Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

Θέμα: Σκέψεις #37


Αγαπητοί μου φίλοι


 ‘Εμαθα ότι ο K. Μητσοτάκης θα έλθει να δει τον πρόεδρο Τράμπ στι1 7 Ιανουαρίου. Δεν μου αρέσει και τόσο πολύ αυτή η επίσκεψη. Εγώ πιστεύω θα έλθει εδώ να διαπραγματευθεί (ελπίζω να το κάνει) η μάλλον να πάρει τις οδηγίες του για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και της Ανατ. Μεσογείου με τους Τούρκους. Μάλλον είναι σαν αυτό το γεγονός (συνομιλία) που περιέγραψα προς το τέλος των «Σκέψεις μου» νο.37. Γνωρίζουμε ότι η Τουρκία πάει να βάλει «σφήνα» στον αγωγό South Stream από τα κοιτάσματα του Ισραήλ μέσω Κύπρου, Κρήτης, Κατάκολο και μετά Ιταλία και αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ το Ισραήλ….
Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεργασθεί με το Ισραήλ και να απαντήσουν δυναμικά στην Τουρκία σε ένα «θερμό» επεισόδιο…. Εκείνο που με ανησυχεί, είναι η Αίγυπτος, που δεν δείχνει την ίδια δυναμική αντίδραση όπως η Ελλάδα και το Ισραήλ….Θα ήθελα να δώ μια πιο αποφασιστική Αίγυπτο…… κάτι δεν μου κάθεται καλά….δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο καχύποπτος με όλους αυτούς…..Θα δούμε!!... Ελπίζω ο Κυριάκος να κάνει καλή δουλειά…. και να μην υποχωρήσει…δεν θα είναι εύκολο…… Εν τω μεταξύ μερικοί Έλληνες και Ελληνίδες πολιτικοί, καλά θα κάνουν να κρατάνε το στόμα τους κλειστό και να μην λένε πράγματα που μπορούν να εκμεταλλευθούν οι Τούρκοι και Αμερικάνοι, εκτός εάν θέλουν να προετοιμάσουν τον Ελληνικό Λαό για ακόμα μια τραγωδία!!!! 

 Με εκτίμηση, 
 Στέλιος Κυριμλής Steve A. Kirimlis, 
VP Courtesy Title & Escrow Corp.
 Reges Law Firm, P.C. General Counsel Maryland
 Office: Virginia Office: 10411 Motor City Drive, Suite 301 8133 Leesburg Pike, Suite 380 Bethesda, MD 20817 Tysons Corner, Vienna, VA 22182 Bus: 240-395-1391 Fax: 240-395-1393 Email: steve@courtesytitle.net Licensed in MD/DC/VA/PA www.courtesytitle.net