Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ
Νίνα Γκατζούλη
Συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου
Email: ninagatz@comcast.net
Τηλ: 603-742-0466
10 Ιανουαρίου 2019
Κυρίες και κύριοι Βουλευτές,
Τα μέλη των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου διαφωνούμε ευθαρσώς με την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών», καθώς αυτή βλάπτει καίρια την υπόσταση της Ελλάδας και τον ελληνισμό.

Επιστολή-κόλαφος από 12 πανεπιστημιακούς για τη συμφωνία των Πρεσπών


Ανοικτή επιστολή με την οποία αναλύουν τα γκρίζα σημεία της συμφωνίας για το «Μακεδονικό», στέλνουν 12 καθηγητές Πανεπιστημίου. Στην επιστολή που δημοσιεύει το in.gr οι πανεπιστημιακοί αναφέρονται στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία», στα λάθη της ελληνικής διπλωματίας και στις αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής.

Αποψη: Μία λύση που δεν αφήνει πληγές στο σώμα της Ελλάδας


Η Βουλή των Σκοπίων επικύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών και ενσωμάτωσε τις καίριες διατάξεις της στο σύνταγμα της χώρας. Η αναθεώρηση του συντάγματος της ΠΓΔΜ βελτίωσε προς όφελος της Ελλάδος κρίσιμα σημεία που η συμφωνία είχε αφήσει ασαφή όπως ιδίως η ιθαγένεια, η εθνική ταυτότητα του γειτονικού λαού, το προοίμιο και το άρθρο 36 του συντάγματος. Επιπλέον, πρώτη φορά το σύνταγμα δέχεται έμμεσα ότι ο λεγόμενος «μακεδονικός» λαός είναι πολυεθνικός: Σλάβοι «Μακεδόνες», Αλβανοί, Βλάχοι, Βούλγαροι, Σέρβοι, Ρομά, Βόσνιοι και Τούρκοι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ήρθε η Μέρκελ , μύρισε μπαρούτι στον αέρα και είπε:
Μέρκελ: Ο Τσίπρας θα το παλέψει πολύ για να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Έχεις δίκαιο Μέρκελ γιατί θα πρέπει να παλέψει όχι μόνο με ζωντανούς αλλά και με πνεύματα ηρώων –αγίων – μακεδονομάχων – σφαγμένων παιδιών , γυναικών και με ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
Θα παλαίψει και με τον ίδιο τον εαυτό του όταν θα τον δικάζει η ίδια η ιστορία.
Μπορεί όμως ο Έλληνας πρωθυπουργός να παλαίψει με την ίδια την ΠΑΝΑΓΙΑ .

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. VIDEO


Με μια κοινοποίηση στα social media η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας προσκαλεί όλους τους Έλληνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας να παρευρεθούν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο σύνταγμα.
Κανείς από την συγκυβέρνηση και μεγάλη μερίδα από την αντιπολίτευση δεν κατάλαβε τα μηνύματα και την οργή του κόσμου όταν στις 21 Ιανουαρίου 2018 πάνω από 500.000 κόσμος διαδήλωνε στη Θεσσαλονίκη και έλεγε όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019. VIDEO


«Από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, από την Καβάλα ως τις Πρέσπες και όπου αλλού, ενώνουμε τα χέρια για τη Μακεδονίας μας», λέει το κάλεσμα.
Σε νέα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα στις 27 Ιανουαρίου καλούν πολίτες μέσω του Facebook.
«Ενώνουμε τα χέρια για τη Μακεδονία. Από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Από την Καβάλα ως τις Πρέσπες και όπου αλλού. Ενώνουμε τα χέρια για τη Μακεδονίας μας», αναφέρεται σε σχετικό βίντεο της ομάδας «Όλη η Ελλάδα Ανθρώπινη Αλυσίδα για την Μακεδονία».
Δείτε το βίντεο…