Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

This world is changing quickly!

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για moysoylm;anoi
> BRITAIN  CONQUERED WITHOUT  BLOODSHED.  2018.                                                             who to blame for passively succumbed to the Muslim invasion?
>
> Mayor of London ... MUSLIM
> Mayor of Birmingham ... MUSLIM
> Mayor of Leeds ... MUSLIM
> Mayor of Blackburn ... MUSLIM
> Mayor of Sheffield ... MUSLIM
> Mayor of Oxford ... MUSLIM
> Mayor of Luton ... MUSLIM
> Mayor of Oldham ... MUSLIM
> Mayor of Rockdale ... MUSLIM.

Η τιμωρία των Πρεσπών

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης – Μέλος ΙΗΑ
Στις αρχές του χρόνου (6/1/2019) ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο Σκοπιανό από την ακριτική Σαμοθράκη, με μια περισσή δόση υπεροψίας : «Μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα, δεν πρόκειται -ούτε το έκανα τα τρεισήμισι αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός- να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο».
Όταν έκανε τις δηλώσεις αυτές γνώριζε βέβαια πολύ καλά πως «η πλειοψηφία των Ελλήνων», όπως απέδειξαν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν συμφωνούσε καθόλου με τις ιδιόρρυθμες αντιλήψεις του για το τι είναι «εθνικά ωφέλιμο» για την χώρα. Για τον λόγο ακριβώς αυτόν επιστράτευσε, στις 20 Ιανουαρίου 2019, όλο το γνωστό παρακράτος με τις άριστα οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων προκειμένου να διαλυθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες ειρηνικοί διαδηλωτές που συνέρρεαν στην πλατεία Συντάγματος από κάθε γωνιά της Ελλάδος, για να εκδηλώσουν την αντίθεση τους στην κατά Τσίπρα «εθνικά ωφέλιμη» Συμφωνία των Πρεσπών.

Ρωμηοί απροσκύνητοι μιλάνε για την Άλωση

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ρωμηοί απροσκύνητοι μιλάνε για την Άλωση


xanthis eaas
Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρός Ο Ιωσήφ Βρυένιος, ονομαστός διδάσκαλος του Γένους μας, σε λόγο του ενώπιον του αυτοκράτορα, τριανταπέντε χρόνια πριν από την Άλωση, όρισε την αιτία, της διαφαινόμενης πτώσης της Πόλης, με τα παρακάτω λόγια:
’’Όλοι οι Χριστιανοί έγιναν υπερήφανοι, αλαζόνες, φιλάργυροι, φίλαυτοι, αχάριστοι, απειθείς, λιποτάκται, ανόσιοι, αμετανόητοι, αδιάλλακτοι.

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Αυτοί είναι οι δέκα λόγοι της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ  
  Στην πολιτική κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος και όχι εκ των προθέσεων και των υποσχέσεων. Αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν στην Κουμουνδούρου όταν έβαζαν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών φορτώνοντας με ελπίδα τον δοκιμαζόμενο – από τα μνημόνια της φτωχοποίησης – ελληνικό λαό - Τώρα, πέρασαν τον πήχη από κάτω και οδηγούνται νομοτελειακά στην κατηφόρα με σπασμένα φρένα - Δείτε τους λόγους της εκλογικής συντριβής όπως τους κατέγραψε το Newsbomb.gr 
    Ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του σήκωσαν τον πήχη ψηλά και τελικά τον πέρασαν από κάτω και αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο λαός έπαψε πλέον να τρώει σανό

Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος και τα θαύματά του    Στις 27 Μαΐου η Εκκλησία μας τίμησε τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Ο Όσιος Ιωάννης γεννήθηκε σε ένα χωριό της λεγομένης Μικράς Ρωσίας, περί το 1690 μ.Χ., από γονείς ευλαβείς και ενάρετους. Όταν έφθασε σε νόμιμη ηλικία στρατεύθηκε, ενώ βασίλευε στη Ρωσία ο Μέγας Πέτρος. Έλαβε μέρος στον πόλεμο που έκανε εκείνος ο τολμηρός τσάρος εναντίον των Τούρκων κατά το 1711 μ.Χ., και συνελήφθη αιχμάλωτος από τους Τατάρους. Οι Τάταροι τον πούλησαν σε έναν Οθωμανό αξιωματικό Ίππαρχο, που καταγόταν από το Προκόπιον της Μικράς Ασίας, το οποίο βρίσκεται πλησίον στην Καισάρεια της Καππαδοκίας. Ο αγάς τον πήρε μαζί του στο χωριό του.

«Ο Αλέξανδρος κάλπασε πολύ δυνατά...»δείτε τα πρώτα 13 λεπτά

Γιατί η Αθήνα δεν οριοθετεί την ΑΟΖ της;ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Οι Τούρκοι δικαιολόγησαν τη γραμμή που πρότειναν, λέγοντας ότι η υφαλοκρηπίδα τους πρέπει να επεκτείνεται, δίχως εμπόδια, στο Αιγαίο πέραν των ελληνικών νήσων, για να μπορούν τα τουρκικά πλοία να έχουν προσπέλαση παραμένοντας στη δική τους υφαλοκρηπίδα. Η ελληνική πλευρά, από την άλλη, επέμενε ότι κανένα ελληνικό νησί δεν έπρεπε να μένει εγκλωβισμένο

Γιατί η Αθήνα δεν οριοθετεί την ΑΟΖ της, είναι μια εύλογη απορία, που συχνά εκφράζεται από διάφορους, αλλά καμία απάντηση από τις διαδοχικές ελλαδικές κυβερνήσεις.

Συγκλονιστικό! Διάλογος του Α. Σταλίδη με τον Νίκο Κοτζιά στην Οξφόρδη για τα Σκόπια και τη Συμφωνία των Πρεσπών

Γράφει ο Ανδρέας Σταλίδης

Την προηγούμενη Τετάρτη 15.5 βρέθηκα σε μία ομιλία του 
Ν. Κοτζιά στην Οξφόρδη σε ακαδημαϊκό κύκλο και συνομίλησα 
αρκετή ώρα μαζί του, μετά το πέρας της ομιλίας. Κάναμε και οι 
δύο από ένα λάθος. Εγώ από υπερβάλλοντα ζήλο έγραψα στα 
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι «θα τον φάω σαν στιφάδο με κρεμμυδάκια». Του έδωσα έτσι την ευκαιρία να με «διαβάσσει» 
και να με περιμένει. Αυτός έκανε το λάθος να νομίζει ότι επρόκειτο 
να κάνω φασαρία επί τόπου. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δουλεύω 
με τη σκέψη. Τον κάνω με τα κρεμμυδάκια αποκαλύπτοντας τις ανακρίβειες που εξεστόμισε.