Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Η Συμφωνία των Πρεσπών έφερε το τέλος της Ιστορίας: Στο εξωτερικό αναφέρουν τον Μ.Αλέξανδρο ως «Σκοπιανό»!

Η Συμφωνία των Πρεσπών έφερε το τέλος της Ιστορίας: Στο εξωτερικό αναφέρουν τον Μ.Αλέξανδρο ως «Σκοπιανό»!
Πλέον αμφισβητείται ο τελευταίος και ο σημαντικότερος πυρήνας της ελληνικότητας της Μακεδονίας που είναι η Ιστορία της η οποία είναι ελληνική. Μεγάλο παγκόσμιο σάιτ ιστoρικής πληροφόρησης αναφέρει τον Μέγα Αλέξανδρο ως «Σκοπιανό».
Προφανώς λόγω κατακραυγής μετά πρόσθεσε και «την ελληνική υπηκοότητα»! Λες και ο Μέγας Αλέξανδρος διέθετε διπλό διαβατήριο γιατί... έπαιζε μπάσκετ...

ΗΠΑ: Στο φως η επιστολή Σάναχαν στον Χουλουσί Ακάρ για τους S-400

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν


Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα F-35 αν τελικά παραλάβει τους ρωσικούς πυραύλους - Γιατί καθυστερεί η παράδοση τους από τους Ρώσους και οι επιδιώξεις του Ερντογάν.


Η επιστολή που έστειλε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν στον Τούρκο ομόλογό του Χ.Ακάρ είναι τελεσίγραφο: “31 Ιουλίου η συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα F-35 θα τελειώσει, εκτός αν μέχρι τότε η Τουρκίας ακυρώσει την προγραμματισμένη αγορά των ρωσικών αμυντικών συστημάτων S-400”, γράφει ο Σάναχαν στον Ακάρ.

Κάτι θα “τρέξει” στο Αιγαίο; Οι περίεργες αμερικανικές ανησυχίες που έχουν ανάψει φωτιές στην Αθήνα

Αποτέλεσμα εικόνας για polemiko naytiko
Περίεργο το κλίμα στα ελληνοτουρκικά ,όχι από κάποια κίνηση ή δήλωση των Τούρκων αλλά από την ανησυχία που εκπέμπεται με διάφορους τρόπους από την Ουάσινγκτον! Όταν οι Αμερικανοί λένε ότι ανησυχούν δεν το κάνουν τυχαία. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι και το πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα …προέβλεπαν στο παρελθόν.Για το 1993 και την “πρόβλεψη” του τότε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Γουόρεν Κρίστοφερ από τη Βουλιαγμένη.Μας είχε πει ότι σε λίγους μήνες θα ΄χουμε εκλογές. Και είχαμε…

Με 32χρονη το κόμμα του Σαδίκ επελαύνει στη μουσουλμανική μειονότητα

 ÎœÎµ 32χρονη το κόμμα του Σαδίκ επελαύνει στη μουσουλμανική μειονότητα, Νεφέλη Λυγερού
Μερικές μέρες νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε λόγο για «τους καταπιεσμένους Τούρκους της Θράκης». Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που η Άγκυρα εκφράζει ανοιχτά τις επιδιώξεις και τις μεθοδεύσεις της στην Θράκη, μετατρέποντας τη μουσουλμανική μειονότητα σε “τουρκική μειονότητα”. «Η Δυτική Θράκη και η τουρκική μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα ακόμη δεν απολαμβάνουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους, όπως προβλέπονται στις διμερείς και διεθνείς συμφωνίες» είπε χαρακτηριστικά από την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας όπου βρέθηκε.