Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

PICTURES FROM HELL (FORMERLY CALLED PARIS, THE CAPITAL OF FRANCE)

Description:                             cid:B8C12B3D34234390825F31BAE7F43F8F@DESKTOPT7ANPF1
THANKS TO MARXIST Liberals!! EVERYONE MUST SEE THIS AND LEARN FROM IT. France is being destroyed, as reported by neutral Czech Tourists in 2018 and still getting worse.The overwhelming abuse of the indigenous culture. Shame on those who welcomed such foreseeable destruction.

 This is what the democraps are wanting to do to America with there open border policy.  

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΤΙ...



«Οι Ντόπιοι είναι Σλάβοι (…)»

Η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Πρωτοδικείου Σερρών δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους όταν άκουσαν από ΔΥΟ ακαδημαϊκούς (;) ως μάρτυρες υπεράσπισης συλλόγου που καταγγέλθηκε για αυτονομιστική δράση, ότι οι «ντόπιοι» είναι … σλάβοι. Ας δούμε όμως όλο το ιστορικό που οδήγησε στην δίκη της Τρίτης 9 Απριλίου 2019.
Ο σύλλογος με την επωνυμία «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων ΚΥΡΙΛΛΟΣ & ΜΕΘΟΔΙΟΣ» με έδρα στην Ηράκλεια Σερρών ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και στο καταστατικό του αναγράφει ότι μεταξύ των σκοπών του είναι η διατήρηση και διάδοση της «ντόπιας» γλώσσας και η απόδοση τιμών στους «ντόπιους» ήρωες, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ΠΟΙΑ είναι η «ντόπια» γλώσσα και σε ΠΟΙΟΥΣ ήρωες αναφέρεται το καταστατικό.

Ράπισμα ΗΠΑ στην Τουρκία για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο και τέλος στο εμπάργκο όπλων στην Κύπρο!


Με ένα νομοσχέδιο «πακέτο» που τοποθετεί την Ελλάδα στο επίκεντρο του στρατηγικού ενδιαφέροντος των ΗΠΑ, οι Αμερικανοί γερουσιαστές Μπομπ Μενέντεζ και Μάρκο Ρούμπιο επιδιώκουν να παγιώσουν το ενδιαφέρον της αμερικανικής διπλωματίας για την Ανατολική Μεσόγειο και να προχωρήσουν σε μια ουσιαστική αναθεώρηση της αμερικανικής στρατηγικής με στόχο να αναγνωριστούν οι νέες πραγματικότητες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή.