Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Η Τουρκική αδηφαγία, είναι γνωστή ιστορικά, έχει τις ρίζες της από αιώνων σαν αυτοσκοπός όλων των ηγετών του Τουρκικού Έθνους που δημιούργησαν την Οθωμανική Αυτοκρατορία με ληστρική πορεία, αρπάζοντας πλούτο και πολιτισμούς, όλων των λαών που κατακτούσαν χωρίς να δημιουργήσουν δικό τους πολιτισμό. Έτσι και ο σημερινός ηγέτης κ.Κ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ  έχει το όραμα μιας νέας Τουρκομουσουλμανικής αυτοκρατορικής Δύναμης που οι σκοποί του «αγιάζουν» όλα τα απαράδεκτα μέσα στα οποία καταφεύγει για την πραγμάτωσή τους. 

Οι ηγέτες των χωρών που συναλλάσσονται μαζί του δείχνουν να τον δέχονται ή να τον ανέχονται, διότι η Τουρκία είναι σε αξιόλογη γεωστρατηγική θέση, είναι μια μεγάλη αγορά, έχει μεγάλη στρατιωτική μηχανή κλπ. που πάντα στηρίζουν ιδιαίτερα  οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων (ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ κλπ).
Ο κ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ, τις όποιες παράλογες «στρατηγικές φιλοδοξίες» του κατάφερε να τις αναγάγει σε Εθνικούς Τουρκικούς στόχους, ώστε όλες οι Τουρκικές πολιτικές δυνάμεις «ανταγωνίζονται» στις επιδείξεις των ληστρικών ορέξεών τους. Επισκέπτεται τις χώρες των Βαλκανίων σαν προστάτης των ηγεσιών τους και απευθύνει λόγους επικυριαρχικούς: ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΟΣΣΟΒΟ, ΣΚΟΠΙΑ κλπ. : «Αδέλφια μου, είστε πάντα στη ψυχή, στις σκέψεις μου..» (ΡΑΜΑ, ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ-ΖΑΕΦ..), δέχονται πάσης φύσεως της διαφθοράς δώρα, στρατηγική και οικονομική βοήθεια.. Επιπροσθέτως και από τον «εχθρό» του -αντίπαλό του κ.ΓΚΙΟΥΛΕΝ (μόνιμό κάτοικο ΗΠΑ) που οι δράσεις του είναι ποικίλες αρχίζοντας από θρησκευτικές βοήθειες (Τεμένη, θρησκευτικά κέντρα, Σχολεία, Πανεπιστήμια, υποτροφίες κλπ.) συμπληρώνοντας δυναμικά το Τουρκικό όραμα..
Και εμείς; Εμείς (ιδιαίτερα η προηγούμενη Κυβέρνησή μας) τον προσκαλέσαμε σε επίσημη επίσκεψη(!!) στη χώρα μας, τον ανεχτήκαμε στην επίσκεψη στην Θράκη να ενδυναμώνει το θράσος του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής με τις απαράδεχτες δηλώσεις του για νησιά μας, «Γαλάζια Πατρίδα» (!), ΑΟΖ, ΘΡΑΚΗ, ΚΥΠΡΟΣ κλπ., με εντάσεις κλίματος θερμού επεισοδίου και στη συνέχεια η περίεργη επίσκεψη του τ.Πρωθυπουργού στην Άγκυρα για μυστικές συνομιλίες με κ.Ερντογάν επί θεμάτων που δε γνώριζαν, ούτε έμαθαν, ούτε τα κυβερνητικά κομματικά στελέχη τους, κατά το όμοιο της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών», (ως άλλος Λουδοβίκος: Το κράτος είμαι εγώ- l’etat c’est moi!).
Έτσι και η περίφημη δήλωσή του: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ..» είχε, έχει και θα έχει την έννοια της «πρόσκλησης» των Λαθρομεταναστών, πολλών χιλιάδων συμπεριλαμβανομένων και αμέτρητων ΟΡΓΑΝΩΝ του κ.Ερντογάν, Τζιχαντιστών κλπ., και με την οικονομική και ιδεολογική στήριξη των μεγάλων ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ με τις επίσημες εχθρικές δηλώσεις κατά της Ελλάδος…
Τώρα πια τους εγκαθιστούμε (ρίχνοντας νερό στον ΜΥΛΟ του κ.Ερντογάν) και στα σύνορά μας (ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ) περιοχή Νομού ΚΙΛΚΙΣ 10 ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ μας: ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, και κάθε ξένο ληστρικό αδίστακτο εγκληματία, ασφαλώς υπάκουοι στους προστάτες τους  κυριότερα Τούρκους κ.ά. κατά το όμοιο των σφαγιασμένων της Βοσνίας… 
Οι σημερινοί κυβερνώντες σαν να αγνοούν αυτή την πραγματικότητα;!! 
Οι επιλογές τους, σε θέσεις , πράξεις κλπ. δεν πρέπει να φαντάζουν σαν συνέχεια των απαράδεκτων χθεσινών.


Με τιμή, 
Βασίλειος Δ. Βασιλειάδης 

Πολιτικός επιστήμων – Οικονομολόγος ΑΠΘ