Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Έκκληση για Εθνικό Συναγερμό
Ώρα Εθνικού Συναγερμού

         Έλληνες πατριώτες,οι καιροί είναι δύσκολοι,η πατρίδα μας κινδυνεύει,πρέπει να διασώσουμε τη συνέχεια του Ελληνισμού και την επιβίωση του Έθνους.Οι καιροί ούτε μενετοί.
          Ο Ερντογκάν,ως άλλος Χίτλερ,βρυχάται.Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου(ΑΟΖ κλπ) παραβιάζονται. Η κυριαρχία μας στο Αιγαίο απροκάλυπτα απειλείται.Ο ΟΗΕ, η ΕΕ,οι εταίροι και σύμμαχοί μας δεν συγκινούνται.Η χώρα μας από τους :φίλους: μας,με τη σύμπραξη και ημετέρων αρχόντων,οδηγήθηκε στην οικονομική εξαθλίωση,την εθνική ανυποληψία και ταπείνωση.
Η αμυντική ισχύς της χώρας,με την εφαρμοσθείσα πολιτική άμυνας και ασφάλειας, αφέθηκε στην παρακμή από εθνική ολιγωρία και από τις επιδιώξεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.Το Δ.Ν.Τ,η ΕΕ,η Μέρκελ,το ΝΑΤΟ,εκμεταλλευόμενοι την  έλλειψη ενός στιβαρού ΕΛΛΗΝΑ ηγέτη,επέβαλαν τη συμφωνία της λίμνης και δημιούργησαν το ανοσιούργημα της δημιουργίας κράτους με το κλεψίτυπο όνομα Βόρεια Μακεδονία,παραχωρώντας,άκουσον,άκουσον με ελληνική συναίνεση μια ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα και μια ανύπαρκτη εθνότητα στους Σλάβους των Σκοπίων.Και δεν συγκινείται κανείς μπροστά στο πρωτοφανές φαινόμενο της κλοπής της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Ελλάδος.

Βεβαίως είναι φυσικό οι ξένοι να μην συγκινούνται γιατί προωθούν τα συμφέροντά τους.Εμείς όμως οι Έλληνες;Πού είναι οι πολιτικοί μας,οι διπλωμάτες μας,οι επιστήμονές μας,τα Πανπιστήμιά μας,η ΕΜΣ,η Ακαδημία Αθηνών,οι πολιτιστικοί σύλλογοι,οι συγγραφείς και οι δημοσιογράφοι,οι Πανέλληνες;
Πώς ο περιούσιος Ελληνικός Λαός αντέχει τέτοια ταπείνωση;
Πώς αντέχει τέτοιο ξεπούλημα;
Υπάρχουν πιέσεις,υπάρχουν όμως και εθνικοί κίνδυνοι.Το εθνικό συμφέρον καλεί πρωτίστως σε εθνική ομοψυχία και ενότητα και επιβάλλει εθνική επαγρύπνιση.

Η εθνική μειονότητα της Β. Ηπείρου κινδυνεύει.

Η Θράκη κινδυνεύει.
Ο πλούτος της Ελλάδος με κηρύγματα του τύπου WIN-WIN,αλλά δυστυχώς και με κάτι εγχώριες φωνές για ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΟΦΑΪΔΕΣ,ή η δήλωση Μ.Θοδωράκη για να μοιραστούμε την Ελληνική ΑΟΖ κινδυνεύει.
Κάθε υποχώρηση σε πιέσεις ξένων,κάθε παραχώρηση σημαίνει ,απώλεια, εθνικής κυριαρχίας και διακύβευσης του μέλλοντος του Έθνους.
Τώρα αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την αθρόα και ανεξέλεγκτη μετανάστευση και την χορήγηση ιθαγένειας  στους πάσης προέλευσης ξένους σε συνδυασμό μάλιστα και με το οξύ δημογραφικό πρόβλημα της χώρας,γίνεται εύκολα αντιληπτός ο εφιαλτικός κίνδυνος αλλοίωσης του πληθυσμού  της χώρας

      Είναι λοιπόν καιρός να συνέλθουμε,καιρός να αντιδράσουμε,καιρός να λάβουμε μέτρα σωτηρίας.Η Μακεδονία δεν χάθηκε ακόμη.Και αλλοίμονο αν χαθεί.

Ό,τι μας ανήκει πρέπει να διαφυλαχθεί.Η Ελλάδα δεν χρωστάει.Οι ξένοι μας χρωστάνε,μας χρωστάνε τον πολιτισμό τους
      Καιρός λοιπόν ;εξ ύπνου εγερθήναι,καιρός να υπερασπίσουμε την πατρίδα μας,το μέλλον της 
και το μέλλον τουΈθνους.ΌΧΙ άλλες υποχωρήσεις στις πιέσεις των ξένων ´¨προστατών¨ μας,ΟΧΙ άλλοι συμβιβασμοί.ΟΧΙ άλλα φοβικά σύνδρομα,ΟΧΙ στην κατευναστική πολιτική.  

            
     Χρειαζόμαστε αποφασισμένους πολιτικούς και αποφασισμένους πολίτες.

                                            Αθανάσιος Καραντζίκος