Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

H δολοφονική εργασιακή πολιτική των Γερμανών στις Γαλλικές τηλεπικοινωνίες και όχι μόνο (Μια επιχειρηματική case study της νεοναζιστικής εργασιακής κουλτούρας)Αγαπητοί φίλοι,
 
Τα  τελευταία χρόνια εκτός των εθνικών θεμάτων που συζητήσαμε στο forum εξετάσαμε και το θέμα της καταστροφικής παρουσίας των γερμανών στις παγκόσμιες τηλεπικοινωνίες. Ο γράφων σας έστειλε μια σειρά άρθρων, όπου σας εξήγησε λόγω μακρόχρονης επαγγελματικής εμπειρίας πόσο επιεικώς άθλια ήταν η επιλογή να δοθεί η ελληνική πολυεθνική ΟΤΕ ΑΕ στην κρατική Deutsche Telekom, πόσο ανίκανοι έχουν φανεί οι γερμανοί στην διεθνή αγορά της υψηλής τεχνολογίας, αλλά και πόσο ισχυροί και αποτελεσματικοί είναι οι διεθνείς αντίπαλοί τους (Αμερικανοί, Κινέζοι, Ρώσοι κλπ).

Η κυριαρχία του Ισλάμ στη Γαλλία

από Σερένα Νομικού


Ο συμβολισμός της καταστροφικής πυρκαγιάς της Παναγίας των Παρισίων είναι αναμφίβολος. Μοιάζει σαν ο ίδιος ο Θεός να ήθελε να μας προειδοποιήσει με τον πιο αναμφισβήτητο τρόπο ότι, ο δυτικός Χριστιανισμός είναι στις φλόγες, καίγεται. Και μαζί με αυτόν ο δυτικός πολιτισμός.   

.
«Οι χριστιανικές εκκλησίες στη Γαλλία είναι άδειες. Ο αριθμός των ιερέων μειώνεται διαρκώς, ενώ οι εν ενεργεία ιερείς στη χώρα είτε είναι υπερήλικοι, είτε προέρχονται από την Αφρική ή τη Λατινική Αμερική. Η θρησκεία που κυριαρχεί σήμερα στη Γαλλία είναι το Ισλάμ. Κάθε χρόνο κατεδαφίζονται εκκλησίες για να δημιουργηθεί χώρος κατασκευής εμπορικών κέντρων ή παρκινγκ αυτοκινήτων. Σε όλη τη χώρα ανεγείρονται τζαμιά που είναι πάντα γεμάτα. Μόνο το 2018 δέχτηκαν επιθέσεις 800 εκκλησίες στη Γαλλία».

Το ΑΠΘ και η πόλη: Δέκα Ερωτήματα στους υποψήφιους Δημάρχους της Θεσσαλονίκης


Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης, μια πόλη μέσα στην πόλη.
 Με 80 περίπου χιλιάδες φοιτητές και πάνω από 6.000 εργαζόμενους, το ΑΠΘ συμβάλλει καθοριστικά στην τοπική οικονομία του μητροπολιτικού συγκροτήματος, δημιουργώντας έναν κύκλο εργασιών της τάξεως του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ και συντηρώντας έμμεσα άλλες 14.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης. 
Εάν δε λάβουμε υπόψη την τεχνολογική επίδραση του ΑΠΘ στο τοπικό, περιφερειακό και εθνικό παραγωγικό σύστημα, τότε η οικονομική επίδραση είναι σημαντικά υψηλότερη. Είναι γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία θα ήταν σημαντικά φτωχότερες εάν δεν υπήρχε ένα άριστο πανεπιστήμιο, όπως το ΑΠΘ. 

ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΠΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ


Ο άντρας δεν γνωρίζει ότι ένα φίδι βρίσκεται απειλητικά κοντά στη γυναίκα…
Η γυναίκα δεν γνωρίζει ότι μια πέτρα πιέζει τον άντρα…
Η γυναίκα σκέφτεται…”θα πέσω, αν προσπαθήσω να ανέβω το φίδι θα με δαγκώσει…Γιατί δεν με τραβά με πιο πολλή δύναμη;”
Ο άνδρας σκέφτεται… “Πιέζομαι-πονάω…. προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ…Γιατί δεν προσπαθεί λίγο να σκαρφαλώσει;”

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα


Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ  Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Αθήνα, 7-5-2019

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Αγαπητέ Αλέξη,

Το έφερε η τύχη, οι συγκυρίες, ο Θεός ή ότι πιστεύει ο καθένας και ξεκινώντας την ίδια εποχή από κοντινά σχολεία και γειτονιές, εσύ έγινες Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργός αυτής της καταπονημένης χώρας και εγώ πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων που για λίγες ημέρες αντικαθιστώ τον παραιτηθέντα Δήμαρχο της πόλης.

Ξέρεις Αλέξη, αν και δεν έτυχε να γνωριστούμε εκείνη την ωραία εποχή, δύο κολλητοί μου και πολλοί άλλοι φίλοι μου ήταν συμμαθητές σου και φίλοι σου. Οι γιαγιάδες μας έμεναν αρκετά κοντά. Και οι δύο πήγαιναν στη λαϊκή αγορά της Καλλιδρομίου. Ξέρω ότι συχνά κυκλοφορούσες με ένα παπάκι. Τα πανό για τις μαθητικές πορείες τα φτιάχνατε στο δρόμο μου, στη Σπυρίδωνος Τρικούπη.

Συμφωνία των Πρεσπών: Δίνουν €500.000 από κρατικό χρήμα για να την προπαγανδίσουν

.


Με το επιχείρημα ότι πρέπει να λάβουν γνώση οι Έλληνες πολίτες, ο Νίκος Παππάς εκταμιεύει €500.000 από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για να δημοσιευτεί μέσω του Τύπου η Συμφωνία των Πρεσπών που προβλέπει Βόρεια Μακεδονία, μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα

Παραχώρησε “μακεδονική” γλώσσα και “μακεδονική” ταυτότητα στους Σκοπιανούς 
η κυβέρνηση και τώρα μας στέλνει και το λογαριασμό από πάνω για να εμπεδώσουμε 
το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών! Με εντολή λοιπόν του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά πληρώνουμε 500.000 
ευρώ για τη δημοσίευση μέσω του Τύπου της Συμφωνίας την ώρα 
που γυρίζεται και βίντεο για τους όρους της   για να προωθηθεί 
από τα κυβερνητικά social media. 

Φτάνει πια τα λόγια: καλείστε να πάρετε αποτελεσματικά μέτρα εναντίον της Τουρκίας

Επιστολή ΙΗΑ προς ΓΓ του ΟΗΕ, μόνιμα μέλη Συμβουλίου Ασφαλείας, Συμβούλιο Ευρώπης, ΕΕ, Κοινοπολιτεία και ΝΑΤΟ  
Η οργάνωση International Hellenic Association με κεντρικά 
διεύθυνση στο Claymont, Delaware19703, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ενόψει της πρόσφατης νέας τουρκικής προκλητικότητας/εισβολής στην κυπριακή ΑΟΖ, έστειλε  στις 8 Μαΐου 2019 την
 πιο κάτω επιστολή στους κάτωθι: