Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

ΣΕ BEACH BAR ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ MACEDONIA IS GREEK ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ WIFI ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. VIDEO

Μπορεί επιχειρηματικά να μην ακούγεται καλή ιδέα αλλά όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης του Beach bar στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής έβαλε το εθνικό του καθήκον πάνω απο το προσωπικό του συμφέρον.
ις τελευταίες ημέρες εξυπηρέτησε 100άδες τουρίστες απο τα Σκόπια όπως και κάθε χρόνο και χρειάστηκε πολλές φορές να ακούσει την χώρα προέλευσης τους απο το ίδιο τους το στόμα κάτι που τον τρέλανε.

Χωρίς να θέλει να λογομαχήσει με κανέναν ανάγκασε τους πελάτες με αρκετά έξυπνο τρόπο να γράψουν κάτι που δεν θα μπορούσαν να γράψουν υπο άλλες συνθήκες.
Έβαλε κωδικό στο ασύρματο δίκτυο του μαγαζιού την φράση “Macedonia is Greek” Φυσικά και τα νέα κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα και κοινοποιήθηκαν απο ομάδες όπως η Μακεδονία ειναι Ελλάδα.
Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του beach bar με το wifi «MacedoniaisGreek
«Εδώ και ένα χρόνο ρωτούσαμε του Σκοπιανούς τουρίστες από που έρχονται και μας απαντούσαν ξερά Μακεντόνια. Ούτε καν North Macedonia. Μας γύρισαν τα μυαλά και είπαμε με το γιο μου ότι κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους» είπε στο ethnos.gr ο Χρήστος Θεοδωρίδης, ιδιοκτήτης του beach bar «Summer SunShine» στην Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής, προσθέτοντας ότι τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότεροι γείτονες έλεγαν ότι έρχονται από τα Σκόπια.
Η κίνησή του να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο και να στείλει… μήνυμα στους γείτονες είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η κίνηση από τα Σκόπια καθώς προτιμούν πλέον άλλα beach bar. «Δεν με πειράζει όμως καθόλου αυτό. Ούτε και το χω μετανιώσει. Δουλεύω περισσότερο με Έλληνες και Βούλγαρους πελάτες που είναι και πιο κιμπάρηδες». Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρίδη η κίνησή του να αλλάξει τον κωδικό και να βάλει τη φράση: «MacedoniaisGreek» προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο ενώ αρκετοί γείτονες πολύ συχνά γράφουν δυσμενή σχόλια για το beach bar.
«Όλοι μας ζητούν τον κωδικό του ασύρματου δικτύου. Όταν τους τον λέμε οι Σκοπιανοί παγώνουν και δεν το πιστεύουν αυτό που ακούν. Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να το καταλάβουν» συμπλήρωσε ο κ Θεοδωρίδης ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή τα τελευταία εννιά χρόνια.
Δείτε το βίντεο…

www.votegreece.gr/