Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ


Το Ειδικό Δικαστήριο κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν όσοι υπογράψουν ή ψηφίσουν το Πρωτόκολλο προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, λόγω παραβίασης θεμελιώδους άρθρου της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι πια …Νόμος τους Κράτους και ξαφνικά δένει χειροπόδαρα τους “δημίους” της Μακεδονίας μας!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΖΑΕΦΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ..

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 

1) ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
EWALD VON KLEIST ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ /55ΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ./ΣΤΟ ΠAΡΕΛΘΟΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ WEHRKUNDE.

“Το ρίσκο της επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία”

Γράφει ο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΝΟΣ*


« Kύριε Τσίπρα έχεις καταλάβει που πας ;»
Είμαστε θεατές του έργου που έχουν στήσει οι φίλοι μας οι Τούρκοι στο Αιγαίο με τις γκρίζες ζώνες , στο Καστελόριζο που αμφισβητούν την υφαλοκρηπίδα του και την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας . Ο Τούρκος υπουργός άμυνας μιλά σχεδόν καθημερινά για την « γαλάζια πατρίδα» , ο κ. Τσαβούσογλου βρίσκεται στην ίδια συχνότητα και ο Ερντογάν μας τα «χώνει» για τα καλά σε κάθε ευκαιρία , αμφισβητώντας ουσιαστικά , το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και την συνθήκη της Λωζάνης .

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ


“…..Να συνεχίσετε τον αγώνα, μη δειλιάσετε.
Θα συναντήσετε κακουχίες, στερήσεις, προδοσία, θάνατο, χαλυβδώστε την ψυχή σας, μη λυγίσετε.
Όλα για την πατρίδα!
Διώξτε τους δολοφόνους από τα ιερά χώματα της Μακεδονίας μας!
Όλα για την ελευθερία της Μακεδονία μας!
Όλα και τη ζωή σας!
Αξίζει να πεθαίνει κανείς για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα!”
Στις 28 Αυγούστου ο Καπετάν Μίκης Ζέζας διέβη τα σύνορα, συνοδευόμενος από αρκετούς Μακεδόνες, Λάκωνες και Κρήτες, και στα μέσα Σεπτεμβρίου στρατοπέδευσε στην περιοχή της Καστοριάς. Στις 13 Οκτωβρίου του 1904 εισήλθε στο χωριό Στάτιστα για να αναπαυτεί αυτός και οι άνδρες του. Όμως, ο Βούλγαρος αρχικομιτατζής Μήτρος Βλάχος, προκειμένου να τον βγάλει από τη μέση, ειδοποίησε τις οθωμανικές αρχές.

Πρέσπες εμπιστευτικό: Ο σκοτεινός ρόλος του Τζορτζ Σόρος

Ο αμφιλεγόμενος κροίσος μοίρασε πάνω από €100 εκατ. στα Σκόπια μετά το 2012 - Τι δείχνουν η έκθεση του οργανισμού Judicial Watch και η έρευνα για τη χρηματοδότηση της USAID (αμερικανική υπηρεσία για τη διεθνή ανάπτυξη)

Ο Τζορτζ Σόρος ζει παντού και πουθενά, υιοθετώντας σχεδόν στην πράξη την «Ανοικτή Κοινωνία». Αυτό είναι και το όνομα του ιδρύματος μέσω του οποίου χρηματοδοτεί αφειδώς ΜΚΟ, πανεπιστήμια, κόμματα, ατομικές πολιτικές καμπάνιες, think tanks και άλλα πολλά ιδρύματα ανά τον κόσμο.

Το ενδιαφέρον του, όμως, στρέφεται κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη, στα Βαλκάνια και ιδιαίτερα στη γείτονα χώρα, τη μόλις αναβαπτισμένη σε «Βόρεια Μακεδονία». Κάποιοι την έχουν αποκαλέσει και «προσωπικό δούρειο ίππο του στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη». Το ίδρυμά του από το 1992 ως το 2016 έχει δώσει επισήμως στα Σκόπια 98,7 εκατ. ευρώ, όπως και άλλα 35 εκατ. από χορηγίες τρίτων μέσω του ιδρύματος.

Βρέθηκε το κελί του Ιησού Χριστού; – Δείτε τις εικόνες

Πλέον γνωρίζουμε με τεκμήρια και αποδείξεις ποιος ήταν ο ακριβής τόπος κράτησης του Θεανθρώπου. 
Το «Έθνος της Κυριακής» παρουσίασε κατ’ αποκλειστικότητα τα αποτελέσµατα επιστηµονικής έρευνας που µε απόλυτο και τεκµηριωµένο τρόπο καθορίζει για πρώτη φορά τον τόπο της προσωρινής φυλάκισης του Ιησού πριν από τη Σταύρωση.
Πρόκειται για το παρεκκλήσι των Κλαπών και τη Φυλακή του Χριστού στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυµα. Επίσης, για πρώτη φορά ταυτοποιήθηκε ότι η Φυλακή του Χριστού υπήρξε λατρευτικός χώρος όχι τον 12ο αιώνα µ.Χ., αλλά κατά την ιουδαιοχριστιανική περίοδο. 

Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί; - «Παραβιάζει την Σύμβαση της Βιέννης»!Yπάρχει και άλλος νομικός τρόπος για να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία «αγνοεί» το σύνταγμα του γειτονικού κρατιδίου όπως καταγγέλλει Αμερικανός καθηγητής καθώς η Συμφωνία παραβιάζει το άρθρο 46 της Σύμβασης της Βιέννης για το δίκαιο των διεθνών συμφωνιών.