Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ!


 
Μορφέας

  Ησυχία παρακαλώ. Επί τέλους πηγαίνετε για ύπνο και αν δεν μπορείτε πάρτε και κάποιο χαπάκι να βοηθήσει και αν και αυτό δεν  φέρει αποτέλεσμα, ε, τότε «κάντε πως κοιμόσαστε».
      Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε το νέο Δίδυμο Μητσοτάκη-Παναγιωτόπουλου  αντικαθιστώντας επάξια το προηγούμενο  των Τσίπρα-Αποστολάκη.
       Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε, εσείς οι  αγροίκοι που τολμάτε να μιλάτε περί Εθνικής Κυριαρχίας  ότι αυτά είναι φτηνά φληναφήματα  και δεν έχουν καμία θέση στην «Υψηλή Πολιτική» που ασκούμε όλοι εμείς που «Κυβερνάμε»τον τόπο αυτό που είχε μια μανία πρίν μερικές δεκαετίες να λέει ένα ξερό  ΟΧΙ   σε όποιον αμφισβητούσε αυτή την έννοια που  μας είχαν κληρονομήσει κάποιοι πρίν από εμάς  «αγράμματοι, ξυπόλυτοι και άξεστοι» !

        Σήμερα εμείς  είμαστε πιά ευγενείς, συμμετέχουμε σε αλτρουϊστικές  Ενώσεις   Μεγάλων, ισχυρών και ευγενών Κρατών που  εφαρμόζουν τον «Δυτικό Πολιτισμό»  με μεγάλη συνέπεια,όπως παλαιότερα στην Αίγυπτο, στη Λιβύη, στη Συρία, στο Κογκό, στη Ναμίμπια και γενικά σε όλο τον Πλανήτη, και συνεπώς είναι απαράδεκτο να  προκαλούμε άλλους  Λαούς, και κυρίως  Γείτονές μας αντιδρώντας όταν αυτοί όντας ολίγον θρασείς  όχι μόνον αμφισβητούν αλλά παραβιάζουν συστηματικά  τα Ιερά και τα Όσια Αιώνων!!
Και για να έχετε πλήρη και σοβαρή ενημέρωση για να πράξετε δεόντως και  κατά συνείδηση , σας ενημερώνω, αν δεν το έχετε υπόψιν σας ότι αυτή είναι η έκκληση  και του προηγούμενου  Δίδυμου των Τσίπρα –Αποστολάκη , που ο τελευταίος μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του, δεν μπορούσε ούτε καν να κοιμηθεί τα βράδια  γιατί τηλεφωνούσε συνεχώς στον Τσίπρα και δεν απαντούσε στις προκλήσεις του Σουλτάνου γιατί αν απαντούσε θα διακινδύνευε  ΝΕΑ ΙΜΙΑ, και άλλωστε οι προκλήσεις όταν τις απαντάμε διευρύνονται και μετά σταματημό δεν έχουν….. Αλήθεια  Δωσίλογε-Κατοχικέ  Ναύαρχε και Πραξικοπηματικέ «Υπουργέ» Αποστολάκη  απάντησε εδώ και τώρα  για το  Ποιές, που και πότε έγιναν αυτές οι προκλήσεις που αναφέρθηκες και εσύ τι ακριβώς έκανε εκτός από να παριστάνεις ότι  «κοιμάσαι»;; Η ντροπή  και το αίσχος θα σε ακολουθούν πάντα και κάποια στιγμή εσύ και όχι μόνον θα κληθείτε να  δώσετε λόγο για τις Πράξεις και Παραλείψεις σας.
Την Δόξα όμως του προηγούμενου Δίδυμου εζήλωσε και το σημερινό των Μητσοτάκη-Παναγιωτόπουλου , που επίσης κάνουν υπνοθεραπεία, όχι μόνον για την εισβολή αγνώστου ταυτότητας  «Ανθρώπων» από παντού και κυρίως από τη Θάλασσα  στα Νησιά που κάποτε κάποιοι που δεν κοιμόντουσαν  απελευθέρωσαν, όπως οι Κουντουριώτης-Κανάρης- Τομπάζης  αλλά και πολλοί άλλοι που έπασχαν από αυπνίες. Έτσι λοιπόν η Σεβαστή κατά τα άλλα «Κυβέρνησή  μας», ναι σοβαρολογώ «Κυβέρνησή μας» εδήλωσε ότι   «ΔΕΝ  θα αποστείλει  στην Κύπρο  δύο Μαχητικά F-35  για να πάρουν μέρος στον Εορτασμό για την Απελευθέρωση της Κύπρου, για να ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ  ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!
Δηλαδή για να μην προκαλέσει το εισβολέα, τον κατακτητή και Δολοφόνο των Ελλήνων Κυπρίων Αδελφών μας. Τέτοιο  Ξεπούλημα. Ναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΤΗΣ ΑΓΧΟΝΗΣ!!!
Κλείνοντας όμως το σημείωμά μου αυτό θα πρέπει να επισημάνω και το ότι όλοι εμείς  είμαστε υπεύθυνοι σε μεγάλο βαθμό για όλα αυτά που συμβαίνουν , δηλαδή για την
            ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!!!!
Αθήνα 1-10-2019
                                                                                             Αντώνης Παπαντωνίου
                                                                                     Υποναύαρχος  Λ.Σ(ε.α)-Νομικός