Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ 26.000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 5G


<Οι ανησυχίες για το επερχόμενο λανσάρισμα της τεχνολογίας ραδιοτηλεπικοινωνιών 5G προκάλεσαν μια μαζική αναφορά κατά της κίνησης για λόγους ασφαλείας από χιλιάδες επιστήμονες και συναφείς επαγγελματίες.
Ο Arthur Firstenberg γράφει:
Ασύρματη Ακτινοβολία: Σταματήστε Το Δίκτυο 5G Στη Γη Και Στο Διάστημα, Καταστροφικές Επιπτώσεις Στην Υγεία Και Το Περιβάλλον
Για τον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, την ΕΕ, το Συμβούλιο της Ευρώπης και τις κυβερνήσεις όλων των εθνών
Εμείς οι υπογράφοντες επιστήμονες, γιατροί, περιβαλλοντικοί οργανισμοί και πολίτες από (__) χώρες, καλούμε επειγόντως να σταματήσουμε την ανάπτυξη του ασύρματου δικτύου 5G (5ης γενιάς), συμπεριλαμβανομένων 5G από διαστημικούς δορυφόρους. το 5G θα αυξήσει μαζικά την έκθεση σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF) πάνω από τα δίκτυα 2G, 3G και 4G για τηλεπικοινωνίες που ήδη υπάρχουν.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων - Όλοι οι Έλληνες ραντεβού στους Ψαράδες Πρεσπών


ΣταφίδεςΔιαβάστε τα 5+1 οφέλη της σταφίδας αν την εντάξετε στο πρωινό σας!


Αν τρώτε σταφίδες στο πρωινό σας, ενισχύετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία. Τα αποξηραμένα φρούτα, όπως τα αποξηραμένα σύκα και οι χουρμάδες, υπόκεινται σε μια διαδικασία αποξήρανσης κατά την οποία μειώνεται η περιεκτικότητά τους σε νερό και απομένουν μόνο τα πιο ισχυρά συστατικά.

Υπάρχει ο Παράδεισος; ΝΑΙ! Δείτε τον...

Υπάρχει ο Παράδεισος; ΝΑΙ! Δείτε τον...
http://www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2013/09/ερωτηματικο-340x215.jpg
Heaven on Earth truly exists, and it is in

Hellas, which is the correct name of Greece. All kind of nature, mountains, forests, rivers, islands, beaches, castles, lakes, seas, rocks, volcanoes, all different, all great !
Here are only a few of the thousands of photos (*from the Hellenic word "photografia") that we could show you if we had enough space!
Hellas means the place of light! And that's why:
Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα. Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!
Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.
Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός: