Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Φεύγουν από τα Κατεχόμενα οι Τουρκοκύπριοι - Εγκατέλειψαν 55.000 την Κύπρο

Φεύγουν από τα Κατεχόμενα οι Τουρκοκύπριοι καθώς δεν μπορούν να αντέξουν τα στρατεύματα κατοχής και την εκτεταμένη ισλαμοποίηση αναφέρουν κυπριακές πηγές.

Την ίδια ώρα επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι το κατοχικό καθεστώς πήρε το "πράσινο φως" από την κυβέρνηση Ερντογάν και θα δώσει «τουρκοκυπριακή υπηκοότητα» και σε μη τούρκους εποίκους.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Τους τελευταίους 15 μήνες πραγματοποιήθηκαν συνταρακτικά γεγονότα στο θέμα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορώντας για τη βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων, εφηύρε την ανύπαρκτη «μακεδονική» γλώσσα και αναγνώρισε την ύπαρξη δήθεν «μακεδονικής» ταυτότητας. Οι Μακεδονικές οργανώσεις εξάντλησαν όλα τα νόμιμα μέσα για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας.

Σκοπιανό Ζήτημα: Άρχισαν τα όργανα….(2).


Η Σπυράκη μιλάει για παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών και πάει το θέμα στην Κομισιόν

    Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη μιλάει για παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών και αναμένεται να πάει το θέμα στην Κομισιόν με ερώτησή της.
    Συγκεκριμένα η κυρία Σπυράκη αναφέρεται στα όσα είπε η Πρέσβυς της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ, η οποία αποκαλεί της χώρα της Μακεδονίακαι όχι Βόρεια Μακεδονία.

Σκοπιανό Ζήτημα: Άρχισαν τα όργανα….


Κινεζικό «μπλόκο» σε ελληνικά προϊόντα λόγω της... Βόρειας Μακεδονίας

   


 Οι κινεζικές Αρχές απέρριψαν αίτημα ελληνικής εταιρείας για τη χρήση του όρου «μακεδονικός» για τα προϊόντα της, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδεια της Βόρειας Μακεδονίας, όπως αποκάλυψε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
    «Χωρίς να αποκαλύψουμε το όνομα της επιχείρησης, σας ενημερώνω  ότι έχουμε στη διάθεσή μας απόρριψη από την πλευρά της Κίνας αιτήματος ελληνικής εταιρείας για τη χρήση του όρου “μακεδονικός” για τα προϊόντα της, με το αιτιολογικό ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδεια της γειτονικής χώρας.

Ερντογάν: Η Ιστανμπούλ δεν θα γίνει ποτέ Κωνσταντινούπολη  


 Συνέχεια στις προκλητικές τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών δίνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με νέες του δηλώσεις, αυτή τη φορά προειδοποιώντας ότι η «Ιστανμπούλ» δεν θα γίνει ποτέ «Κωνσταντινούπολη».
    Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Τσανάκαλε  ο κ. Ερντογάν ανέφερε:  «Την Ίστανμπούλ δεν θα μπoρέσετε να την κάνετε ποτέ Κωνσταντινούπολη. Εμείς είμαστε εδώ και 1000 χρόνια. Όποιος επιχειρήσει να μας απομακρύνει από εδώ, θα φύγει με το φέρετρο του όπως το κάναμε στο παρελθόν».

ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΡΕΜΟΣΒΥΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑΙωάννη Μ. Ασλανίδη   Αντγου ε.α. Επίτιμου Διοικητή της Σ. Σ. Ε.

«Ειρήνη αν είναι δυνατόν, αλλά δικαιοσύνη παντί τρόπω» (ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ)
           

 Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει, έναν ουσιαστικά λίαν υπαρκτό κίνδυνο Πτωχεύσεως, ο οποίος όχι μόνο δεν φαίνεται ν’ απομακρύνεται, παρά της επιβεβαιώσεις του κ. Πρωθυπουργού της χώρας, αλλά μέρα με την μέρα και με την ανεπίτρεπτη για την παρούσα κατάσταση, συμπεριφορά  της Κυβερνήσεως ειδικότερα  η πτώχευση είναι πλέον ορατή στο εγγύς μέλλον.

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ


ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Κολλητήρι!
ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ: Παρών, πατερούλη!
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Μπορείς, παιδί μου, να μου γράψεις ένα γράμμα; Ή ακόμη σε τσούζουν τα ματάκια σου; Βλέπεις, έχω να γράψω γράμμα, από τότε που έκανα το γραμματικό!ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ: Μπορώ, πατερούλη. Σε ακούω και γράφω.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ: Λοιπόν, γράψε:
«Αποστολέας, Καραγκιόζης ο σκέτος, άνευ θείου και φωσφόρου. Προς Αλέξη, το σκέτο, άνευ πλειοψηφίας και νομιμοποίησης!
Καλόπαιδο, Αλέξη, με την παρούσα πιστόλα μου, θέλω να σου πω πως από τότε που πήρες την εξουσία του σαραγιού, εγώ δεν διαμαρτυρήθηκα, βγαίνοντας στο δρόμο, για ό,τι και να έκανες…