Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Οι Έλληνες δεν ξεχνούν τόσο εύκολα όσο νομίζουν μερικοί διεθνιστές εθνομηδενιστές.
Δημ. Καραμήτσος
Ομ. καθηγητής ΑΠΘ
Συγγραφέας 

Προπαγανδιστική ερώτηση σχετική με τη Συμφωνία Πρεσπών σε μαθητές ΛυκείουΤο έστειλε ο Γιάννης Κοντης
   

 Πριν από λίγες ημέρες, συνέβη ένα περιστατικό που δείχνει ότι το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με συστηματικό τρόπο να παγιώσει την μαϊμού μακεδονοποίηση των Σκοπιανών. Γίνεται προσπάθεια ώστε η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, από προδοτική συμφωνία μίας μειοψηφίας πρόθυμων Νενέκων, να μετατραπεί σιγά-σιγά σε μία συμφωνία την οποία θα αποδεχθεί στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία.
    Σε αυτή την προσπάθεια η κυβέρνηση ρίχνει το ανθελληνικό της «δηλητήριο» προς την μαθητιώσα νεολαία ώστε η ζημιά που θα προκαλέσει να είναι βαθύτερη και πιο μόνιμη. Το νέο αυτό περιστατικό συνέβη στο Λύκειο του Δοξάτου Δράμας.

Θρησκευτικός Ύμνος Μεγάλης Τρίτης


Μάϊκ Πομπέο: «Ήμουν Διευθυντής της CIA. Ψευδολογούσαμε, Εξαπατούσαμε, Κλέβαμε…

Σας Θυμίζει την Δόξα του Αμερικανικού Εγχειρήματος»

 

Ζero Hedge 21-4-2019
Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
https://zh-prod-1cc738ca-7d3b-4a72-b792-20bd8d8fa069.storage.googleapis.com/s3fs-public/inline-images/pompeo%20cia.jpg

Ο πρώην διευθυντής της CIA και ήδη Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ,  Μάικ Πομπέο,  κατηγορεί από πολύ καιρό το Γουίκιληκς του ΄Ασανζ ότι είναι μια «μη κρατική μυστική υπηρεσία πληροφοριών», συνήθως χειραγωγούμενη από την Ρωσία.

Συμφωνία των Πρεσπών


«Απορρίπτω οποιασδήποτε μορφής φυσική ή φραστική βία. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι οργισμένος», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και όπως υπογραμμίζει το ΑΜΠΕ, συμπλήρωσε: «Θα ήθελα ο ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει γιατί αυτή η συμφωνία των Πρεσπών είναι καλή».
«Στο βασικό επιχείρημα γιατί δώσαμε γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονες, ο κ. Τσίπρας δεν έχει απαντήσει ποτέ» είπε, αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος της ΝΔ. «Περιμένω ακόμα τον κ. Τσίπρα και τους βουλευτές του να τα εξηγήσουν αυτά στη Β. Ελλάδα» συνέχισε και συμπλήρωσε «εγώ θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μετριάσω τις αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας».