Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Τα Ύποπτα Παιχνίδια των Tσάμηδων της ΑλβανίαςΓράφει : Ο Γιώργος Γκορέζης Υποστράτηγος ε.α., ΣΣΕ 1963
    

Σε διεθνή απατεώνα φαίνεται να εξελίσσεται ο αυτοαποκαλούμενος Πρωθυπουργός της ΤσαμουριάςΦεστίμ  Λάτο, ο οποίος κατά καιρούς παρουσιάζει φωτογραφίες από τον λεγόμενο Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς. Ο Λάτο , μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα ακόμη και για τους Τσάμηδες που ζουν στην Αλβανία, δραστηριοποιείται για αυτό το σκοπό τουλάχιστον από το 2005 και έχει προσπαθήσει να προωθήσει ζήτημα γενοκτονίας Τσάμηδων στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙΜΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣΙωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α. Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.
           -Παρακολουθούμε σε αναλύσεις που γίνονται στα Μ.Μ.Ε. από ειδικούς ,έτσι τουλάχιστον λένε, ότι το μαύρισμα τουΣΥΡΙΖΑ, από τον Ελληνικό λαό, οφείλεται κατά κύριο λόγο, στην οικονομική κατάσταση που έφερε την μεσαία τάξη. Ίσως να είναι έτσι.
           -Εμείς όμως που είμαστε από τις Λαοθάλασσες των διαμαρτυρομένων Πατριωτικών Συλλαλητηρίων, που όχι μόνο δεν εισακουστήκαμε, αντίθετα η Κυβέρνηση αυτή έκανε το εγκληματικό λάθος, να μας χαρακτηρίσει συλλήβδην ως κακούς ακροδεξιούςφασίσταςΓερμανοτσολιάδες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Εμείς λοιπόν έχουμε άλλη γνώμη!!!!

Henry Kissinger - Tι έλεγε από το 1974 για τους Έλληνες.


(Το ψευδές άρθρο της «Τurkish Daily Νews»)

Φώτιος Δονόπουλος1. Tι έλεγε από το 1974 ο Χ. Κίσινγκερ! 
Henry Kissinger: «The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East»

«Οι μετανάστες είναι κίνδυνος, όχι λύση για το δημογραφικό»


Δεν μπορούν να ενσωματωθούν, θα αλλάξουν εθνολογικά τον ελληνικό πληθυσμό» λέει καθηγητής Ιατρικής
Από τη 
Ρίτα Μελά
Μπορεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να θεωρεί ότι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες από την Ασία και την Αφρική θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, ωστόσο οι ειδικοί είναι κατηγορηματικοί. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι η λύση για το οξύ πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Ελλάδα, γιατί θα αλλάξει εθνολογικά ο πληθυσμός της χώρας, ενώ δεν ενσωματώνονται και δεν αφομοιώνονται» ανέφερε ο Γεώργιος Δασκαλάκης, αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας - Εμβρυομητρικής Ιατρικής ΕΚΠΑ.

Washington Times: Γεωπολιτική αναβάθμιση της ΕλλάδαςΌπως και να έχει, είναι σίγουρο ότι 
  • παίζονται πολλά παιχνίδια στην περιοχή μας.
  • δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις με τους γειτόνους μας 
  • είναι προφανές ότι ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις μας ήταν άσχετες και δεν δούλεψαν στην εξωτερική πολιτική, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ακόμη και τα Σκόπια, σαν σημαντικός παράγοντας στις γεωπολιτικές εξελίξεις και να παίρνουν τα πάντα από την "διαπραγμάτευση" με την Ελλάδα
  • για να αγκαστούνε να δουλέψουν σοβαρά επιτέλους οι μελλοντικές μας κυβερνήσεις, να μην υποκύπτουν αμαχητί στις πιέσεις των ισχυρών παραγόντων και για να ανατρέψουν την ήδη δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την Μακεδονία, αλλά και σε όλα σχεδόν τα μέπωπα (Τουρκία, Θράκη, Αλβανία, μεταναστευτικό, οικονομία, άμυνα -έχουν χαθεί πλέον οι ισορροπίες- και άλλα) χρειάζεται η πίεση των πολιτών προς τις νοθρές μας κυβερνήσεις, αλλά και η στήριξή μας όταν απαιτείται. 
__________________________

Washington Times: Γεωπολιτική αναβάθμιση της Ελλάδας από τη νέα realpolitik
Υπό τον τίτλο «Greece Finds New Footing as a Player on the World Stage», άρθρο του γνωστού αναλυτή/συγγραφέα στρατιωτικής ιστορίας Victor Davis Hanson στους Washington Times και στο περιοδικό National Review, κάνει λόγο για αναβάθμιση του ρόλου της Ελλάδας στην γεωπολιτική σκηνή, από τη νέα ‘realpolitik’ που ακολουθεί τελευταία με την διαφοροποίηση της εξωτερικής της πολιτικής, εξισορροπώντας μεταξύ της αντιμετώπισης ιστορικών εχθρών και της οικοδόμησης σταθερών συμφWashington Times: Γεωπολιτική αναβάθμιση της Ελλάδαςερόντων με νέους συμμάχους.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ (Έμφαση στην Ανωτάτη)*
Υπό

ΠΑΥΛΟΥ Ν.ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Δασολόγου-Δρος Φυσ. Επιστ. του Πανεπιστημίου Freiburg i.Br.

Ομοτίμου Καθηγητού Πανεπιστημίου (Α.Π.Θ.)

τ. Προέδρου και Συντονιστού της Μικτής Επιτροπής ΟΗΕ-FAO/ECE/ILO


διά Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ρωσική Ομοσπονδία

τ. Συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωκοινοβουλίου


Εισαγωγή

Από τη μακρινή αρχαιότητα της 2ης χιλιετίας π.Χ. μέχρι τη σύγχρονη εποχή οι περισσότεροι Έλληνες, κάτω από οιεσδήποτε συνθήκες, ενδιαφέρονται πάρα πολύ για την αγωγή, την καλλιέργεια και την ευρύτερη παιδεία των παιδιών τους.