Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ο Μ.Μακρόν καταργεί την οικογένεια στην Γαλλία: Τέλος για τις λέξεις «πατέρας» & «μητέρα», μόνο «γονέας 1, 2»!Για διατεταγμένη υπηρεσία προς εξυπηρέτηση συμφερόντων κατηγορεί τους δημοσιογράφους του BBC ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, κ. Τάτσιος, τονίζοντας ότι οι δικές του δηλώσεις δεν συμπεριλήφθηκαν στο επίμαχο ρεπορτάζ.

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μακεδόνων: «Το BBC δεν έπαιξε τις δικές μου δηλώσεις - Παρουσίασαν μόνο τις σκοπιανές θέσεις»Για διατεταγμένη υπηρεσία προς εξυπηρέτηση συμφερόντων κατηγορεί τους δημοσιογράφους του BBC ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, κ. Τάτσιος, τονίζοντας ότι οι δικές του δηλώσεις δεν συμπεριλήφθηκαν στο επίμαχο ρεπορτάζ.

«Είχα μιλήσει κι εγώ στο BBC και δεν το έπαιξαν», αποκάλυψε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Τάτσιος, και ενώ συνεχίζεται η θύελλα αντιδράσεων, αναφορικά με το δημοσίευμα του BBC που έκανε λόγο για «καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα».

Η ΘΡΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑΝικόλαος  Ζαρκάδας Υποστράτηγος  ε.α.  
    

Το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας του Συνδέσμου Πεζικού {Π.Σ.Α.Π.}στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του οργάνωσε και πραγματοποίησε την Τετάρτη, 20.2.2019, και από ώρας 18.30 στην αίθουσα τιμών της Λ.Α.Φ. Θεσσαλονίκης ομιλία με θέμα “Η ΘΡΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ” και ομιλητή τον Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος αντιστράτηγο ε.α. Φωτιάδη Ιωάννη.

Η αόρατη μειονότητα της Ελλάδας - οι Σλαβομακεδόνες


Με την επικύρωση συμφωνίας με την πρόσφατα μετονομασθείσα Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, η Ελλάδα αναγνώρισε σιωπηρά την ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας. Και όμως έχει αρνηθεί την ύπαρξη της μακεδονικής μειονότητας για δεκαετίες, λέει η Μαρία Μαργαρόνη. Θα αλλάξει κάτι τώρα;

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ                 
INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION*
ClaymontDelaware 19703
U.S.A
ΙΗΑ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, την 4η Φεβρουαρίου 2019, από την απαγόρευση της εκδήλωσης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» στον Πολεμικό Μουσείο, δύο βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου κατέθεσαν επερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ποια πληροφορία ενδιαφέρει τους επιτελείς των Γενικών Επιτελείων από τη “Γαλάζια Πατρίδα”


Στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία δεν ασχολούνται με το τηλεοπτικό σόου που έχουν “στήσει” οι Τούρκοι με αφορμή την άσκηση “Γαλάζια Πατρίδα”. Θα προτιμούσαν ασφαλώς να μην έχουν “τσιμπήσει” τόσο πολύ τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά αυτό δεν είναι δουλειά των Γενικών Επιτελείων. Έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν και πρώτα απ΄ όλα να διαπιστώσουν αν και με ποιο τρόπο οι Τούρκοι θα αξιοποιήσουν κάποια από τα λεγόμενα “εθνικά όπλα” που έχουν κατασκευάσει.

Γαλάζια Πατρίδα με την Κύπρο “κατακόκκινη” και τουρκική! Χάρτης


“Γαλάζια Πατρίδα” η άσκηση των Τούρκων που έχει ξεκινήσει από το πρωί με “κατακόκκινη” όλη την Κύπρο, σε χάρτη που εμφανίζεται σ΄ ένα από τα πολλά μηνύματα προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν θα ΄ναι η τελευταία.