Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Το πραγματικό διακύβευμα της συνθήκης των Πρεσπών


 Η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι  απαράδεκτη επειδή εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ευρωατλαντικής Συμμαχίας όπως διατείνονται οι υποτιθέμενοι Ορθόδοξοι Αριστεροί αλλά επειδή είναι προδοτική και κατάπτυστη για τον Ελληνικό λαό αλλά και για όλη την ανθρωπότητα. Την ίδια συμφωνία είχαν προσπαθήσει να επιβάλλουν οι κομμουνιστές  μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο για να  βάλουν την επαρχία Βαρδάρσκα της Γιουγκοσλαβίας και τα Βαλκάνια υπό την Σοβιετική επιρροή. Ακόμη και η σημερινή Ρωσία διατείνεται προς τους Σκοπιανούς ότι τους αναγνωρίζει  ως Μακεδονία και όχι ως Βόρειο Μακεδονία .

Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ ανακοίνωσε ο ΜητσοτάκηςΣυνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χθες το απόγευμα με αφορμή την περιοδεία του στην περιοχή.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε επιμέρους ζητήματα του προγράμματός του ενώ μίλησε και για τις πολιτικές που θα υλοποιήσει για την μειονότητα σε συνέχεια των όσων είχε πράξει ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Μάλιστα αποκάλυψε πως θα δημιουργήσει «Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ. Ώστε η μειονότητα να μπορέσει να έχει επίσημη έκφραση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο και ο διάλογος αυτός κεντρικής πολιτείας με μειονότητα, να αποκτήσει θεσμικά χαρακτηριστικά».