Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Παναγιώτης Γκλαβίνης, Ιωάννης Στεφανίδης: Οι οδυνηρές επιπτώσεις των Πρεσπών στην ελληνική επιχειρηματικότητα


Η συμφωνία των Πρεσπών επιτρέπει ρητώς τη χρήση των όρων «Μακεδονία» και «μακεδονικός» σε νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις της γείτονος κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων τους (άρθρο 1 παρ. 3 f). Ως γνωστόν, στις διεθνείς συναλλαγές τους, οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το όνομα της χώρας τους για να προσδιορίσουν την εθνικότητά τους και την προέλευση των προϊόντων τους και των υπηρεσιών τους.

Κατατέθηκε η μήνυση φωτιά σε βάρος των 153 , των «Πρεσπών» Το διαβάσαμε από το: Κατατέθηκε η μήνυση φωτιά σε βάρος των 153 , των «Πρεσπών»Αυτό που δεν υπολόγισαν οι εμπνευστές της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι ότι , όλα από εδώ και πέρα θα συντονιστούν σε βάρος τους . Μια επιλογή έχουν ή την ακυρώνουν ή θα διαγραφούν ( μαζί με το Κρατίδιο των Σκοπίων ) από το ¨χάρτη¨. Κρατήστε το !
Ακολουθεί η μήνυση ( χωρίς τα απόρρητα ).
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( omada.h.policing@gmail.com )
KATA

Επιστολή - κόλαφος του Χάρη Οικονομόπουλου στον Πρόεδρο Μακρόν για τον Xυδαίο και Aνιστόρητο Τσίπρα (έγγραφο)


Επιστολή - κόλαφο με την οποία αποτυπώνεται στο απόλυτο, η ΟΡΓΗ της Ελληνικής Κοινωνίας για τον Προσβλητικό, Χυδαίο και πάνω από όλα Ανιστόρητο απερχόμενο ένοικο του Μαξίμου Αλέξη Τσίπρα, απέστειλε σήμερα το πρωί προς τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν, ο γνωστός νομικός Χάρης Οικονομόπουλος.

Πώς οικοδομείται «σιωπηρά» η Μεγάλη Αλβανία στα Βαλκάνια    Λίγο μετά τις 14 Δεκεμβρίου του 2018, ανακοινώθηκε η συγκρότηση στρατού στο Κοσσυφοπέδιο. Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι εξέφρασε μέσω των κοινωνικών δικτύων τη μεγάλη χαρά του για τη συμφωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Εντι Ράμα, της κατάργησης του διπλού ελέγχου στα σύνορα των δύο χωρών.
    Διαβεβαίωσε ότι η πλήρης κατάργηση των συνόρων με την Αλβανία θα τεθεί σε ισχύ τον Μάρτιο του 2019 και σύμφωνα με τους κανόνες του χώρου Σένγκεν.

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Η κατρακύλα της δημόσιας ελληνικής τηλεόρασης δεν έχει όρια.
Μετά τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 που αποκάλεσε στο ρεπορτάζ του «Βρισκόμαστε στα σύνορα Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας» την ημέρα ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή άλλη μια αχαρακτήριστη πράξη ρίχνει σκιά στην ήδη κακή εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι από το υστέρημά τους.
Χαρακτήρισε σε ρεπορτάζ της ότι το σύνθημα Μακεδονία γη Ελληνική είναι ρατσιστικό.