίνας. Θα ήθελα να είναι ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε όλο το κόσμο το μεγαλείο του μακεδονικού πολιτισμού».
-------------------------------------
ολόκληρο το κείμενο της συνέντευξης στην Alpha 22/4/2019:    https://www.sofokleousin.gr/mitsotakis-fake-news-tis-kyvernisis-o-thoryvos-gia-to-doro-xristo