Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019

Τι με...ιντριγγάρει!Γράφει ο Δημήτριος Ζιώγας


Εκείνο που με ιντριγγάρει είναι ότι κανένας σχεδόν Έλληνας δεν θεωρεί κάποιον άλλο καλύτερόν του και ουδείς αναγνωρίζει ότι έκανε λάθος για να ζητήσει συγγνώμη. Αυτό σημαίνει ότι έχουν το γνώθι σ’ αυτόν και ταπεινοφροσύνη.

Βεβαίως αυτό ισχύει κατά κόρον για τους Έλληνες πολιτικούς και δη για τους ««προοδευτικούς και δημοκρατικούς»» αριστερούς, αριστεριστές, κομμουνιστές και όλο αυτό το συνάφι.Ουδείς βεβαίως τέλειος και άσφαλτος κατά την Δημητρίου.

Οι κατσαπλειάδες των τεσσεράμισυ χρόνων πρώτη φορά αριστερά ενώ δεν πρόλαβαν της παρούσης κυβερνήσεως να καθίσουν στις καρέκλες τους άρχισαν να τους κατακεραυνώνουν διότι όλα τα κάνουν στραβά και τίποτε σωστό. Ένω αυτοί:

Προστάτευσαν τους δικούς τους ανθρώπους, τους τρομοκράτες και του ρουβίκωνες γιατί είναι σαρξ εκ της σαρκός τους.

Οι ««προοδευτικούρες»» αποδιέλυσαν την διαλυμένη Παιδεία καταργώντας τα πρωτεία και την αριστεία και κάθε έννοια ευγενούς αμίλλης αφού είναι υπέρ των τελευταίων, των αγραμμάτων, των ανεπαγγέλτων και των άχρηστων διότι τέτοιοι έναι και με αυτούς θα μπορέσουν να καταλάβουν την εξουσία για πάντα.

Οι ««προοδευτικάρες και δημοκράτορες»» έκαναν δημοψήφισμα για να πάρουν την υπογραφή του Ελληνικού λαού για να ρίξει την Ελλάδα στο γκρεμό. Αλλά έξυπνα ο Ελληνικός λάος τους είπε πριτς. Αλλά οι ««προοδευτικοί και δημοκράτες»» δεν κώλωσαν και έγραψαν τη βούληση του Ελληνικού λαού στα ούμπαλά τους με προεξάρχοντα τον ««μεγάλο ηγέτη»», όλων των εποχών, Τσίπρα.

Οι ««δημοκράτες»» υποθηκεύσαν την υπόγεια, υπέργεια, υποθαλάσσια, εναέρια ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε για 100 χρόνια. Τέτοια ««προοδευτικούρα»» μάλλο δεν θα προλάβω να ξαναβιώσω.

΄Εκαναν τον αντισυναταγματικό νόμο Πετρούγκαλου, αποφασίζοντες και διατάσσοντες και καταληστεύοντες τους Έλληνες πολίτες με δημοκρατικό και προοδευτικό τρόπο.

Ξεπούλησαν τη Μακεδονία όπως-όπως, διότι σκοπός τους δεν ήταν η επίλυση του Μακεδονικού αλλά ο διχασμός και η διάσπαη της Νέας Δημοκρατίας για να ηγεμονεύσουν στο πολιτικό χώρο.

Προσπάθησαν να αλώσουν τον δικαστικό χώρο, κάνοντας παραδικαστικό κύκλωμα, για να αποφασίζουν αυτοί αντί των δικαστών, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και δικαστές σαν τον Πολυζωϊδη και τον Τερτσέτη που τηρούν τον όρκο τους και φυλάττουν τις Θερμοπύλες από τους ««δημοκράτες και προοδευτικούς»» βαρβάρους.

Τεσσεράμισυ χρόνια δεν τους έφθασαν να ξεκαθαρίσουν το όντως σκάνδαλο Νοβάρτις, διότι δεν ήταν σκοπός τους να διαλευκάνουν το σκάνδαλο, αλλά να ενοχοποιήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ακόμη και τον πρωθυπουργό των 30 ημερών Πικραμένο, να χαλκεύσουν κατηγορίες σε βάρος τους με τις οποίες θα τους κλείνανε στη φυλακή και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να ηγεμονεύσουν και να επικυριαρχήσουν πολιτικά για πάντα σαν τον πατερούλη τους τον Στάλιν.

Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες επι σελίδων με τις ««δημοκρατικές»» επιτυχίες των κατσαπλειάδων, αλλά θα πειορισθώ σ’ αυτά τα ολίγα.

Εκείνο όμως που με ιντριγγάρει πιο πολύ είναι με το 31,5 του ελληνικού λαού που ψήφισαν στις 7-07-2019 τους πρώτη φορά αριστερά.

Καλά για την πρώτη και τη δεύτερη φορά που τουςε ψήφισαν θα είμαι επιεικής διότι δεν τους ξέρανε. Δεν τους ξέρανε δεν ρωτάγανε:

Για την τρίτη φορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Μόνο στις εξής περιπτώσεις απαλλάσσονται:

Αν είναι εξαρτημένοι.

Αν πάσχουν από την ιδεοληψία του «Ελιά- ελιά και Τσίπρα Βασιλιά».

Αν είναι ηλίθιοι και

Αν πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης και έχουν ερωτευθεί τον βιαστή τους.

Σε κάθε περίπτωση χρήζουν ψυχιατρικής εξετάσεως και ψυχιατρικής αγωγής αν επιθυμούν ανάταξη.

Δημήτριος Ζιώγας