Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. 90.000 ΠΙΣΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2018Συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους Χριστιανούς, οι οποίοι υφίστανται πλέον μαζικές διώξεις σε μια «σιωπηλή γενοκτονία».
«Οι Χριστιανοί είναι η πλέον διωκόμενη θρησκευτική ομάδα στον κόσμο για δεύτερο έτος στη σειρά» έγραψε πρόσφατα το αμερικανικό δίκτυο Fox News, ενώ σύμφωνα οι αριθμοί σοκάρουν:

Jean Delmas : Γραμμή Maginot – Γραμμή Μεταξά: Κοινός αγώνας – Κοινή μοίρα


Jean Delmas

Γραμμή Maginot – Γραμμή Μεταξά: Κοινός αγώνας – Κοινή μοίρα

Διαρκούντος του Μεσοπολέμου, η Γαλλία και η Ελλάδα προχώρησαν στην κατασκευή μιας σειράς μεγαλεπήβολων οχυρωματικών έργων στα σύνορα εκείνα, που έκριναν ότι ήταν περισσότερο  ευάλωττα για εκδήλωση εισβολής σε βάρος της εθνικής επικράτειας. Πρόκειται αντίστοιχα α) για τη γραμμή Maginot ανάμεσα στις Αρδέννες και τον Ρήνο και β) για τη γραμμή Μεταξά κατά μήκος της ελληνοβουλγαρικής μεθορίου. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, τα έργα δεν επεκτάθηκαν προς Δυσμάς, δηλαδή μέχρι τα σύνορα μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου στην πρώτη περίπτωση, μεταξύ Ελλάδας και Γιουγκοσλαβίας στη δεύτερη. Τόσο το Βέλγιο όσο και η Γιουγκοσλαβία δεν αντιμετωπίζονταν ως εν δυνάμει αντίπαλοι των δυο χωρών.

(ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ / ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ) – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ !


ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΟΤΙ Ο ΤΑΓΙΠ ΥΠΕΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟ 45% ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ (Ή ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ 51,6% ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!

Προς Υψηλούς Ταγούς της Κοινωνίας και Συναδέλφους με μεγάλη καρδιά

“Ο κύβος ερρίφθη”, 

το γεγονός ετελέσθη, ο …Ρουβίκωνας διέβη τους πάντες και τα πάντα και όχι εμείς εκείνον και εξακολουθούμε να φιλοσοφούμε ευτελώς και να σφυρίζουμε αδιαφόρως. Τα ιερά μας χώματα αλώνονται και εμείς οδεύουμε για τις διακοπές μας. Τα ονόματα και η ιστορία μας παραποιούνται, οι συνειδήσεις μας πυρπολούνται και εμείς αναζητούμε θέση στο λεξικό Γκίνες για την ανευλάβεια που επιδεικνύουμε στα ιερά και τα όσια της φυλής: την θρησκεία, την πατρίδα, την οικογένεια. Η γλώσσα μας διαστρεβλώνεται (αλλοτριώνεται, υβριδιοποιείται) και εμείς σπουδάζουμε τα … προσωπεία του καφέ art.