Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Μήνυμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Τουρκία: Η θέση μας για τους S-400 δεν έχει αλλάξει…


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ 

Η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών σε ότι αφορά το ρωσικό σύστημα S-400 που αγόρασε η Τουρκία, ΔΕΝ αλλάζει και η κατοχική δύναμη πρέπει να ακυρώσει την παραγγελία και να εξετάσει την πρόταση της Ουάσιγκτον για προμήθεια του συστήματος Patriot. 

ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ!!!


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ


                                                                                                                                               

«21η Απριλίου 1967»

«Πιστεύω ότι μια δικτατορία, υπό ορισμένες συνθήκες, μπορεί να θεωρηθεί ως ιστορικά απαραίτητος όταν επιβάλλεται από τον αναπόφευκτο νόμο της συντήρησης του έθνους. Υπό τέτοιους όρους, μπορεί να είναι ευεργετικό.»
Αυτά διεκήρυττε ο «Γέρος της Δημοκρατίας» σε άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή» την 07η  Ιανουαρίου 1934.

ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Αμφικτύων


    Το κοινοβουλευτικό καθεστώς Σύριζα θεωρεί τον Ελληνικό λαό κρετίνο και αμνήμονα και προσπαθεί με την προπαγάνδα του το μαύρο να το κάνει άσπρο και την εθνική προδοσία της Μακεδονίας μας διπλωματική επιτυχία. Επι πλέον κατηγορεί το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων πατριωτών  που αντιτίθενται στην προδοτική συμφωνία σαν ακροδεξιούς και  φασίστες για να κρύψει το δικό του ανθελληνικό και φαυλοκρατικό  προσωπείο .

Ο Ι Σ Κ Ε Ψ Ε Ι Σ Μ Ο Υ !! #12 23 Μαίου, 2018


Αγαπητοί φίλοι γειά σας,

Θέλω νά ξεκαθαρίσω τήν θέση μου από τήν αρχή...Δέν είμαι Γεωπολιτικός Αναλυτής, ούτε Ιστορικός, αλλά μετά από 54 χρόνια πού ζω στήν Ουάσιγκτον,
‘οπου λαμβάνονται πολλές αποφάσεις γιά τίς  τύχες πολλών ανθρώπων ανά τήν Υφήλιο αλλά καί γιά τόν ίδιο τόν Πλανήτη μας, θά ήθελα νά πώ ότι έχω μία καλή γνώση γιά τό πώς δουλεύει το «σύστημα», εδώ σάυτήν τήν χώρα, όπως τό αντιλαμβάνεται αυτό ο καθένας...

Το μεγάλο μυστικό: Όλες οι κεντρικές τράπεζες ανήκουν στην οικογένειαRothschild εκτός απο τρείς!


Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:
  • Aφγανιστάν
  • Iράκ
  • Σουδάν
  • Λιβύη
  • Κούβα
  • Βόρεια Κορέα
  • Iράν
Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά… τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα.

ΑΔΕΙΕΣ ΨΥΧΕΣΠόσο άδειες είναι οι ψυχές των νέων ανθρώπων σήμερα; Πόσο εύκολο είναι αυτό να γίνει αφορμή αφύπνισης; Οι νέοι σήμερα έχουν επιλέξει μία οδό συμβιβασμού με τον κόσμο και την εποχή τους. Έχουν εκλάβει ως δεδομένο ότι θα πρέπει να ακολουθούν τον πολιτισμό του καιρού, όχι μόνο ως προς τις συνήθειες, τις επιλογές της διασκέδασης, τις μοντέρνες ιδέες, την προβολή του εαυτού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και ως προς τις σχέσεις τους. Οι νέοι αναζητούν την κοινωνικότητα και την συντροφικότητα όχι μέσα από τον έρωτα, το μοίρασμα, την ευθύνη, αλλά, κυρίως, μέσα από την ευκολία της σωματικής επαφής, την αποθέωση της εμφάνισης, την αποφυγή του δεσίματος.

 Οι σχέσεις δεν αποτυπώνουν στους νέους αυτό που ονομάζουμε «νόημα ζωής». Μάλλον λειτουργούν ως αντίδοτο στον φόβο της μοναξιάς, σε ένα διαφαινόμενο αίσθημα απόρριψης από τους άλλους. Έτσι, οι νέοι δεν αντιδρούν εύκολα στο κάθε μορφής κακό. Δεν θέλουν να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη, να παλέψουν για κάτι διαφορετικό.