Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοπή λειτουργίας της Αδελφότητας Ντόπιων Σερραίων. Παραλογισμοί και ακυρότητα της συμφωνίας

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ του Μακεδονικού Ελληνισμού!

Πάμε και για τις επόμενες και ακόμα πιο μεγάλες!
Σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2019 βγήκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Σερρών το οποίο έκανε δεκτή την αίτηση ανακοπής λειτουργίας της Αδελφότητας Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος με έδρα στην Ηράκλεια Σερρών.
Την μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο κ. Γεώργιος Τατσιος τον Μάρτιο του έτους 2018 ως πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων με έντονο αίσθημα ευθύνης, υπερασπιζομενος τον Μακεδονικό Ελληνισμό.
Η δικη πραγματοποιήθηκε στις 9 Απριλιου 2019 όπου οι "επιστήμονες" που ήρθαν για να υπέρασπιστούν τον εναγομενο σύλλογο υποστήριξαν ότι η γλώσσα των ντόπιων Σερραίων είναι η σλαβική. Σε περιοδικό που εκδίδει ο εναγομενος σύλλογος αναφερεται ως γλώσσα των ντόπιων η "μακεδονική" ενώ αναγνωρίζονται ως εθνικοί ήρωες οι Βούλγαροι κομιτατζήδες κι ως εθνική εορτή η βουλγαρική ψευδοεπανασταση του Ιλιντεν, στην οποία σφαγιαστηκαν οι Έλληνες του Κρουσοβου το 1903. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν αναγράφονται στο καταστατικό του εν λόγω συλλόγου, καθώς αν το έκαναν δεν υπήρχε περίπτωση να εγγραφούν μέλη. Το συγκεκαλυμμενο καταστατικό δημιουργούσε κατάσταση σύγχυσης καθώς δεν διευκρίνιζε ποια είναι η ντόπια γλώσσα στην οποία θα μάθαιναν τραγούδια οι συμμετέχοντες, ούτε ποιες εθνικές εορτές θα γιόρταζαν τα μέλη του.
Οι δικαστικοί λειτουργοί αντιλαμβανομενοι την σοβαρότητα της κατάστασης και τις εθνικές προεκτάσεις που λαμβάνει η υπόθεση έπραξαν στο ακέραιο το καθήκον τους. Αυτη η δικαστική απόφαση (αναμένεται να ασκηθεί έφεση) είναι η πρώτη ΝΊΚΗ του Μακεδονικού Ελληνισμού απέναντι σε μια ενορχηστρωμενη προσπάθεια αφελληνισμου της Μακεδονίας που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια και μας γεμίζει αισιοδοξία για σε ένα περιβάλλον κατάμαυρο.
ΤΕΛΙΚΆ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ...!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Και ρωτώ, έτσι η «συμφωνία» διασφαλίζει την ειρηνική συμβίωση και τον σεβασμό της υπόστασης των δύο γειτόνων;
Σύμφωνα με την «συμφωνία»:
  • Μακεδόνας = και Έλληνας και Σλάβος (δύο εντελώς διαφορετικές οντότητες με ακριβώς τον ίδιο προσδιορισμό)
  • Μακεδονική ιστορία = και Ελληνική και Σλαβική (να μας πει με ποιον τρόπο πρακτικά μπορούμε να διαχωρίζουμε σε ποιες χρονικές περιόδους και πολιτιστικό περιεχόμενο αναφέρεται ο όρος )
  • Μακεδονικά προϊόντα = και Ελληνικά και Σλαβικά (Μακεδονικό κρασί : μαντέψτε σε ποιο κρασί αναφέρομαι)
  • Μακεδονική γλώσσα = μία γλώσσα που ιστορικά και γλωσσολογικά δεν υπήρξε ποτέ και με την οποία, επίσημη πλέον Μακεδονική γλώσσα, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας αποκαλείται Solun.
Παραλογισμός = ακυρότητα
Τα παραπάνω αποτελούνε λογικούς και ιστορικούς παραλογισμούς, που προσπαθούνε να μας τα επιβάλλουνε με μία διμερή και παράτυπη = παράνομη συμφωνία, με καταφανή μονομερή ζημία της Ελλάδος και αλλαγή της εθνικής, αλλά και παγκόσμιας ιστορίας, με την επίκληση της ειρηνικής συμβίωσης κα της σταθερότητας στην περιοχή,
Που είναι και το τεράστιο ψέμα:
Η ίδια η συμφωνία δημιουργεί και ενισχύει τους αποσταθεροποιητικούς παράγοντες, με την παρά φύση αλλαγή των ιστορικών και λογικών δεδομένων, ενώ με πολλά και σκόπιμα πλαδαρά άρθρα, «προσπαθεί» να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, που δεν μπαίνουν ποτέ, γιατί πολύ απλά αυτοαναιρούνται.
Αποτέλεσμα:
  • Χιλιάδες και καθημερινές παραβιάσεις
  • Κανένας από τους δύο λαούς δεν την έχει αποδεχθεί
  • Γι’ αυτό και η συμφωνία ψηφίσθηκε και στις δύο χώρες αντισυνταγματικά, με πολύ νοθεία και σωρεία τυπικών και ουσιαστικών παραβιάσεων
Για τους παραπάνω απλούς λόγους είναι άκυρη και επιπλέον για την Ελλάδα προδοτική, επειδή εκχωρεί σημαντικότατο εθνικό κεφάλαιο χιλιετιών και αγώνων, παραβιάζοντας την νομιμότητα και την δημοκρατία μας και παραβιάζοντας τον πιο καθοριστικό παράγοντα που είναι η θέληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού.