Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Εστέ έτοιμοι!!!Πασίδηλα Δεδομένα

Δημογραφικό

Σύμφωνα με ΟΗΕ, ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και Έλληνες ειδικούς όπως Αναστάσιος Λαυρέντζος ο πληθυσμός στην Ελλάδα το 2040 θα είναι 5 εκατομμύρια με μέσο όριο ηλικίας 55 και οι λαθρομετανάστες (κυρίως νέοι άντρες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα) θα είναι επιεικώς 6-7 εκατομμύρια διότι η Ελλάδα υπέγραψε το παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση. Τουτέστιν η Πατρίδα αλλάζει χέρια για πάντα.

Οι αναγνώστες μας σήμερα ( από όλο το κόσμο)

GOOGLE

Επιστολές από και προς την κ. Μισίου


Ἀγαπητὴ κα Μισίου,

Ἐμελέτησα τὰς ἀπόψεις σας περὶ Μακεδονίας καὶ τὴν προτροπήν σας νὰ μελετήσωμεν οἱ γαλλόφωνοι τὸ σύγγραμμα τοῦ γεωγράφου-γεωπολιτικοῦ Jacques Ancel.

Θὰ τὸ πράξω κάποια στιγμὴν εἰς τὸ μέλλον, πρὸς τὸ παρόν ὅμως παρακαλεῖσθε νὰ μοῦ ἐπιτρέψετε νὰ σᾶς παραθέσω δύο παραδείγματα ἐκ τῆς προσωπικής ἐμπειρίας μου εἰς τὸν γαλλικὸν τρόπον ἀποδώσεών τινων περί Ἑλλάδος.

Κατὰ τὴν ἄφιξίν μου ἐν Γαλλίᾳ (Στρασβοῦργον) τὴν 01.09.1995 οὐδεμίαν γαλλικὴν λέξιν ἐγνώριζα. Δεδομένου ὅτι ἐν Γαλλίᾳ ἐὰν δὲν ὁμιλῇς τὴν γαλλικὴν εἶσαι «νεκρός», ἐνεγράφην εἰς τὸ δημόσιον πανεπιστήμιον τῆς πόλεως πρὸς ἐκμάθησιν τῆς γλώσσης.

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (8/3/2019)    

   Θέλεις να αγιάσεις, και δεν σε αφήνουν….! Για τα…. συντρόφια ( του ΚΚΕ αυτή τη φορά) που «ενοχλούνται» από τα ΕΘΝΙΚΑ συνθήματα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, που ( λενε ότι) ακούγονται στον Ελληνικό Στρατό. Και ζητούν απάντηση από τον Αποστολάκη! 

Εδώ, ισχύει το γνωστό: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Και φυσικά, αναφέρομαι στους κομμουνιστές όλων των αποχρώσεων του κόκκινου. Αυτοί δεν ήταν που ήθελαν την ενσωμάτωση της Μακεδονίας στη Βουλγαρία;

Μητσοτάκης: Διαφωνούμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τη σεβαστούμε http://www.real.gr:

 Ο Πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε πως «θα είμαστε πολύ αυστηροί με τον βόρειο γείτονα μας σε ό,τι αφορά την είσοδο του στην Ε.Ε». Στη Βοστώνη βρέθηκε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης όπου μίλησε στο Fletcher School of Law and Diplomacy του TUFTS University της Βοστώνης. 
Συζήτησε με Έλληνες και Αμερικανούς φοιτητές αλλά και με μέλη της ελληνικής κοινότητας από τη Μασαχουσέτη. Τόνισε την εξέχουσα θέση που έχει η Ελλάδα σε ό,τι αφορά το γεωπολιτικό κομμάτι αλλά και τη διπλωματική της ευελιξία καθώς καταφέρνει να έχει άριστες σχέσεις με πολλούς και διαφορετικούς πόλους της διεθνούς σκηνής όπως π.χ. με το Ισραήλ αλλά και με τον αραβικό κόσμο ταυτόχρονα.

Η Γεροβασίλη ομολογεί ότι οι προληπτικές προσαγωγές έγιναν έπειτα από παρακολουθήσεις στο διαδίκτυο


Στις προληπτικές προσαγωγές όπως αυτές που έγιναν πριν από λίγες ημέρες στα Γιαννιτσά πριν την ομιλία του Φώτη Κουβέλη αλλά και τον τρόπο με τον οποίο φτάνουν σε αυτές οι αστυνομικοί αναφέρθηκε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, μεταδίδει το protothema.gr.
Σύμφωνα με την ίδια "πολλές απ' τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς".

Αιμίλιος Αυγουλέας: Δύο είναι τα σενάρια για την Ελλάδα


Υποδειγματικός ομιλητής στο διεθνές προσκήνιο, διακεκριμένος ακαδημαϊκός, καθηγητής Διεθνούς Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργουεπικεφαλής του Τομέα Εμπορικού Δικαίου και διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος (LLM) με ειδίκευση στο Διεθνές Τραπεζικό Δίκαιο και τα Χρηματοοικονομικά, μέλος επίσης του γνωμοδοτικού συμβουλίου (stakeholder group) της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζώνεκλεγμένος στην κατηγορία κορυφαίοι πανεπιστημιακοί (top-ranking academics), ο Αιμίλιος Αυγουλέας, δρασκέλισε μόλις, το κατώφλι των 50 χρόνων του, με το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και σχεδόν ολόκληρη την καριέρα του, να διαγράφεται στο εξωτερικό.

Η Ελλάδα «σβήνει»: Σοκαριστικά στοιχεία στη Βουλή για το δημογραφικό


Στοιχεία της Eurostat για τη μέση ηλικία στην γέννηση, δείχνουν ότι ενώ στην Ελλάδα μια γυναίκα γεννούσε το 1960, κατά μέσο όρο στα 28,7 έτη της ηλικίας της, το 2015 γεννούσε στα 31,3 έτη.
Όλο και λιγότερα παιδιά σε όλο και μεγαλύτερη ηλικία, γεννούν οι γυναίκες όπως αποτυπώνεται στο πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Δημογραφικό που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.

«1984»: Η κυβέρνηση ζητάει από Google και Facebook να αποκαλύπτουν τα προφίλ των «ενοχλητικών» χρηστών!


Mετά την χθεσινή δήλωση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη ότι «Σας παρακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» όπως προκύπτει από τα στοιχεία για το facebook και τη google, η ελληνική κυβέρνηση έχει κατά τη θητεία της τετραπλασιάσει και επταπλασιάσει αντίστοιχα τα αιτήματα προς αυτές τις εταιρίες για αποκάλυψη στοιχείων ηλεκτρονικών προφίλ Ελλήνων πολιτών!

Ρωσική ανάμειξη στις ευρωπαϊκές εκλογές βλέπουν Βρυξέλλες και ΗΠΑ

Κύρα Αδάμ

Τρείς περίπου μήνες πριν τις κρίσιμες ευρωεκλογές του Μαΐου, εμφανίστηκε ξαφνικά αλλά συντονισμένα από πολλές πλευρές μια νέα «παράμετρος» στην αμφίρροπη ευρωπαϊκή εκλογική μάχη, που ονομάστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ «κίνδυνος ρωσικής ανάμειξης» στα ευρωπαϊκές εκλογικές υποθέσεις.