Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ


Ρατσισμός είναι... να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ για να πάρεις 360€ ενώ ο μπροστινός σου «μετανάστης» θα πάρει 580€.

Ρατσισμός είναι... από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας μόνο 20.000 είναι Έλληνες.

Ρατσισμός είναι... να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξετάσεις ενώ ο «μετανάστης» νοσηλεύεται δωρεάν.
Ρατσισμός είναι... να βάζει ο «μετανάστης» το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.

Ρατσισμός είναι... να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο « μετανάστης» να κυκλοφορεί δωρεάν.

Ρατσισμός είναι... ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο "μετανάστης " με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες.

Ρατσισμός είναι... να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φώς, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, ΤΕΒΕ και ο «μετανάστης» για το δικό του μαγαζί στο πεζοδρόμιο, τίποτα.

Ρατσισμός είναι... να βγάζει ο «μετανάστης 50€ ή και παραπάνω ευρώ ημερησίως αφορολόγητα κάνοντας λαθρεμπόριο και ο Έλληνας μαγαζάτορας να πληρώνει 43% φόρο.

Ρατσισμός είναι... σε μια μικρή χώρα η Ελλάδα να έχει 2.500.000 άνεργους, 750.000 νέους αποδήμους που φύγανε στην ξενητιά και 3.000.000 ξένους εποίκους σαν «μετανάστες».

Ρατσισμός είναι... να μην έχεις δικαίωμα στη διαμαρτυρία για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου οι οποίοι νομιμοποιούνται και τους παρέχεται στέγη και τροφή ενώ ο «μετανάστης» μπορεί να κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας για περισσότερα οφέλη.

Ρατσισμός είναι... να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή με τα παραπάνω απλά περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα του που ποτέ δεν ένιωσαν ποτέ αυτοί που τον κατηγορούν.

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Στις Δευ, 25 Νοε 2019 στις 5:47 π.μ., ο/η Vassiliki Aroniadou-Anderjaska <vassiliki.aroniadou.anderjaska@gmail.com> έγραψε:
τι ειδους υποστηριξη ζητανε απο το ΙΗΑ?
πάντως το "οχι στον εποικισμό..." και "οχι στον αφανισμο του εθνους μας" είναι οπωσδηποτε δικαια και κατανοητα συνθηματα.
Το "όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων" δεν το καταλαβαινω. Ποιοι επιδεικνυουν ρατσιμο εναντια στους Ελληνες?

On Sun, Nov 24, 2019 at 11:41 AM Evangelos Rigos <enrrigos@gmail.com> wrote:
«Μόλις πείρα το ακόλουθο από έναν Λουκά Μπαρτατίλας.

Καλησπέρα σας! Είμαι φίλος της Μαρίας Μπαϊραχτάρη και της Αθηνάς Κεχαγιά.
Στις 8 Δεκεμβρίου, στο Σύνταγμα, μπροστά από την Βουλή, στις 13:00, ο Ελληνικός Λαός, διαδηλώνει για να διατρανώσει το αίτημα του για άμεσο κλείσιμο των συνόρων, την αντίθεση του στον εποικισμό της χώρας και την άμεση λύση του ζητήματος.
Η πρωτοβουλία και η διοργάνωση ανήκει σε απλούς ανθρώπους , που δεν επιζητούν καμία προσωπική προβολή,είναι έξω από κόμματα και αγωνιούν για το προσφυγικό-μεταναστευτικό-λαθρομεταναστευτικό.
Κινητοποιούμε όσες περισσότερες υγιείς δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ μπορούμε (ήδη εκδηλώνεται ενδιαφέρον από νησιά και διάφορους νομούς, θα ανακοινώσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες πληροφορίες για λεωφορεία).
Η σκέψη μας είναι να μιλήσουν 3-4 δήμαρχοι που έχουν αντινταχθεί στην μεταφορά λαθρομεταναστών στην περιοχή τους καθώς και 2 σημαντικά πρόσωπα, τα οποία εμπνέουν σεβασμό στον κόσμο : ο κύριος Νίκος Λυγερός και ο κύριος Ιωάννης Μάζης (ίσως και ο στρατηγός Ζιαζιάς)
Θα θέλαμε την στήριξη σας
Ευχαριστούμε - Υπεύθυνος επικοινωνίας : Λουκάς Μπαρτατίλας κιν:6986679442

ΥΓ: Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας . Πρέπει να υπάρχει 5ψηφιο νούμερο παρούσίας Ελλήνων.Είμαι ο υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλαλητηρίου. Προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο πολύ γνωστό μπορούμε και να κινητοποιήσουμε τους πάντες.«


Σε ερώτηση μου εάν έχει σχέση με την διαδήλωση του Μιχάκη απάντησε

« Ναι. ΠΡΟΣΟΧΗ. Το συλλαητήριο στο άγαλμα του Μ. ΑΛέξανδρου το ανακοίνωσε ο Μιχάκης, όταν άρχιεσε να υπάρχει ανταπόκριση για αυτό που διοργανώνυμε στην Βουλή. Μας κατηγορεί, αλλα΄το θετικό είναι ότι ο περισσότερος κόσμος τον γνωρίζει ως κάτι αρνητικό και εμείς δεν έχουμε καμία προσωπική προβολή σε αντίθεση με αυτόν. Δεν μας ενδιαφέρει να φανούμε-δεν το κάνουμε άλλωστε καιρό τώρα. ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ και θελουμε να κινητοποιηθεί ο λαός. Είναι 100% σίγουρο ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Μιχάκης είναι διασπαστικό.»

Οι αρχικοί οργανωτές
Είναι 4 αγνά Ελληνόπουλα του FACEBOOK


Στελλα Στεργίου
Κωνσταντίνος Μπαράκος

Μετά φωνάξανε τον Λουκά Μπαρτατίλα ο οποίος έφερε τον Χρήστο Χατζισαββίδης

Όλα αυτά τα παιδιά ακούγονται αγνοί Έλληνες

Ευαγγελος
--
Capt. E.N.Rigos HEC Director www.greece.org
--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "IHA3-Μακεδονίας" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to ihamc2+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/ihamc2/CA%2BpDGW1oGWQKGEwXkQZjpxnCE2Qiknds1pdM86dYbQsidSjfVA%40mail.gmail.com.


--
Βασιλική Αρωνιάδου-Anderjaska, PhD
Bethesda, Maryland