Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

H προδοσία ΣΥΡΙΖΑ-προθύμων αποθρασύνει τους Σκοπιανούς - Ουράνιο Τόξο: «500 χωριά στην Β.Ελλάδα μιλούν 'μακεδονικά'»

H προδοσία από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους γνωστούς πρόθυμους αποθρασύνει τους Σκοπιανούς οι οποίοι τώρα ισχυρίζονται ότι «500 χωριά στην Β.Ελλάδα μιλούν 'μακεδονικά'»!
Έτσι υποστηρίζει το γνωστό φιλοσκοπιανό «Ουράνιο Τόξο» και αυτό δείχνει πως η Συμφωνία των Πρεσπών έδωσε πλέον «πατήματα» σε διάφορους φιλοσκοπιανούς εντός και εκτός συνόρων να δημιουργήσουν ζήτημα «μακεδονικής» μειονότητας στην Βόρεια Ελλάδα.

Η απάντηση της Ιαπωνίας στα Σκόπια: «Ο Έλληνας Μέγας Αλέξανδρος!» (φωτό)

Οι Ιάπωνες δίνουν τη δική τους απάντηση στους Σκοπιανούς για την ελληνική καταγωγή του Μέγα Αλέξανδρου.
Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι υπάρχουν πολλοί μη Έλληνες σε όλο τον κόσμο που αγαπούν την Ελλάδα και θαυμάζουν τον ελληνικό πολιτισμό. Κάτι που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους αυτούς, είναι ότι γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία του έθνους μας και αναγνωρίζουν την τεράστια προσφορά της Ελλάδας στις επιστήμες, στις τέχνες, στην κουλτούρα πολλών εθνών, ακόμη και στην τεχνολογία.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Δηλώνουν «εθνικά Μακεδόνες», κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
    Έτοιμο να λάβει μέρος στις ευρωεκλογές του Μαΐου δηλώνει το αυτοαποκαλούμενο «Πολιτικό Κόμμα της Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα», το «Ουράνιο Τόξο», με την ανακοίνωσή του της 21ης Φεβρουαρίου 2019 από τη Φλώρινα/Λερίν (για να μην ξεχνιόμαστε)
    Μόλις την προηγουμένη, το κατά Κοτζιά «καλύτερο υπουργείο» (
το υπουργείο των Εξωτερικών δηλαδή), είχε εκδώσει εγκύκλιο με οδηγίες προς… ναυτιλλομένους για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑΔημήτρης Νατσιός δάσκαλος-Κιλκίς 

Θά βρεθεῖ Παῦλος, θά βρεθεῖ Γερμανός Καραβαγγέλης;
    Μεγάλος, πολὺ μεγάλος ὁ ἐθνικός μας ποιητὴς Κωστὴς Παλαμᾶς. Ἔζησε ὅλες τὶς κρίσιμες στιγμὲς τοῦ Ἔθνους. Καὶ τὸ βοήθησε. Τὸ ὕμνησε, τὸ ἐνθάρρυνε, κατακεραύνωνε τοὺς «τροπαιούχους τοῦ ἄδειου λόγου», ποὺ ροκάνιζαν τὰ σωθικά του. Τὶς ἀνθρωποκάμπιες (Κόντογλου), τοὺς νάνους καὶ τοὺς ἀρλεκίνους τῆς κομματοκρατίας. Τὸν λησμονήσαμε ὅμως. Ἀπὸ τὰ σχολικὰ βιβλία εἶναι προγραμμένος. Ἔχει «κουσούρι» ἀσυγχώρητο: εἶναι ἐθνικὸς ποιητής. ΣολωμόςΒαλαωρίτηςΚάλβοςΠαλαμᾶς, οἱ ἐθνικοί μας ραψωδοί, περιφρονοῦνται ἀπὸ τὴν δημόσια διὰ βίου, ὅπως τήν ονόμαζε ὁ ΓΑΠ, καί… νυκτοβίου, ἐκπαίδευση.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ; VIDEO

Μεγάλες αλήθειες ακούγονται στις θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή.
 Μερικά αποσπάσματα απο τις παραστάσεις “Αγάπη μόνο” και “50 Αποχρώσεις to Greece”.
Δείτε το βίντεο…

Brexit: “Διαβάστε τον Θουκυδίδη”… προτρέπει το Politico τους Βρετανούς
Για την ενημέρωση όλων των αγραμμάτων εγγράμματων της Ελλαδιστανικής "Πολιτικής" Αλίτ και όσους πιστεύουν σ' αυτούς:

Posted: 25 Feb 2019 01:51 AM PST

«H ιστορία της αρχαίας Ελλάδας προσφέρει χρήσιμα διδάγματα σε κράτη που ξεκινούν αυτοκτονικές εθνικές περιπέτειες λόγω ψεμάτων και άρνησης να ακούσουν τους ειδικούς», γράφει η ιστοσελίδα Politico, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ενός άτακτου Brexit χωρίς συμφωνία. «Θα ήταν καλό να συμβουλεύσει κανείς την πρωθυπουργό της Βρετανίας Tερέζα Μέι να πει στους βουλευτές της (και τους αξιωματούχους) να διαβάσουν το Θουκυδίδη.

Ενδεχομένως να αποδειχθεί η καλύτερη αγορά που έκαναν ποτέ με 7,95 λίρες». Η ιστοσελίδα αναφέρεται σε δύο αιματηρά επεισόδια στον καταστροφικό πόλεμο μεταξύ Αθηναίων και Σπαρτιατών, που δίχασε την Ελλάδα περίπου 2.500 χρόνια πριν. Την εκστρατεία στη Σικελία και τη σφαγή των Μηλίων. Αναφέρει μάλιστα ότι είναι μια σύγκρουση που οι Βρετανοί θα κάνουν καλά να τη μελετήσουν καθώς προσφέρει ένα χρήσιμο μάθημα: Ακόμα και κατά την 11η ώρα, μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί.

“Φοράμε άρβυλα της εποχής του Βιετνάμ”! Στοιχεία φωτιά για τη “σύγχρονη μηχανή” του 1,5 εκ.ευρώ!


“Χαζεύοντας” τα όποια επιτεύγματα της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας, μικρά και μεγάλα, πολλές φορές έχουμε θέσει το ερώτημα: “Γιατί όχι κι εμείς”;  Την απάντηση μας τη δίνει το κείμενο που έφθασε στο militaire.gr και μας υπενθυμίζει την φαρσοκωμωδία με τα άρβυλα του Ελληνικού Στρατού! “Φοράμε άβυλα από τον…πόλεμο του Βιετνάμ”, μας γράφουν και εξηγούν με στοιχεία και επιχειρήματα γιατί. Αν δεν μπορούμε ούτε άρβυλα σύγχρονα να δώσουμε στο προσωπικό μας τι παραπάνω να περιμένουμε;