Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Η απόδειξη για την οικουμενικότητα της Ελληνικής Γλώσσας! Διαβάστε αγγλικό κείμενο έστω και αν δεν ξέρετε αγγλικά


Δείτε μέσα από ένα κείμενο το μεγαλείο της ελληνικής γλώσσας. Μπορεί το κείμενο να είναι στα αγγλικά αλλά μπορούμε να το διαβάσουμε και χωρίς να ξέρουμε τη γλώσσα

Όλοι έχουμε διαβάσει τις ομιλίες του Ξενοφώντος Ζολώτα στα ελληνικά. Υπάρχει όμως ένα άγνωστο παράδειγμα μίας δημοσίευσης του καθηγητή στην Αμερική John Karalas, ο οποίος για να αποδείξει ότι μπορεί κάποιος να γράψει ένα κείμενο στα Αγγλικά, χρησιμοποίησε αποκλειστικά Ελληνικές λέξεις.

Ας δουν το ΒΙΝΤΕΟ όλοι οι Έλληνες: Μάζεψαν μαθητές της Κομοτηνής και τους έδειξαν σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης»!


Θερμαίνονται όλα τα μέτωπα κατά της Ελλάδας.
Οι Αλβανοί θέλουν την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί μιλούν για «παγκόσμια Μακεδονία» και φυσικά οι Τούρκοι δεν έχασαν ευκαιρία να δείξουν την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης στην, υπό τουρκική κατοχή, Ανδριανούπολη, σε εκδήλωση, τέλη Δεκεμβρίου, στην οποία συμμετείχαν καθηγητές και μαθητές του μειονοτικού σχολείου Κομοτηνής.
Το βίντεο που δημοσιοποίησαν τα tourkikanea.gr είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό.
Η σημαία της ανεξάρτητης Θράκης δεσπόζει στο χώρο της εκδήλωσης, όπως θα δείτε στο βίντεο, με τον εθνικό τουρκικό ύμνο να την… «συνοδεύει».

Μανιφέστο Κοτζιά για το Σκοπιανό

.

Ο πρώην ΥΠΕΞ αναφέρεται αναλυτικά στους λόγους που τον οδήγησαν -μαζί με την κυβέρνηση- να λύσουν «το κακοφορμισμένο και επικίνδυνο ζήτημα του ονοματολογικού».


Μέσα στον μακρoσκελή πρόλογο, ο Νίκος Κοτζιάς ξεδιπλώνει το παρελθόν του ονοματολογικού, το πώς κατέληξε στη Συμφωνία των Πρεσπών -επικρίνοντας όσους λένε ότι θα πετύχαιναν μια καλύτερη συμφωνία- και τονίζοντας ότι σε περίπτωση διαμελισμού της FYROM, η χώρα μας θα κλεινόταν στα βόρειά της από μια «μεγάλη» Βουλγαρία και μια «μεγάλη» Αλβανία.

« Εκ κακού κόρακος, κακόν ωόν » !


    Ο Τεισίας ήταν μαθητής του φημισμένου εξίσου ρητοροδιδάσκαλου και πολιτικού Κόρακα, που είχε διακριθεί τον πέμπτο αιώνα στις Συρακούσες,  ως έξοχος δικανικός ρήτορας. Χαρακτηριστική της ρητορικής δεινότητας των δύο ρητόρων, μαθητού και δάσκαλου ήταν η εξής ιστορία, που διηγούνταν στις Συρακούσες :

Όταν ο Τεισίας ήταν νεαρός ακόμη, επισκέφθηκε τον Κόρακα και του ζήτησε να του μάθει την τέχνη της ρητορικής. Όμως επειδή ακόμη κι αν πουλούσε όλη του την περιουσία δεν θα έφτανε να πληρώσει ούτε τα μισά δίδακτρα συμφώνησαν, ότι θα τον πλήρωνε, όμως, 
μόνο αν τον έκανε καλό ρήτορα και κέρδιζε την πρώτη του δίκη στο δικαστήριο.

Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ Μ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΜΟΔΕΣΤΟΟι δύο Μεγάλοι Καππαδόκες Πατέρες της Εκκλησίας Βασίλειος ο Μέγας και Γρηγόριος ο Θεολόγος, των οποίων η μνήμη εορτάζεται μέσα στον τρέχοντα μήνα Ιανουάριο (την 1η και την 25η του μηνός αντίστοιχα) ήταν ανάμεσα σε εκείνους τους ελάχιστους Επισκόπους που υπερασπίσθηκαν την Ορθόδοξη πίστη, σε μια εποχή, που φαινόταν να κυριαρχεί ο Αρειανισμός.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι και ο Μεγάλος Κωνσταντίνος είχε βαπτισθεί χριστιανός, λίγο πριν τον θάνατό του, από τον Επίσκοπο Νικομηδείας Ευσέβειο, ο οποίος ήταν μεγάλη θεολογική μορφή του αρειανισμού.

Έγγραφα-«φωτιά» της CIA επιβεβαιώνουν το σχέδιο για «παγκόσμια Μακεδονία» – Δείτε τις ιστορικές λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

.
Την Μακεδονία την θέλουν από πολύ παλιά και φαίνεται πως αυτή η κυβέρνηση τους κάνει το χατίρι.
Δεν θα επεκταθούμε στα αρχαία χρόνια αλλά θα επικαλεστούμε δημοσίευμα του Militaire.gr, το οποίο δημοσιεύει έγγραφε που αποχαρακτήρισε η CIA, μεταξύ άλλων, για τα Βαλκάνια του 1949.
Φυσικά, η Ελλάδα μετά από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο είχε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του Εμφυλίου Πολέμου, τον οποίο ξεκίνησε η τότε Αριστερά, η οποία καλόβλεπε την δημιουργία σοσιαλιστικού κράτους «Μακεδονίας», κάτι που οι διεθνιστές που επικρατούσαν σε Ανατολή και Δύση στήριζαν.
Στα τηλεγραφήματα η πΓΔΜ αναφέρεται με το όνομα “Μακεδονία” και γίνεται λόγος για «μακεδονικό θέμα» και «αυτόνομη Μακεδονία».
Δείτε: