Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Γερμανικά ΜΜΕ: «Επαναχάραξη συνόρων - Οι Έλληνες είναι μείγμα Τούρκων, Σλάβων & Αλβανών»

Γερμανική εφημερίδα που πρόσκειται στο συντηρητικό κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ, η Die Welt, δημοσιεύει ένα κατάπτυστο άρθρο ώστε να υποστηρίξει την θέση περί επαναχάραξης συνόρων στην περιοχή. Αλβανικά ΜΜΕ αναδημοσιεύουν την ανθελληνική προπαγάνδα για να διεκδικήσουν εδάφη από την Ελλάδα.
Οι Γερμανοί επικαλούνται τον γνωστό ανθέλληνα ιστορικό Jakob Philipp Fallmerayer, και ισχυρίζεται ότι «οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους Αρχαίους ούτε τους Βυζαντινούς», αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα.

Η Συνθήκη της Βιέννης ΑΚΥΡΩΝΕΙ με τρία “ποινικά άρθρα” τη συμφωνία των Πρεσπών


Γράφει ο Νάσος Τσαγκανέλης
Εν δράσει, οι διεθνείς κακοποιοί κατά ελληνισμού… 
Οι έμμισθοι σταβλίτες, του αρχισταβλίτη Σόρου – τα γραπτά μένουν. 
Έχω αποκαλύψει τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΛΟ του από το 1992… 
Όλοι αυτοί τώρα διακινούν μετά μανίας ότι τελεσιδίκησε το πωλητήριο της Μακεδονίας. 
Κομπάζουν, δεν αγγίζετε, δεν πέφτει. Και σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Ψεύδος, πανικού. 

ΓΟΝΕΑΣ 1 ΚΑΙ ΓΟΝΕΑΣ 2 ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Ένας κόσμος σε σχιζοφρένεια…. Μπορεί να πέσει μια φωτιά και να μας κάψει όλους;
Γράφει ὁ Νικόλαος Δημάρατος
Τὴν τρέχουσα ἑβδομάδα πέρασαν ἀπὸ τὸ γαλλικὸ κοινοβούλιο συγκεκριμένες νομοθετικὲς τροποποιήσεις βάσει τῶν ὁποίων πλέον στὰ σχολεῖα θὰ σταματήσει ἡ χρήση τῶν ὅρων «πατέρας» καὶ «μητέρα» γιὰ νὰ ἀντικατασταθεῖ ἀπὸ τοὺς «οὐδέτερους» ὅρους «γονέας 1» καὶ «γονέας 2»! Κι αὐτὸ ἔγινε προκειμένουν νὰ μὴν ὑπάρχουν «διακρίσεις» εἰς βάρος τῶν γονέων ἴδιου φύλου οἱ ὁποῖοι χρόνια τώρα μέσα ἀπὸ πανίσχυρα λόμπυ διεκδικοῦν «ἴση μεταχείριση»!

«Ανεπιθύμητοι» & στις ΗΠΑ! – «Πόρτα» στους βουλευτές που ψήφισαν τις «Πρέσπες» – «Βράζει η ομογένεια με Τσίπρα – Τελεσίγραφο στους «πρόθυμους»Ξεκάθαρη είναι η αλυτρωτική υπόσταση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι Έλληνες βράζουν σε όλο τον κόσμο, καθώς νιώθουν ταπεινωμένοι από τους χειρισμούς του Α. Τσίπρα.

Πάντως το Σκοπιανό και η επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, φαίνεται πως έχει δυναμώσει τους Έλληνες και τους έχει κάνει μία γροθιά. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την επαίσχυντη συμφωνία κατάφερε να ενώσει όλους τους Ελληνες. Μαζικές συγκεντρώσεις έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα, ενώ και οι ομογενείς με κάθε τρόπο, όπως μπορούν αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στις μεθοδεύσεις του Μ. Μαξίμου.
Ενα είναι σίγουρο. Δεν πρόκειται να γλιτώσουν από την Εθνική οργή οι ΣΥΡΙΖαίοι. Η κατάσταση πλέον είναι εκρηκτική, οι Ελληνες δεν μπορούν να αντέξουν άλλη μια εθνική ήττα. Η οργή θα αποτυπωθεί ανάγλυφα στην κάλπη, εκεί που ούτε οι μετανάστες θα τα καταφέρουν να σώσουν τον πρωθυπουργό από την καταστροφή, καθώς γνωρίζοντας πως οι πολίτες θα τον μαυρίσουν, προχωράει σε μαζικές ελληνοποιήσεις για να σώσει ότι μπορεί.

Από το πρωτόκολλο της Φλωρεντίας (17/12/1913) στην αυτόνομη Βόρειο Ήπειρο

.

Τα γεγονότα από τον Δεκέμβριο του 1913 ως τον Φεβρουάριο του 1914 – Η ανακήρυξη της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου – Ο αυτονομιστικός αγώνας των Βορειοηπειρωτών και οι αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης

Με το βορειοηπειρωτικό ζήτημα, έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, με διάφορες πτυχές, που ακόμα και σήμερα έρχεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο προσκήνιο.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, δήλωσε πρόσφατα ότι «συζητάμε με την Ελλάδα θέμα συνόρων», κάτι που διέψευσε το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Επειδή, έχουμε να κάνουμε με πολύ σοβαρά και ευαίσθητα θέματα, ανεξάρτητα από τις ανακοινώσεις του ελληνικού ΥΠΕΞ, θεωρούμε ότι πρέπει να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση και να παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Ζάεφ στη Deutsche Welle: Είμαι Μακεδόνας, μιλάω «μακεδονικά»

.

«Από ολόκληρη την περιοχή της Μακεδονίας, εμείς είμαστε το βόρειο κομμάτι. Υπάρχει ένα νότιο κομμάτι στην Ελλάδα, ένα ανατολικό στη Βουλγαρία, ακόμη και ένα μικρό κομμάτι στην Αλβανία» σημείωσε στη συνέντευξη στη DW ο Ζόραν Ζάεφ και σημείωσε ότι η φιλία με τον Αλέξη Τσίπρα θα κρατήσει «ως το τέλος της ζωής του»

Η συνέντευξη δόθηκε στον δημοσιογράφο Μπάχρι Κάνι για το σλαβομακεδονικό πρόγραμμα της Deutsche Welle στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια.