Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


«Ζαλίστηκε» ο Τσίπρας: Εφιαλτικές δημοσκοπήσεις για το ΣΥΡΙΖΑ – «Εξαφανίστηκε» από τη Μακεδονία – Δεν δέχονται τις «Πρέσπες» οι Έλληνες


Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται τα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν πως ο ελληνικός λαός τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πόσο θα αντέξει την κατακραυγή η κυβέρνηση μέχρι να αποφασίσει να παραιτηθεί; Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον είναι ένα ακόμα καθεστώς που επιβάλλεται στους Έλληνες.

Μεταλλαγμένοι άμυαλοι


Κύρα Αδάμ
Ώστε έτσι λοιπόν. Όσοι «δεν έχουν μυαλό» και δεν συμφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι έρμαια των ακροδεξιών και παρασύρονται από αυτούς, κατά τον πρωθυπουργό.
Τυπικό δείγμα κατά την πρωθυπουργική συλλογιστική είναι ο Μίκης Θεοδωράκης. Ο άνθρωπος δεν έχει μυαλό, παρασύρθηκε και καπελώθηκε από τους ακροδεξιούς. Και φυσικά, το ανάστημα του Μίκη Θεοδωράκη δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ογκόλιθο της πολιτικής κολοτούμπας Α. Τσίπρα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


Επιμελείται

ο Παναγιώτης Αποστόλου

Με προορισμό τις Πρέσπες, αμέσως μετά το συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου από το Πεδίον του Άρεως η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών Ελλάδας.  Στην συμβολική επίσκεψη στις Πρέσπες, στο χωριό Ψαράδες, παρουσία του Δημάρχου υπεγράφη από πολίτες το πρακτικό μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Επόμενος σταθμός ήταν το Δημαρχείο της Καστοριάς όπου σε μία ειδική εκδήλωση για την συλλογή υπογραφών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία όλων των θεσμικών παραγόντων  Δήμαρχο, Δημοτικό Συμβούλιο, Αντιπεριφερειάρχη και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς, κ.κ. Σεραφείμ Παπακώστα  υπέγραψαν το πρακτικό 450 άτομα.

Θεσσαλονίκη: ΕΔΕ για δασκάλα που μοίρασε σε μαθητές Δημοτικού φυλλάδιο με εθνικιστικό περιεχόμενο    ΕΔΕ αναμένεται να κινηθεί εις βάρος δασκάλας της ΣΤ' τάξηςσε δημοτικό σχολείο, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία την περασμένη Πέμπτη διένειμε στους μαθητές της φυλλάδιο με εθνικιστικό περιεχόμενο σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.
    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΔΕΚΜ), «καταδικάζει απερίφραστα τη διανομή φυλλαδίων με ακραίο εθνικιστικό, ρατσιστικό και μισαλλόδοξο περιεχόμενο σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και το λεγόμενο "Μακεδονικό ζήτημα", σε 12χρονα παιδιά εν ώρα μαθήματος"».

Ο εθνικός αυτοχειριασμός και ο λογαριασμός που δεν θα αργήσει


Παρά τις μαζικές λαϊκές αντιδράσεις, παρά τις καταλυτικές δημοσκοπήσεις, η Ελληνική Κυβέρνηση προχώρησε στη ρήξη με το εθνικώς αποδεκτό και συμφέρον. Με την υπογραφή και κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών εκχώρησε τη Μακεδονία, με την αναγνώριση «μακεδονικής» ταυτότητας και με το σύνθετο όνομα «Βόρεια Μακεδονία». Εθνικός αυτοχειριασμός!

Καταστροφική αλλά κυρίως ανησυχητική για τη Δημοκρατία χαρακτηρίζει τηΣυμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό το έγκυρο περιοδικό TIME.

 Prof. Antonis I.G. Vardulakis
«Η συμφωνία για αλλαγή ονόματος της Μακεδονίας είναι ένας θρίαμβος για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ανησυχητική για τη Δημοκρατία»,
είναι ο τίτλος του άρθρου του TIME για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Το αμερικανικό περιοδικό αποδομεί με επιχειρήματα τη Συμφωνία των Πρεσπών και προειδοποιεί παράλληλα για τους σοβαρούς κινδύνους

Οι προδότες και οι… ΠΡΟΔΟΤΕΣ«Ο τε γαρ τους πολεμίους ευεργετών, προδότης» 
Μέγας Φώτιος
Αυτός που ευεργετεί τους εχθρούς, είναι προδότης.  Αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί. Η προδοσία της Μακεδονίας:  Το απεχθέστερο έγκλημα στην εθνική μας ιστορία. Αδίστακτοι προδότες. Ποιος Εφιάλτης; Ο Εφιάλτης έδειξε το μονοπάτι στον Ξέρξη για να περικυκλώσει τον Λεωνίδα. Τι ήταν ο Εφιάλτης; Καντιποτένιος. Ουτιδανό, δειλό, φιλοχρήματο υποκείμενο. Δεν είχε κάποιον ηγετικό ρόλο, δεν καταδίκασε, δεν συμπαρέσυρε η προδοσία του ένα ολόκληρο κράτος στην καταστροφή ούτε βύθισε έναν λαό στην ντροπή και στην εξουθένωση.  Πλήρωσε με το κεφάλι του την προδοσία, η οποία μας κατέλειπε το μεγαλειώδες «μολών λαβέ». Ο Λεωνίδας, ο ηγέτης, δόξασε την πατρίδα.

Ιταλίδα Ευρωβουλευτής ξεφτιλίζει σε ζωντανή σύνδεση τον Τσίπρα – Το βίντεο που έκρυψαν τα Ελληνικά ΜΜΕ


Η Ιταλίδα ευρωβουλευτής Laura Agea αποδόμησε κυριολεκτικά μέσα σε 4 λεπτά τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.
Διαβάστε την απομαγνητοφωνημένη ομιλίας και δείτε το σχετικό βίντεο με την παρέμβασή της. Η παρέμβαση της ευρωβουλευτή Laura Agea του κινήματος «Movimento 5 stelle».
«- Ευχαριστώ κ. Πρόεδρε, συνάδελφοι, Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα .Έρχομαι αμέσως στο θέμα. Στο μέλλον της ευρωπαϊκής ένωσης δεν πρέπει ποτέ πια να επαναληφθεί μια δραματική περίπτωση όπως αυτή της χώρας σας. Της Ελλάδας!