Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ


 

 Ενώ η Ελλάδα καταλαμβάνεται από τους λαθροεισβολείς  βάσει σχεδίου   από το βαθύ υπερκράτος που αλλάζει τον χάρτη στην περιοχή της Μ. Ανατολής, Ανατ. Μεσογείου , Βαλκανίων και ευρύτερα   της Ευρώπης,   το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος και την ταχύτητα  της επερχόμενης  καταστροφής μας
     Χρωματίζουν με ταμπέλες  το πρόβλημα ακόμη και τις λέξεις απλώς για να μην μπουν στην ουσία και στη λύση του. Αρκούνται  σε ένα ατέρμονα και άκαρπο  μονόλογο για το ποιος φταίει  . Και τούτο γιατί κανένας δεν τολμά να  εφαρμόσει  την σωστή  λύση   δηλαδή: το  κλείσιμο των συνόρων «δια πυρός και σιδήρου» όπως το Ισραήλ.
    Όποιος τολμήσει να πει ότι το πρόβλημα   είναι «εισβολή και κατοχή »   χαρακτηρίζεται «χρυσαυγίτης»  και  τελειώνει . Θαρρείς ότι η λογική έχει ταμπέλες και χρώματα τα οποία της δίνουν το   κύρος  . Επειδή κατά το παρελθόν η «Χρυσή Αυγή» αλλά και όλοι οι σκεπτόμενοι  καταφερόμαστε  εναντίον των πρώτων λαθρομεταναστών  γίναμε  στόχος  . Οι απόψεις δε  εκείνες    θεωρούνται ακόμη    απαίσιες και βδελυρές, ασχέτως αν τώρα είναι λίαν επίκαιρες , επείγουσες και αποδεκτές από το σύνολο  σχεδόν του λαού μας.
    Λείπει η  ΦρόνησηΣωφροσύνηΑνδρεία και Δικαιοσύνη  . Αντίθετα  επικρατεί ηττοπάθεια,  βλακεία , ανοησία και ιδιοτέλεια . Όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια πρέπει να είναι σύμφωνοι με το «πολιτικώς ορθόν» δηλαδή  να συμφωνούν ότι το πρόβλημα είναι :
      1/ «Προσφυγικόν» και όχι μεταναστευτικόν όταν οι πρόσφυγες είναι το 5% και το 95% μετανάστες   από 72 χώρες
      2/ «Ανθρωπιστικό» και όχι εισβολή και κατοχή που  διαρκεί επί σειρά ετών.
      3/ Ο όρος «λαθρομετανάστης» είναι φασιστικός και επομένως όποιος τον εκστομίζει χαρακτηρίζεται  εθνικιστής και  ακροδεξιός κ.ο.κ
      4/ Οι συμφωνίες με την Ε.Ε πρέπει να τηρούνται στο ακέραιον έστω κι’ αν είναι σε βάρος μας  Επομένως τα δυτικά σύνορα πρέπει να μένουν κλειστά.
      5/ Η χώρα μας   να  έχει ανοιχτά σύνορα ή χωρίς σύνορα προς ανατολάς και να παρέχει  άσυλο σε όλους-όσοι κι’ αν είναι αυτοί και όσο διαρκέσουν αυτές οι ροές-δηλαδή    εκατομμύρια ή  και δισεκατομμύρια ακόμη.  Μάλιστα η ιδιεοληψία της αριστεράς και του ΚΚΕ φθάνει στο σημείο να δεχθούν  όλου του τρίτου κόσμου  τους  φτωχούς. Όχι φυσικά στα σπίτια τους και στις γειτονιές τους.
      6/ Τα ΜΜΕ δεν  αποκαλύπτουν  τα ψεύδη της εξουσίας   για τα περί καθεστώτος   ασύλου, περί της δυνατότητος επιστροφής λαθρομεταναστών στην Τουρκία και στις πατρίδες τους,  την στιγμή που αυτοί πετάνε όλα τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα στη θάλασσα και κανείς δεν τους δέχεται  όχι μόνο η Τουρκία αλλά ούτε οι πατρίδες τους
       7/ Κανείς δεν  μελετά  το πρόβλημα στην  προοπτική όχι των δεκαετιών  αλλά  σήμερα   τι  προέκυψε στα νησιά και τι θα προκύψει στις περιοχές που  ξαπλώνουν τον  « ισλαμικό  καρκίνο» στην ηπειρωτική Ελλάδα.
      8/ Κανείς δεν εξετάζει αν εμείς είμαστε υπεύθυνοι για  το προσφυγικό πρόβλημα ή άλλοι που μας το φορτώνουν; Πολύ περισσότερο για το αν η χώρα μας μπορεί επ’ άπειρον να δέχεται και να συντηρεί τους απόκληρους του πλανήτη.
    Οι κυβερνώντες   - οι προηγούμενοι και οι νυν-αρνούνται  να δουν την  γυμνή αλήθεια   ότι η χώρα μας έχει στοχοποιηθεί  και υφίσταται  αλλαγή του πληθυσμού της . Και τούτο μετά την αφαίμαξη  από την   μετανάστευση και υπογεννητικότητα που συνέβησαν συνεπεία των μνημονίων .  Τώρα   δεχόμαστε  μια δεύτερη εντός δεκαετίας γενοκτονία που θα είναι η τελική με την μετανάστευση των Ελλήνων σε ξένες χώρες και την   ταχύτατη «ισλαμοποίηση» της Ελλάδος.
     Μας κυβερνούν  λακέδες και εκτελούν εντολές  ξένων. Τούτες τις κρίσιμες ώρες ο λαός έπρεπε να είναι στις πλατείες και όχι σε κομματικές απεργίες . Κάτω από  την μεγάλη   σημαία του Έθνους μας.

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών