Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

Τα...«αποβράσματα της κοινωνίας»
Ως «αποβράσματα της κοινωνίας» χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, όσους επιβιβάζονται στο Μέτρο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.
Κατ’ αρχήν θα ήθελα να συστήσω στον κ. Καραμανλή να είναι πολύ προσεκτικός με τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς του προς τους έλληνες που τον ψηφίζουν και που τους έχει φέρει, η ασυδοσία, η κλεψιά, η διασπάθιση του χρήματος του ελληνικού λαού και η κακοδιαχείρισή του από την αφεντιά του και τους ομοίους του, στη θέση αυτή να αποφεύγει να πληρώνει εισιτήριο εφ’ όσον του επιτρέπει ο ελλιπής ασκούμενος έλεγχος.

Και αν ο κ. Καραμανλής αποκαλεί τους έλληνες, που παίρνουν συντάξεις πείνας και εξευτελισμού, με αυτόν τον τρόπο, πώς θα έπρεπε να χαρακτηρισθούν οι πολιτικοί που έχουν κατακλέψει τους έλληνες, τους έχουν ρίξει στη μιζέρια και τους έχουν στερήσει το δικαίωμα  να είναι αξιοπρεπείς;
Και να έχει και κάτι ακόμα υπόψη του ο κ. Καραμανλής ότι όλοι οι κλέφτες δεν είναι με επιλογή τους και κατ’ επάγγελμα κλέφτες, όπως και όλες οι πόρνες δεν είναι συνειδητά πόρνες.
Και εγώ άμα πεινάσω θα προσπαθήσω να κλέψω καμιά κονσέρβα από κάποιο σουπερμάρκετ για να χορτάσω τη πείνα μου.
Λίγη περίσκεψη και σύνεση δεν βλάπτει.
Διώνη Πκικερμίου 11-08-2019
Δ. Ζιώγας