Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Γιατί μαγαρίζουν τα αιματοβαμμένα χώματα της Μακεδονίας μας;


«Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύει την καρδίαν μας, θεός ζηλότυ­πος, μόνο   το   αίσθημα   το   Ελληνικό» 

Ιωάννης Καποδίστριας


Γιατί έρχονται οι προδότες στην Μακεδονία μας; Γιατί μαγαρίζουν τα αιματοβαμμένα χώματά της; Τι δουλειά έχουν στις παρελάσεις των εθνικών επετείων, αφού ποδοπατούν την ιστορία μας, αρνούνται όλους τους συμβολισμούς της γαλανόλευκης και τις θεωρούν «μεταξικό κατάλοιπο», εθνικιστική εκδήλωση. (Στα Σκόπια χαρές και πανηγύρια, στην Μακεδονίας μας αρές και κατάρες. Τις πταίει; ).
Ήρθε τις προάλλες, εδώ στο Κιλκίς, ο Παππάς στα πλαίσια προφανώς της επιχείρησης «αντιστροφή του κλίματος» μετά τις εμετικές  υπογραφές-σάβανα της Μακεδονίας μας. 

Σ’ ευχαριστώ Αλέξητου Κων/νου Σταθόπουλου

    Ποτέ δεν περίμενα να εκστομίσω ή να μεταφέρω στο χαρτί, τέτοια λόγια.
    Να που η ζωή για άλλη μια φορά με διαψεύδει.
    Να που ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.
Σε ευχαριστώ λοιπόν Αλέξη:
• Που έδωσες σε όλους να καταλάβουν, πως δεν είναι ανάγκη να είσαι Έλληνας όταν μιλάς Ελληνικά.
• Που έκανες την πλειοψηφία των νέων να καταλάβουν επίσημα και με στοιχεία την ιστορία του Δούρειου ίππου.
• Που βοήθησες όσο κανείς άλλος, με την απάτριδη και επαίσχυντη στάση σου και των εν κοινοβουλίου 299 συνεργών σου, να αναπτερωθεί το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων.
• Που έπεισες και τον πλέον δύσπιστο πως το βουλευτικό και πρωθυπουργικό κατ’ επέκταση αξίωμα, καταλαμβάνουν μόνον μέλη της καμόρα που λυμαίνεται χρόνια τον τόπο.

Μάς προετοιμάζουν για Πρέσπες Νο 2Γράφει ο 
Στυλιανός Παπαθεμελής
    

Σιγά, σιγά τους ξεφεύγουν όσα Τσίπρας – Ερντογάν συμφώνησαν κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς συνεργάτες και πρακτικογράφους πρόσφατα στην Άγκυρα.
    Βαίνουμε ολοταχώς προς «Πρέσπες Νο 2», Λαγός ο πρώην ΥπΕξ Ν. Κοτζιάς μάς συμβούλεψε «να μην είμαστε μοναχοφάϊδες» ενώ απαξίωσε «α λα τούρκα» την αδιαμφισβήτητη θέση μας τού Καστελόριζου.  Δεύτερος,  αλλά όχι καταϊδρωμένος, ο νυν ΥπΕξ Γ. Κατρούγκαλος  ο οποίος διαβεβαίωσε τον αγαρηνό ομόλογό του ότι για τα κοιτάσματα της  ανατολικής Μεσογείου «ασφαλώς βλέπουμε θετικά της συμμετοχή της Τουρκίας». Διερωτώμενος «ποιος μπορεί να αποκλείσει από αυτή τη περιοχή τη Τουρκία, η οποία έχει τόσα χλμ ακτή στη Μεσόγειο;»

Πως εννοούσαν την ανδρεία οι αρχαίοι Έλληνες

Δημητρη Καμπουρακη


    Η πειθαρχία της συμπαγούς φάλαγγας απέναντι στην προσωπικούς αυτοσχεδιασμούς των πολεμιστών.  Οι ατάραχοι σιωπηλοί Έλληνες μαχητές, απέναντι στους αλαλάζοντες βαρβάρους. Η αποτελεσματικότητα των ελληνικών σχηματισμών, απέναντι στους κομπασμούς όσων παρίσταναν τους άφοβους ή τους ανίκητους.
    Στη μάχη των Πλαταιών, το 479 π.Χ., ένας Σπαρτιάτης πολεμιστής ονόματι Αριστόδημος, αψηφώντας τον κίνδυνο όρμησε ολομόναχος εναντίον των Περσών κι άρχισε να τους πετσοκόβει.

Το έγκλημα Τσίπρα-Κοτζιά: Επιτρέπει η Συμφωνία των Πρεσπών στα Σκόπια να παίζουν μπάλα ως... «Μακεδονία»!    Μετά την αποκάλυψη από τον ίδιο τον Ζ.Ζάεφ ότι η ελληνική κυβέρνηση παραχώρησε στα Σκόπια «μακεδονική» ταυτότητα, αποκαλύπτεται ότι στον ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπιανών με τους Λετονούςτην Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο στάδιο «Φίλιππος ο Β'» για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γειτόνων εμφανίστηκε με το όνομα «Μακεδονία»...

Παππάς: Νόμπελ για όσους πορεύτηκαν με fake news απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ελληνικής Δημοκρατίας και το υπουργείο της Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίαςδιοργάνωσαν σήμερα εκδήλωση με θέμα: «Παραπληροφόρηση και Συμφωνία των Πρεσπών».

Θέλουμε Ανάπτυξη; Αγοράζουμε Ελληνικά!

Είναι απλή λογική: Η Ελλάδα μέσα στα τελευταία 10 χρόνια (2009-2018) έχει πραγματοποιήσει συνολικές εισαγωγές 492,3 δις Ευρώ και εξαγωγές μόλις 259,2 δις Ευρώ. Χρεωθήκαμε δηλαδή, από απαιτητικούς δανειστές μέσα στα δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης, προκειμένου να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε εισαγόμενα προϊόντα 233 δις Ευρώ.

 .

Άρθρο

– του Λεωνίδα Κουμάκη
Αν οι μισοί μόνο Έλληνες είχαμε πιο προσεκτική καταναλωτική συνείδηση επιλέγοντας για τις καθημερινές, καταναλωτικές  μας ανάγκες μόνο προϊόντα που έχουν στην συσκευασία τους την ένδειξη «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ», η -ακόμα καλύτερα το σήμα «ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΑΣ» που εγγυάται την αυθεντικότητα ενός Ελληνικού προϊόντος σε πολλά επίπεδα – θα είχαμε αποφύγει την αφόρητη οικονομική πίεση της καταστροφικής οικονομικής κρίσης.