Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

H δολοφονική εργασιακή πολιτική των Γερμανών στις Γαλλικές τηλεπικοινωνίες και όχι μόνο (Μια επιχειρηματική case study της νεοναζιστικής εργασιακής κουλτούρας)Αγαπητοί φίλοι,
 
Τα  τελευταία χρόνια εκτός των εθνικών θεμάτων που συζητήσαμε στο forum εξετάσαμε και το θέμα της καταστροφικής παρουσίας των γερμανών στις παγκόσμιες τηλεπικοινωνίες. Ο γράφων σας έστειλε μια σειρά άρθρων, όπου σας εξήγησε λόγω μακρόχρονης επαγγελματικής εμπειρίας πόσο επιεικώς άθλια ήταν η επιλογή να δοθεί η ελληνική πολυεθνική ΟΤΕ ΑΕ στην κρατική Deutsche Telekom, πόσο ανίκανοι έχουν φανεί οι γερμανοί στην διεθνή αγορά της υψηλής τεχνολογίας, αλλά και πόσο ισχυροί και αποτελεσματικοί είναι οι διεθνείς αντίπαλοί τους (Αμερικανοί, Κινέζοι, Ρώσοι κλπ).
 
Οι γερμανοί όντες ανεπαρκείς στο να διοικήσουν ισχυρές αλλοεθνείς διοικητικές ομάδες και εργασιακό δυναμικό, προέβησαν σε ένα πογκρόμ διώξεων αξίων τηλεπικοινωνιακών στελεχών  εγκαθιστώντας με την ανοχή των κυβερνήσεων των μνημονίων και όχι μόνο ένα καθεστώς τρόμου και αναξιοκρατίας μέσα στις ευρωπαϊκές τηλεπ / κές εταιρίες που τους παραδόθηκαν. Ειδικά στην περίφημη France Telecom η πολιτική αυτή τους τρόμου οδήγησε σε μαζικές αυτοκτονίες δεκάδων στελεχών της εταιρίας.
 
Παρακάτω σας αποστέλλω σειρά άρθρων διεθνών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Guardian, BBC, Fortune, CNN, RFI, Reuters), απ' όπου φαίνεται ότι πλησιάζει η ώρα της τιμωρίας των ενόχων από την γαλλική δικαιοσύνη. Δεν θα περιμέναμε βέβαια από τα γερμανοκρατούμενα ελληνόφωνα ΜΜΕ να πουν πολλά για αυτό.....
 
Να ξέρετε βέβαια ότι υπάρχουν και πολλές ανάλογες εμπειρίες ΚΑΙ στην πατρίδα μας, που μια μέρα - Θεού Θέλοντος - θα βγουν στο φως. Το θέμα αυτό ΔΕΝ είναι κομματικό ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ και σχετίζεται με τεράστια οικονομικά συμφέροντα της πατρίδας. Πέραν των εθνικών/οικονομικών  συμφερόντων υπήρξαν πολλά επιχειρηματικά στελέχη  των ελληνικών τηλεπικοινωνιών τόσο από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ όσο και από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας της εποχής εκείνης που είδαν την καριέρα τους να καταστρέφεται και παράλληλα αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας χάρις στους ντόπιους συνεργάτες του ράϊχ και των άθλιων εργασιακών πολιτικών τους.
Μην περιμένετε βέβαια να σπάσει η "ομερτά" αν δεν απελευθερωθούν τα ελληνικά αστικά κόμματα από την γερμνανόδουλες "ηγετικές" ομάδες.
 
Σ. Παπακώστας
Μέλος ΔΣ ΙΗΑ
 
 
Σε δίκη η France Telecom για το «κύμα» αυτοκτονιών πριν από δέκα χρόνια