Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Αυτούς θέλουν να βάλουν στις σχολικές τάξεις των Ελληνοπαίδων; Αυτούς φέρνουν στην Ελλάδα;;; (βίντεο)


Ανήλικος «πρόσφυγας»: «Θα γίνω βομβιστής αυτοκτονίας» - «Θα σε σκοτώσω αν δεν είσαι μουσουλμάνος» 


Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε στο αγόρι να γίνει καλύτερα γιατρός, ο μικρός απάντησε: «Όχι, ινγκιμάσι». Ενώ όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε, τι κάνουν οι βομβιστές αυτοκτονίας, ο μικρός είπε: «σκοτώνουν».

Ενώ στην ερώτηση ποιον θα σκοτώσει, ο μικρός έδωσε ανατριχιαστική απάντηση λέγοντας: «Εσένα αν δεν είσαι Μουσουλμάνος».


 

Κι ύστερα, όσους αντιστεκόμαστε, μας λένε "ρατσιστές" και μας κυνηγάει "ο εθνικός ρουφιάνος" με μηνύσεις και νόμους αντιρατσιστικούς!!!!!!!!!!!!!


Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό είναι επιλογή μου, από το διαδίκτυο.Συνεχώς βομβαρδιζόμαστε από τα αριστερά ΜΜΕ αλλά και πολιτικούς για τα «γυναικόπαιδα» των μεταναστών τα οποία πρέπει να αφεθούν ελεύθερα να αλωνίζουν στη χώρα μας αλλά και την Ευρώπη.

Ε λοιπόν ορίστε τι λένε.Δυστυχώς αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί πολλοί είναι ο τρόπος που το Ισλάμ δηλητηριάζει ακόμα και το μυαλό μικρών παιδιών. 

Άλλωστε δεν ξυπνάει κάποιος και λέει «θα πεθάνω για τον Αλλάχ» αν δεν υπάρχει ένα ολόκληρο υπόβαθρο ή μάλλον μια πλύση εγκεφάλου από μικρή ηλικία.Δυστυχώς χιλιάδες ανθρώπους με τέτοια νοοτροπία φιλοξενούμε στη χώρα μας.

Καταλαβαίνει κανείς τι θα δημιουργηθεί με μία ενδεχόμενη μόνιμη εγκατάσταση τους. 
Εκτός από ζητήματα δημόσιας ασφάλειας τίθενται και άλλα ζητήματα πιο καθημερινά. πχ τι θα συμβεί αν ένα παιδάκι με παρόμοια νοοτροπία που φοιτά σε ελληνικό σχολείο δει μία συμμαθητριά του με κοντή φούστα; Τι θα κάνει αυτό το παιδί όταν γίνει 15-16χρονών; και πολύ περισσότερο τι θα γίνει αν υπάρχουν 10 παιδιά με μία τέτοια νοοτροπία σε ένα σχολείο.

Ένα μικρό αγόρι σε στρατόπεδο προσφύγων στη Συρία ανέφερε σε επισκέπτη ότι θέλει να καταταχθεί στον ISIS και ελπίζει να σκοτώσει άπιστους.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o μικρός, μιλώντας χαρούμενα σε έναν άγνωστο, αποκαλύπτει ότι ονειρεύεται να γίνει ένας καμικάζι αυτοκτονίας.

Ειδικότερα, η συνομιλία βιντεοσκοπήθηκε από το δημοσιογράφο Μαχμούντ Σικίμπρα, που την ανήρτησε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, twitter.

Τα πλάνα τραβήχτηκαν στο στρατόπεδο προσφύγων στη Βόρεια Συρία. «Θέλω να γίνω ντόλα», ακούγεται να λέει ο μικρός, χρησιμοποιώντας έναν αραβικό όρο για τον ISIS.
Όταν ρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό, το αγόρι χρησιμοποίησε τη λέξη «ινγκιμάσι», όρο που σύμφωνα με τους Αμερικανούς επιτελείς πρόκειται για έναν «εξαιρετικά θανάσιμο τύπο βομβιστή αυτοκτονίας».Συγκεκριμένα, ένας πολεμιστής ινγκιμάσι είναι «αυτός που αναζητά να προκαλέσει το μεγαλύτερο δυνατό θάνατο και καταστροφή πριν από την πυροδότηση των εκρηκτικών», ανέφερε ο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, όταν υποστηρικτής του ISIS που ήθελε να γίνει ινγκιμάσι φυλακίστηκε νωρίτερα φέτος.

Όταν, μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε στο αγόρι να γίνει καλύτερα γιατρός, ο μικρός απάντησε: «Όχι, ινγκιμάσι». Ενώ όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε, τι κάνουν οι βομβιστές αυτοκτονίας, ο μικρός είπε: «σκοτώνουν».
Ενώ στην ερώτηση ποιος θα σκοτώσει, ο μικρός έδωσε ανατριχιαστική απάντηση λέγοντας: «Εσένα αν δεν είσαι Μουσουλμάνος».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως αναφέρει η Daily Mail, το στρατόπεδο αλ-Χολ στεγάζει δεκάδες χιλιάδες εκτοπισμένων προσφύγων, συμπεριλαμβανομένων και συγγενών πολεμιστών του ISIS, με τους φόβους για την ασφάλεια να αυξάνονται.


This boy from camp says he wants to be Inghasi ( jihadi goes behind their enemy lines fights to the very end and then explodes himself) I: who will you kill ? He: you! If you were not Muslim! Such belief is danger against everybody including themselves. 6 days ago
©2019
Ενσωματωμένο βίντεο

Πηγήattikanea